Quoted from "violence53" Merhabalar hocam elinize sağlık çok yararlı şeyler yazmışsınız oyunda olduğunuz birgün sizinle konuşmak isterim Akşamları 19:00 dan sonra onlineyim görüşelim oyunda
maratona katıldık 2 günde 40 anca olabildik.davamını bekliyoruz lütfen
birlik kalabalık mı ve aktif mi şuan durum nedir ?
Quoted from "violence53" Arkadaşlar merhaba oyunu 2014 yılında ıyunu bırakan eski bir oyuncuyum o eski ortam savaşlar muhabbetler abilerimiz v.s herşeyi özlediğim için bugün foruma girmek istedim ve konularda biraz artış tespit ettim , oynayan arkadaşlara sorum şudur ; bir aralar oyuncu sayısı çok çok çok azdı şuan durum nedir ? f2p server için soruyorum bu soruyu. Tekrar başlasam taş basmakta çok sıkıntı yaşarmıyım aşırı derece bir para yatırmak gibi isteğim yok oyuna şuanlık(taşlarım 5 5 5 5 ...
bende aynı durumdayım.casus talenti arıyorum hiç bişey bulamıyorum.oyun popülerleşmeye başladı tekrar keşke canlansa burası yine.
Zevkle takip ettim videoları ara ara da hala izliyorum çünkü ihtiyacım oluyor.elimizdeki tek servet bu videolar çok teşekkürler üstadımız Ek olarak bu casusta can barımızın altında zırh parçaları diye birşey birikiyor ya skill kullanarak o birikenleri hangi skill i kullanarak harcıyoruz çözemedim hiç bir şekilde. bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba ; Casus için melee pvp buildi paylaşabilecek var mı ? talenlerini ve skillerini ? Bakmadığım yer kalmadı ama bulamıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.