You are not logged in.

Search results

Search results 1-17 of 17.

Thursday, August 10th 2017, 12:38pm

Author: Spawn4

Direkt Temas

Merhabalar, Ammer Kardis Isthmus'da ki Direkt Temas adlı görevi ne denediysem yapamadım. Hep ölüyorum ve başka görevlerde bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar Anlaşılan kimsenin bilgisi yok, pekâlâ.

Friday, April 1st 2016, 2:31pm

Kader Kartları

Merhabalar, Kader Kartları ne zaman gelicek acaba bir tarih var mı?

Thursday, March 31st 2016, 5:38pm

19.00??

Açıldı sanırım, patch atıyor.

Sunday, March 13th 2016, 1:41pm

Ululuk Görevi

Sanırım o görevleri yapmadığım için görünmüyor Yasker'de. Dediklerini yapacağım, teşekkürler.

Sunday, March 13th 2016, 11:56am

Ululuk Görevi

Ululuk görevi hangi NPC de acaba? Bulamıyorum.

Wednesday, March 9th 2016, 4:01am

Gemi Mührü

Merhabalar, ben gemimin tadilat işlemini kısaltmak için gemi mührü satın aldım. Fakat "Bu şartlar altında işlem yapılamaz" diyor. Ne yapmam lazım acaba? Mühürü boşuna mı aldım yoksa?

Tuesday, November 3rd 2015, 1:08pm

Destek Ticket Bildirimi

Ticket atıyoruz fakat uğraşmak istemiyorlar. Bir diğeri;Oyun hesabınız mı hacklendi diye bir sorgu oluşturmuşsunuz fakat hiçbir şekilde yardımcı olamayız diyorsunuz. Madem yardımcı olmayacaksınız neden böyle bir sorgu açıyorsunuz. Hesabımız çalındı diyoruz hesabın bize ait olduğu tüm bilgileri, delilleri gösteriyoruz yine de inanılmıyor. Kusura bakmayın ama işinizi tam manasıyla yapmıyorsunuz bence ya da uğraşmak istemiyorsunuz.

Saturday, October 31st 2015, 7:40pm

Çalınan hesabım

Bu kadar basit olmamalı hesap çalma lütfen artık bi'çare bulun.

Saturday, October 31st 2015, 6:08pm

Çalınan hesabım

15-20 kez ticket attım. Aldığım kristal sayılarına tarihlerine saatlerine kadar yazdım her seferinde kapatıldı konu.

Saturday, October 31st 2015, 5:43pm

Çalınan hesabım

Merhaba arkadaşlar. 1.5 - 2 yıldır oynamıyordum tekrar başlamaya karar verdim fakat hesabımın çalındığını fark ettim. Onlarca ticket atmama rağmen hiçbir çözüm bulunmadı ve konu her seferinde kapatıldı. O kadar para yatırdım, emek verdim. Artık bu'çözüm bulunsa iyi olur. Saygılarımla.. İyi Forumlar.

Wednesday, June 25th 2014, 10:42pm

Hesap çalınması

Quoted from "Discotech" Ticket'lere cevap yoğunluktan dolayı geç gelebiliyor sizden anlayışlı olmanızı rica ediyorum muhakkak geri dönüş yapılacaktır. Zaten geri dönüş yapıyorlar, ama yardımcı olmuyorlar. Yardımcı olamayız diyorlar bu nasıl destek ekibi hesabım çalındı diyorum tüm bilgilerimi doğru veriyorum hala yardımcı olamayız diyorlar böyle bişey yok.

Wednesday, June 25th 2014, 10:35pm

Hesap çalınması

Quoted from "Discotech" Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atmanız gerekiyor tekrar yollayın lütfen ilgileneceklerdir. Hocam 3-4 sefer attım vallahi billahi yardımcı olmuyorlar. Hesabımdaki herşeyi satmış o çalan kişi hesabım şuan kullanılmıyor boşta, bomboş. Bari o kadar kastığım leveli kurtayarım.

Wednesday, June 25th 2014, 10:16pm

Hesap çalınması

Bakın burda beni tanıyan tanır, yaklaşık 7,8 aydır oynamıyorum. Hesabım çalınmış geçen hafta haberim oldu. Tekrar almaya çalışıyorum destek ekibinin bir yardımı yok. Bu nasıl hesap güvenliği soruyorum ?

Sunday, June 22nd 2014, 10:58pm

Hesap taşınması

Quoted from "Discotech" Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atın lütfen. 2 gün önce ticket atmıştım hala cevap gelmeyince bende konu açayım dedim.

Sunday, June 22nd 2014, 10:51pm

Hesap taşınması

Quoted from "farangon" Öyle birşey söz konusu değil hocam malesef hesap bilgilerini arkdaşından a da kimdeyse ondan alman lazım charı bikere aktarıldıysa tekrar geri alıp yükleme yapamazsın malesef Sorunda orda o da unuttum diyor maili ve şifreyi ayrıca birkaç kişi daha iptal ettirip tekrar kayıt olmuştu ondan söylüyorum ve 55 lvl hesap o kadar emek verdik. Sadece kayıtı iptal ettirip eski siteden giriş yapıcam tekrar kayıt olucam bunda ne sakınca olabilir ki soruyorum??

Sunday, June 22nd 2014, 10:44pm

Hesap taşınması

Quoted from "farangon" Hocam charı tr serverindan burayamı taşımaya çalışıyosun tam olarak anlayamadım sorununu daha net yazar mısn ? Şimdi benim hesap TR deydi, sanırım bi arkadaş kayıt etmiş bende kayıtı iptal ettirip tekrar eski siteden giriş yapıp kayıt olmak istiyorum. Olay tamamen bu.

Sunday, June 22nd 2014, 10:35pm

Hesap taşınması

Merhabalar. 55 level hesabımı iptal ettirip yeni siteden tekrar kayıt olmak istiyorum. Karakterimin adı Crwydrynxlıv