Search results
Search results 1-20 of 75.
Direk server'ı bedava yapın bence görünüşe göre ödeme sistemi 1 seneye anca gelicek.
text çıkmıyor ( BU ARADA EKLEME OLSUN PVP SW DE OYNUYORUM )
Arkadaşlar merhaba daha önce gipat mağarasına girdim ordaki görevlerini çoğunu yaptım 2 görev felan kalmıştır yapmadığım. Kiraha gittim görev almak için fakat sonra uzun zaman geçti ve ben o sırada o mağaraya gitmemizi sağlayan taşı çantamdan çıkarmışım.( SANIRIM) . Buraya bi daha nasıl girebilirim yardımcı olurmusunuz?
Sadece moblardan veriyorsa söyleyin hiç gelmiycem oyuna
kanki harika bi talent olmuş bu ya
Arkadaşlar bu ininal kart ile kri aldığımızda. Ne kadar geliyor mesela 50 tl lik yatırdım ne kadar gelir?
Gördüğüm en başarılı build diyebilirim. Meslekler hakkında ve diğer şeyler hakkında gerçekten çok iyi bilgi vermişsiniz. Kara büyücü açasım geldi
Şimdi Mühendisin gücünü %9999999999999999 düşürecekler çünkü tam bi dps patlaması Bi Ozan Vakası olucak yine yani. O yüzden savaşçı ya da büyücü öneriyorum bide değişmeyen sınıf istiyosan tank
Daha ödeme sistemimiz gelmedi, gelicekmi belli değil. Türklere ne avantaj var bilinmiyor, yaklaşık olarak 3 hafta boyunca ertelendi ödeme sistemi olayı. Yönetim yine aynı gibi. Ama player azlığı yok bu yandan iyi bişey
tomar al şöhreti 2 ye katla daha rahat edersin
Yardımcı olurmusunuz D5 nasıl olunur?
Bu böyle daha ne kadar devam edicek anlamıyorum. Bakım sistemi çalışmaları devam ediyor çok güzel ... Ama bu kadarda ertelenmez... 3 hafta kadar..
Kim bilir ne zaman gelicek
Ödeme sisteminde ki çalışmalar devam ediyormu? 1 Mayıs tan sonra neler olacak? Yüzeysel bir bilgi verirmisiniz?
Ama ben ölüyorum işte sorun orda
Tenses Tapınağında, Nefer Ur un hayatta kalması için ona şifa atabilicek bir şifacı arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Nick : Meginia
BU GÖREVİ TAMAMLAMIŞ OLAN 35 LEVEL ŞİFACI ARANIYOR NİCK : Meginia
Quoted from "Quantic" Burda nefer ur a şifa atmanız lazım akıncı şifacı ona şifa atmıyor onun ölmemesi lazım Glohosorl kalkanını kıramıyorusun başka türlü olmuyor. Yapmayın ya :/ Peki akıncı sistemi yapılırken neden bu ihtimaller düşünülmedi
Arkadaşlar merhaba herkeze bakın şimdi olayı size anlatıyorum . Öncelikle Resimde gördüğünüz gibi bossu kesiyorum. O turkuaz adamlardan 2 grup geliyor kesiyorum. Ben bunu oyundanda bir arkadaşıma sordum. O iki adamı kestikten sonra nefer ur un ölmesi gerekiyormuş. Sonrada Glohosorl ile bizim dövüşmemeiz gerekiyor. Ama ben o 2 grubuda kesiyorum ve nefer ur ölmüyor. Sorun şu ki Groshorl süreli hasar atıyor, ve akıncılardaki şifacı kadın bize heal basmıyor ( BANA). Lütfen yardımcı olun en az 5. den...