You are not logged in.

Search results

Search results 1-19 of 19.

Friday, August 18th 2023, 6:39pm

Author: Mod Kutsal

ödeme sorunu yaşıyorum

hmmm eğer kartınız yurt dışına açıksa eğer, lütfen bilet gönderin desteğe sorun konusunda size bilgi verecekler mutlaka.

Thursday, August 17th 2023, 9:08pm

ödeme sorunu yaşıyorum

Selam, nasıl bir ödeme sorunu aldığını bize iletebilir misin. Bir ekran görüntüsü bu konuda bize çok yardımcı olacaktır. Tabiki ekran görüntüsünde lütfen kişisel bilgilerin görünmesin.

Saturday, July 15th 2023, 4:35pm

Tout à une fin

Thank you, we hope to see you again in the future.

Tuesday, July 4th 2023, 4:06pm

F2P sunucusu

Kur 11 TL şuanda oyun içerisinde. Alışveriş yapmak istediğinizde otomatik hesaplanıyor.

Thursday, June 29th 2023, 11:47pm

F2P sunucusu

Merhaba, Offical Discordda içerik üreticilerimizin düzenlediği rehber videoları bulunmaktadır. Mahfaza videolarından başlangıç a kadar her türlü tanıtım videosu mevcuttur. Oradan bana ulaşırsanız size yol gösterebilirim.

Thursday, June 8th 2023, 3:04pm

Şifacılar hala zavallı mı?

Quoted from "u_172823058" Merhaba, Zamanında Florence isimli karakterimle gayet başarılı bir şifacıydım ve şifacılığı çok seviyordum. Manidar isimli bir pagan karakterim de vardı. Uzun süre ara verip birkaç yıl önce oyuna girdiğimde şifacıları mahvettiklerini görmüştüm. Mühendisler bile daha iyi şifa atıyordu. İnsanlar şifacı olduğum için dalga geçip küfredince ve karakterin fonksiyonu olmayınca tekrar bırakmıştım. Zaten eski takım ruhu da kaybolmuştu, millet akıncıları alıp adalara gidiyordu. ...

Sunday, June 4th 2023, 11:36pm

Oyunun suanki durumu nedir?

Selam " u_244156878", Oyunda yeteri kadar süre geçirirsen ve kolay para kasma videolarındaki gibi oynarsan para harcaman gerekmiyor. Oyun para ile sattığı her şeyi mutlaka oyun içi elde edebileceğin bir yöntem sunuyor sana. Kozmetik hariç. Bu nedenle P2W olamayan bu tarz da zaten hiçbir oyun yok. Kur sabitleme halen TR oyuncular için geçerli. 1€ = 11TL olarak devam ediyor. Var olan kura göre oyun şuan eskisine nazaran %50 daha ucuz. Abonelikli sunucu da da hareketlilik mevcut tabiki. Ancak hangi...

Monday, May 22nd 2023, 1:20pm

Zones/ISA

Great thanks.

Monday, May 22nd 2023, 1:15pm

Eden iki görev açıklaması yok

Geri bildirimin için teşekkürler. Bu resimleri discordda "translation-error" kanalına yapıştıracağım. Bu tür hataları orada topluyoruz ve teknik ekibe iletiyoruz.

Sunday, May 21st 2023, 10:48pm

Allods Popülasyonu ; etkinlik önerisi

Selam, Talebini ve görüşlerini üst yetkililere ileteceğime emin olabilirsin. Bu tip geri bildirimler oyuna ve oyuncuya her zaman fayda sağlayacaktır. Teşekkürler iyi oyunlar dilerim.

Sunday, May 14th 2023, 9:30pm

crystal packs

Quoted from "cookiemanprime" i am trying to buy crystal bundles, but the site is refusing my credit card. please respond to me as soon as possible so we can fix this problem. Hi, where are you joining the game? where do you live? If you are from Turkey, I have a few suggestions for you.

Saturday, May 6th 2023, 2:37pm

Oyunun suanki durumu nedir?

Selam, Ne kadar süredir ara verdin bilmiyorum. Ancak 105. seviye geldi oyuna. Yeni bir harita yeni etkinlikler yeni ücretsiz auralar, Eden savaşında yapılan değişiklikler. İtem yükseltme konusundaki değişiklikler. İtemlerin yarısını şuan nihaza raidine girmeden T3 yapabiliyorsun. T3 itemlerin statları artık değiştirilebiliyor. Genel anlamda güzel ve köklü değişimler mevcut. Rus sunucu ile birleşme konusunda açıklanmış veya açıklanacağı söylenilen herhangi bir durum şuan için yok.

Wednesday, April 19th 2023, 10:34am

Klavuz Yarışmasına Rehberimi Nasıl Yüklerim

Sarnaut Kahramanları, Tüm bilgi ve birikiminizi gösterebileceğiniz bu rehber yarışmasına katılım gerçekleştirmek için, aşağıdaki resimde işaretlenen alandan yeni konu açarak her bir rehberinizi oraya, ayrı ayrı ekleyebilirsiniz. İlgili konuya gelebilmek için de,Kılavuz Yarışması haberinde paylaşılan ekrandan yine işaretlenen alana tıklarsanız, sizi yeni konu açmanız yada yazının kendisine tıklayarak ilgili alana gitmeniz mümkün. Konu ile ilgili sorularınızı bu alanda veya discorddan türkçe kanal...

Monday, April 17th 2023, 8:58am

Addon Alrihat Sandik

Quoted from "user_172289182" Alrihat sandıkları için Sungut Target Addon ekledim ama çalışmıyor konu hakkında bilgisi olan varmı? Eklentinin güncelliğinden, herhangi bir eklenti ile çakışmadığından, Allods Online ile ilgili doğru klasörde olduğundan eminseniz eklentiler listesinden diğer tümünü kapatarak. Sadece istediğiniz eklentiyi aktif edin çakışma olup olmadığını göreceksiniz.

Wednesday, March 22nd 2023, 4:23pm

Rehber Bölümüne Hoş Geldiniz!

Sevgili oyuncular, Forumun bu bölümü, Allods Online'ın çeşitli yönleriyle ilgili yararlı SSS'lar ve rehberler içerecektir! Ana hedefimiz, oyuncularımız tarafından gönderilen en kaliteli rehberleri korumak ve Allods ekibi tarafından sağlanan rehberlerin yanında sergilemektir. Rehberlerinizi bu bölümde paylaşmaktan çekinmeyin! Önemli: Forumun bu bölümü konu dışı herhangi bir tartışmaya kapalıdır, ancak burada yayınlanan herhangi bir rehber hakkında yorum yapmaktan çekinmeyin. Sadece kibar ve yapıc...

Wednesday, March 22nd 2023, 10:41am

Raidler

Karakterinizin görev kitapçığından Dünya Gizemi görevlerinin olduğu bölümden, eksik olanları belirtirseniz, ona göre yardımcı olabiliriz. Eksik görevlerin tam adı veya ekran görüntüsünü atarasanız çok daha net bilgi vermiş olursunuz.

Wednesday, March 22nd 2023, 10:13am

Belki okuyan olur...

Merhaba, Geri bildirimlerin, düşüncelerin, oyuna olan farklı bağlılığın ile çoğu Allods Online oyuncusunun sesi oldun bu yazın ile. Maalesef ki yönetim ve moderasyon kadrosunda Türkçe bilen benden başka yetkili yok. Ama sitemini dile getirmen ve daha fazla yere duyurabilmek adına yazının tamamını onlara çevirerek senin adına CM LazyBird' e gönderdim. Benimde seninle aynı fikirde olduğum çok fazla konu var. Kendisi de baştan aşağı okuduğunu söyleyerek. Bu yazıyı teknik ekibe ileterek ilham almala...

Thursday, January 21st 2021, 7:35am

Son lvl olupta Hangi oyunda tek yeniyor Allods'tan başka?

Dostum tam olarak ne istediğini anlayamadım ama sana kendi görüşümü ileteyim, Öncelikle konuyu açtığın tarihe bakarak konuşuyorum ki yaptığın item seviyesi bir önceki patch in normal seviyesi (Turuncu renkden Turkuaz renk itemlere yükseldiğimiz). Şuanki patch de normal takılmalık seviye 36500 olmalı. Oda birilerine bağımlı olarak compas(zor modda Astral ada) tapınak vs yapabilirsin. Herşey için yeterli değil. Madem oyuna para yatırmıyorsun oyundaki para kasma yöntemlerini uygula. Element yadigar...

Tuesday, September 11th 2018, 9:16pm

Premium Sistemi

Peki Premium seviyeleri arasında kaç kristallik yüklemeler yapmak gerekiyor. yani 1. sv premium 500 kristal ile oluyor. peki 1 den 2 ye geçerken tekrar 500 kristal yüklemek yeterli mi yoksa katlayarak mı gidiyor? ayrıca her ayın 25 inde giden bu süreli kullanımlar her ay kristal kullanılarak tekrar aktif hale geliyor mu yoksa o itemleri sadece 1 kere mi kullanabiliyoruz. Bir daha asla kullanamıyor muyuz?