You are not logged in.

Search results

Search results 1-17 of 17.

Tuesday, January 25th 2022, 10:27am

Author: baco1903

Lütfen Bütün Allods Oyunculari Okusun!

sürekli item güncellemesi ve euro derdi olmasa bizim türkleri durdurabilecek kimse olamazdı...

Thursday, December 30th 2021, 7:51pm

Oyuna olan ilginin çok azalması ve bazı durumlar

Quoted from "Drakdish" Quoted from "baco1903" Oyunun sürekli aynı şeyleri tekrarlaması bırakılmasının en önemli sebebi item yap yenisi gelsin yeni item yap o da çöp olsun sürekli olmaz böyle ayrıca Türk oyuncuların euro karşısında ezilmesinin ve bunu yönetimin görmezden gelmesi yıllardır gelişmeme ve insanların oyunu bırakma sebleridir. Allods Online'da Türk oyuncularımız için "Sabit kur" kararı aldık. Çok kısa zamanda TL olarak Kristal temin edebileceksiniz. Teşekkür ederiz o vakit

Wednesday, December 29th 2021, 9:06pm

Oyuna olan ilginin çok azalması ve bazı durumlar

Oyunun sürekli aynı şeyleri tekrarlaması bırakılmasının en önemli sebebi item yap yenisi gelsin yeni item yap o da çöp olsun sürekli olmaz böyle ayrıca Türk oyuncuların euro karşısında ezilmesinin ve bunu yönetimin görmezden gelmesi yıllardır gelişmeme ve insanların oyunu bırakma sebleridir.

Thursday, February 15th 2018, 7:48pm

Selamlar

tanıyan tanımayan herkese selam (amormio)

Friday, January 9th 2015, 3:26pm

Paganlar Defansları Hk

ölünceye kadar mokoko kardeşim zor düzelir artık

Wednesday, December 17th 2014, 12:37pm

KUSAY birliği

Elinize dilinize sağlık çok güzel bir şey olmuş inşallah birliğiniz ve düşünceleriniz hiç bir zaman değişmez. (Amormio)

Tuesday, October 14th 2014, 6:54pm

Mausoleum of Sparks: Official Reset Poll

level patchinde ve server birleşmesinde ünvanları sabitlenmeyen türk oyuncuların ünvanları ne olacak ?

Wednesday, August 6th 2014, 1:28am

Pagan Patch

Yeşil mavi itemli adamları kesersen tabiki de dps in çok güzel olacak . Hocam talentim iyi sıkıntı yok onda ama bu patchle gelen dps'e iyi kelimesi benim için dogru değil neyse dps yüksek veya düşük pagan vazgeçilmezimiz olduğu için devam ediyoruz.Saygılar...

Thursday, July 10th 2014, 11:30am

Pagan Patch

Quoted from "ninja" sizin yaptığınız resmen ağlamak şifanız süper oldu dps de düzeldi bide def verilsin size silelim çarları bizde ,sizde king olun ,bi zahmet o kadar şifa arasında ölmemeye gayret ediverin onuda oyundan beklemeyin dps mi düzeldi? sadece gülüyorum

Thursday, July 10th 2014, 11:25am

Oyunun Son Durumu

Quoted from "Wolfé" Quoted from "Drakdish" Quoted from "Wolfé" Oyunun ortamı çok güzel. Bol bol ırkçı saldırı var, çifte standart var. Bir an önce sende bize katıl, çok şey kaybediyorsun. Çifte standart var demişsin. Kesin olarak nerede çifte standart uygulandığını belirtirsen sevinirim. Sen değil, siz. Taşlar için yapılan güncelleme ortada, onlarca oyuncuyu mağdur ettiniz. Açıklama dahi yapmadınız. Server taş ortalaması neredeyse 11. Bu sistemle basılma ihtimali olmadığına göre çifte standart ...

Sunday, June 22nd 2014, 5:30pm

Satış: Besici'nin Kadar Kartı

Quoted from "farangon" işte ne ise adı mahfaza kader kartı ikisi de pahalı bize göre Quoted from "baco1903" Quoted from "Drakdish" Hiçbir şey size adım adım eşlik eden, köşede bekleyen pusulardan koruyan sadık bir dosttan daha değerli değildir. Besici'nin Kadar Kartı ödüllerini keşfedin! İtem basmaya para buldukta mahfaza mı açacağız Quoted from "Drakdish" İlgili Haber kader kartı bu mahfaza değil

Sunday, June 22nd 2014, 1:32pm

Satış: Besici'nin Kadar Kartı

Quoted from "Drakdish" Hiçbir şey size adım adım eşlik eden, köşede bekleyen pusulardan koruyan sadık bir dosttan daha değerli değildir. Besici'nin Kadar Kartı ödüllerini keşfedin! İtem basmaya para buldukta mahfaza mı açacağız Quoted from "Drakdish" İlgili Haber

Wednesday, April 30th 2014, 5:03pm

Ne Tür Flim Önerirsizniz ?

Daha önce neden izlemedim dediğim geçenlerde izlediğim Raid yani Baskın filmini tavsiye ederim. Aksiyon severler için muhteşem bir film şu an vizyonda serinin ikinci filmi var birinciyi izledikten sonra ikinciye de gidebilirler

Friday, April 25th 2014, 4:10pm

Paganları Bitirdiler..

Paganların durumu gayet iyi diyen arkadaş başka çar oynayıpta pagan oynadığını mı zannediyorsun yoksa oyuna girmiyor musun? Asker güncellemesinden bu tarafa pagan paganlıktan çıkmıştır.. Bekliyoruz diger patchi bakalım ne yapacaklar hala aynı yönde devam ederlerse bir şey olmazsa duruma göre bırakabilirim de sınıf değişmek sadece kendimizi kandırmak olacaktır.... Saygılar (Amormio)

Friday, April 11th 2014, 6:52pm

Mozole Ünvanları

Eudaki bir insanın kaç yaptığının bir önemi yokki o adam başka serverda ben ve benim gibiler başka serverda patch ile geldik biz buraya patchden önce gelmedik ama hala bir açıklama yok neyse bakalım..

Wednesday, April 9th 2014, 2:36pm

Mozole Ünvanları

Selamün Aleyküm Patch gelmeden önce mozoleden aldığımız ünvanlar neden bizden alındı? Alınmasının bir gerekçesi var mı? Sabitlenmesi gereken bir şeyin habersizce alınması ne kadar doğru? Saygılar...