Search results
Search results 1-17 of 17.
Merhabalar, Ammer Kardis Isthmus'da ki Direkt Temas adlı görevi ne denediysem yapamadım. Hep ölüyorum ve başka görevlerde bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar Anlaşılan kimsenin bilgisi yok, pekâlâ.
Merhabalar, Kader Kartları ne zaman gelicek acaba bir tarih var mı?
Açıldı sanırım, patch atıyor.
Sanırım o görevleri yapmadığım için görünmüyor Yasker'de. Dediklerini yapacağım, teşekkürler.
Ululuk görevi hangi NPC de acaba? Bulamıyorum.
Merhabalar, ben gemimin tadilat işlemini kısaltmak için gemi mührü satın aldım. Fakat "Bu şartlar altında işlem yapılamaz" diyor. Ne yapmam lazım acaba? Mühürü boşuna mı aldım yoksa?
Ticket atıyoruz fakat uğraşmak istemiyorlar. Bir diğeri;Oyun hesabınız mı hacklendi diye bir sorgu oluşturmuşsunuz fakat hiçbir şekilde yardımcı olamayız diyorsunuz. Madem yardımcı olmayacaksınız neden böyle bir sorgu açıyorsunuz. Hesabımız çalındı diyoruz hesabın bize ait olduğu tüm bilgileri, delilleri gösteriyoruz yine de inanılmıyor. Kusura bakmayın ama işinizi tam manasıyla yapmıyorsunuz bence ya da uğraşmak istemiyorsunuz.
Bu kadar basit olmamalı hesap çalma lütfen artık bi'çare bulun.
15-20 kez ticket attım. Aldığım kristal sayılarına tarihlerine saatlerine kadar yazdım her seferinde kapatıldı konu.
Merhaba arkadaşlar. 1.5 - 2 yıldır oynamıyordum tekrar başlamaya karar verdim fakat hesabımın çalındığını fark ettim. Onlarca ticket atmama rağmen hiçbir çözüm bulunmadı ve konu her seferinde kapatıldı. O kadar para yatırdım, emek verdim. Artık bu'çözüm bulunsa iyi olur. Saygılarımla.. İyi Forumlar.
Quoted from "Discotech" Ticket'lere cevap yoğunluktan dolayı geç gelebiliyor sizden anlayışlı olmanızı rica ediyorum muhakkak geri dönüş yapılacaktır. Zaten geri dönüş yapıyorlar, ama yardımcı olmuyorlar. Yardımcı olamayız diyorlar bu nasıl destek ekibi hesabım çalındı diyorum tüm bilgilerimi doğru veriyorum hala yardımcı olamayız diyorlar böyle bişey yok.
Quoted from "Discotech" Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atmanız gerekiyor tekrar yollayın lütfen ilgileneceklerdir. Hocam 3-4 sefer attım vallahi billahi yardımcı olmuyorlar. Hesabımdaki herşeyi satmış o çalan kişi hesabım şuan kullanılmıyor boşta, bomboş. Bari o kadar kastığım leveli kurtayarım.
Bakın burda beni tanıyan tanır, yaklaşık 7,8 aydır oynamıyorum. Hesabım çalınmış geçen hafta haberim oldu. Tekrar almaya çalışıyorum destek ekibinin bir yardımı yok. Bu nasıl hesap güvenliği soruyorum ?
Quoted from "Discotech" Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atın lütfen. 2 gün önce ticket atmıştım hala cevap gelmeyince bende konu açayım dedim.
Quoted from "farangon" Öyle birşey söz konusu değil hocam malesef hesap bilgilerini arkdaşından a da kimdeyse ondan alman lazım charı bikere aktarıldıysa tekrar geri alıp yükleme yapamazsın malesef Sorunda orda o da unuttum diyor maili ve şifreyi ayrıca birkaç kişi daha iptal ettirip tekrar kayıt olmuştu ondan söylüyorum ve 55 lvl hesap o kadar emek verdik. Sadece kayıtı iptal ettirip eski siteden giriş yapıcam tekrar kayıt olucam bunda ne sakınca olabilir ki soruyorum??
Quoted from "farangon" Hocam charı tr serverindan burayamı taşımaya çalışıyosun tam olarak anlayamadım sorununu daha net yazar mısn ? Şimdi benim hesap TR deydi, sanırım bi arkadaş kayıt etmiş bende kayıtı iptal ettirip tekrar eski siteden giriş yapıp kayıt olmak istiyorum. Olay tamamen bu.
Merhabalar. 55 level hesabımı iptal ettirip yeni siteden tekrar kayıt olmak istiyorum. Karakterimin adı Crwydrynxlıv