You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 29.

Friday, June 30th 2023, 6:56pm

Author: Baturapboy

F2P sunucusu

Dostum selam. Ben aktif p2p sunucusu oyuncusuyum şuan her iki tarafta ittifak ve imparatorlukta 1 er adet birlik bulunmaktadır. İmparatorluk birliği : Legacy ( Liderliğini ben yapmaktayım) türk oyuncular imparatorluk tarafında oynamaktadır. Şuan aktif oyuncu sayımız 20 ile 30 arası değişmektedir. Bir çok etkinliği ( Rastgele savaş, Raid, günlük etkinlikler) yapabiliyoruz. İttifak birliği: Avaraice birliği bulunmaktadır. Genel olarak avrupa oyuncularının oynadığı taraftır. aynı şekilde onların oy...

Tuesday, June 13th 2023, 5:42pm

Şifacılar hala zavallı mı?

Quoted from "u_172823058" Merhaba, Cevap için teşekkürler. Oyunculuk yeteneklerim konusunda hiç bir zaman şüphe etmedim. Oyun ilk çıktığı yıllarda oynamaya başlamıştım. "Şifacılar hiç bir zaman zavallı konuma düşmedi" önermenize asla katılamayacağım, üzgünüm. Bunun kanıtı da birkaç yıl önce oyuna geri döndüğümde "şifacılar bitti abi, sen başka karakter aç" diyen onlarca insandır. Hatta şifacı ile savaşa girdiğimde benimle dalga geçip takımdan attılar. Bu oyuncular da Allods yerine başka oyun oy...

Wednesday, June 7th 2023, 2:05pm

Oyunun suanki durumu nedir?

Quoted from "u_244156878" Moderatör bey oyunu tekrar başlatmayı düşünüyorum hala para ödeyip mi kazansam serverda oynamak için satın alacak hesap açmayı düşünüyorum Dostum selam, f2p de çook uzun yıllar oynuyorum dur durak bilmeyen sürekli yeni girişler geliyor.Tabi bu oyunun aktifliği ve oyun kasasının içine girmesi için güzel bir yöntem ama. Aktif oyunlarım gün içinde işte çalışır gibi 7-8 saat oynarım 12 reenimle günlük tob, element, görülen kişisel adasını vs tamamlarım diyorsan tabi ki 1 a...

Wednesday, June 7th 2023, 2:05pm

Oyunun suanki durumu nedir?

Quoted from "u_244156878" Moderatör bey oyunu tekrar başlatmayı düşünüyorum hala para ödeyip mi kazanacaksam serverda oynamak için satın alacak hesap açmayı düşünüyorum Dostum selam, f2p de çook uzun yıllar oynadığım dur durak bilmeyen sürekli yeni girişler geliyor.Tabi bu oyunun aktifliği ve oyun kasasını doldurmak için güzel bir yöntem fakat. Aktif oynarım gün içerisinde işte çalışır gibi 7-8 saat oynarım 12 reenimle günlük tob, element, hepsinin kişisel adasını vs tamamlarım diyorsan tabiki ...

Thursday, March 23rd 2023, 11:20am

Belki okuyan olur...

Merhaba Kutsal, Sadece merakımdan kaynaklandığı için bu sorunun cevabını sadece sizden alabilirim. Allods online olarak, Diğer ülkelerde uygulanan reklam politikasını bilmiyorum fakat. Türkiye de allods online neden reklam yapmayı bıraktı ? Önceden radyolarda, televizyonlarda, youtube ve web sitelerinde allods online'nın reklamını görebiliyorduk. Şimdi bu politika neden uygulanmıyor. Yönetim ekibinin bunun için farklı bir planımı var ? Diğer sorum ise, Allods online'nın Smurglers Paradise isimli...

Saturday, March 18th 2023, 11:08am

Belki okuyan olur...

Merhaba dostum popülasyon olsun ve bu konu üst sıralarda kalsın diye cevap veriyorum. Söylediklerinin bir çoğunda haklısın fakat şöyle bir durum da var bu oyunun bir de abonelik sunucusu var. MMO sevip özellikle allods u ve diğer insanların yaptığı gibi ayda binlerce lira yatırarak her gelen mahfazadan yararlanıp üstünlük sağlayan insanlar gibi olamayan arkadaşlar P2P abonelik sunucusunu deneyebilir. Bence popülasyonun oraya çekilmesi gerekmekte. Çünki Türkiye şartlarında f2p de oynamak ve üst d...

Sunday, May 3rd 2020, 5:14pm

Eski oyuncunun dönüşü! Lütfen içeri

selam dostum kolay gelsin imparatorluk tarafında şuan çoğunluğa yakın türk var senide aramızda bekleriz Aerialls-P mesaj atabilirsin oyun içerisinden

Thursday, April 9th 2020, 2:18pm

Spring Celebration 2020 - Entries

[url='''[url=https://hizliresim.com/CfcqA1''][/url] Aerialls/90/smurrglers paradise

Thursday, February 27th 2020, 2:36pm

11.0: «Karanlığın Ruhu» güncellemesin yayınlanma tarihi

Quoted from "Drakdish" Bu konuyla ilgili gereken açıklamayı az önce yaptım. Konuyu uzatıp, ortamı provoke eden olursa ceza alacak. Provoke ? Pankart mı açtık hakkımızı istiyoruz ya ben sizin sorumsuzluğunuz yüzünden yada sizin hatanız yüzünden bir 3 hafta daha arsenik mi biriktirmek zorundayım gerekli açıklamayı yaptın mı? güldürme lütfen benim burada yırtınmam zaten patch gelicek silinceğini bildiğim için ve sizin söylediğiniz saatden önce başlamanız oyuncuyu madur etmektir birde ne güzel tehd...

Thursday, February 27th 2020, 2:31pm

Quoted from "kaptan06" kesinlikle katılıyorum böyle saçma sapan bir şey olamaz. saat 14:00 deniliyorsa insanlar kendilerini ona göre ayarlar.. bu arada 11:20 de başlayan güncelleme halen bitmedi sanıyorum? oyuna güncelleme geldi mi bilgisi olan var mı? Kardeşim basit bir yöntem söyliyim anasayfada dikkat sunucu bakımı devam ediyor dediği sürece ediyor pc başında beklememiz gerekmiyor

Thursday, February 27th 2020, 1:48pm

Quoted from "Drakdish" Quoted from "Baturapboy" Yaşanmaz demiyoruz p2p serverında giden arseniklerimizi nasıl karşılayacaksınız ? 2 haftalık emeğimiz boşuna gitti ? Aksaklık ama doğru çözüm hazır o zaman bende arseniklerim için bir çözüm bekliyorum en kısa zamanda Herhangi bir telafi söz konusu değildir zira güncelleme notlarında şu bilgi verilmektedir; Oyuncuların sahip oldukları aşağıdaki eşyalar ve değerli nesneler sıfırlandı: - Arsenik; - Arsenik Parçaları; Kısaca zaten bunlar sıfırlanacakt...

Thursday, February 27th 2020, 11:53am

Yaşanmaz demiyoruz p2p serverında giden arseniklerimizi nasıl karşılayacaksınız ? 2 haftalık emeğimiz boşuna gitti ? Aksaklık ama doğru çözüm hazır o zaman bende arseniklerim için bir çözüm bekliyorum en kısa zamanda

Thursday, February 27th 2020, 8:38am

Mükemmel !!!!! allods ekibi yine bizi şaşırtmıyor !!!! saat 14:00 da bakım çalışmaları başlayacak fakat saat 11:20 de bakıma alayım insanlar arseniklerini kullanamasın mükemmelsiniz allods ekibi

Wednesday, February 19th 2020, 7:25pm

PeacePower / Manidar ben, eskilerden kimse var mı?

p2p serverına gelirsen imp tarafında çok Türk olmasa da eski oyuncularız

Tuesday, January 28th 2020, 2:57pm

Karabüyücü ve düşüncelerim.

Quoted from "Drakdish" WARP ile ilgili Aralık ayı içerisinde paylaşımlarımız olacak, şimdilik beklemede kalın warp dediniz aralık ayı dediniz bir paylaşım gelmedi sonuç nedir

Friday, January 17th 2020, 7:31pm

Türk oyuncular nerede daha fazla?

İmp tarafına gel aerialls nickim imp daha güzel

Saturday, January 4th 2020, 10:13pm

Abonelik serverı

Öncelikle selamlar arkadaşlar biliyorsunuz f2p serverında uro kuru olsun insanların gangıh gangıh güle güle tek atması olsun bunlar bi yere kadar zevkli (zaten ödeme sorunları sıkıntılı heleki asgari maaş ile) bende p2p ye geçmek istiyorum fakat! P2p serverında oyuncu sayısı ne durumda server oynanırmı bilgisi olan arkadaşlar p2p serverı oynayan arkadaşlar bir dönüş yaparsa sevinirim herkese iyi oyunlar şimdiden

Friday, December 13th 2019, 6:47am

Alrihat harabeleri

herkese iyi günler ve bol droplar bu al rihat mahfazaları tam olarak haritanın nerelerinde oluyor bana yardımcı olabilicek arkadaşlar varmı?

Monday, September 9th 2019, 1:34pm

Oyun ne durumda? / Tekrar Başlanılırmı ?

Evet arkadaşlar öncelikle herkesden bir görüş istiyorum şu dönemde tekrar server a dönüş yapılırmı yoksa eskiye nazaran daha fazla paramı harcamak getekiyor abonelik serverında oynadım fakat oyuncu olmadığı için bıraktım normal server da tekrar başlamak istiyorum ve yok binekmiş yok kabukmuş felan maliyeti fazla olucak gibime geliyor sizce ne yapmalıyım şimdiden herkese teşekkürler