Search results
Search results 1-20 of 358.
Quoted from "u_10055829" 657 ye bağlı memur mu bunlar
Ödülün gelmedigini Destek Sistemi ne ticket atarak bildir ödülünü verirler.
Quoted from "resatim" wasley 2 ay önce bu konu açıldıgındasen aynen böyle yazmıştında birileride çok şaşırmıştı hatırlarmısın.o sıralarda 1 kri npc de 900 1000 g civarında idi şmdide 1600 dedigin aynen fazlaı ile çıktı Evet hatırladım o sıralarda altın kuru 516 golddu.Şuan kaç gold bilmiyorum uzun süre oldu oyuna girmeyeli..
Quoted from "Drakdish" 24 Temmuz tarihinde başlayacak olan Özel Timetkinliğinde her seviyeden ve tercübeden oyuncular, çeşitli hedeflere ulaşarak puanlar elde etmeye çalışacaklar Burda 24 temmuzdan sonra demiş mod drakdish Quoted from "Karavul" 24 Temmuz tarihinden sonra katılımcıların paylaşımları incelenecek. Üstteki yorumdada böyle denilmiş Muhtemelen bu gece 00.00 de bitecek .
Demek istedigin şey karnifeks kodu alarak gerçekleşiyor Karnifeks Mahfazası açarak yada şuanda müzayededen gidip satın alarak mukadderat yetenegine sahip olursun.Yetenegi aldıktan sonra her oyuncu kesiminde dedigin etkiler ortaya çikar. Karnifeks Haberi burda
Bu arada devam edip etmedigini bilmiyorum attıgım eski bir görüntü bilgilendirme olsun diye attım.
Bu arkadaşı görürseniz selamlarımı iletin lütfen..
Tabii sihirli taşın önemi var ama önemli olan item seviyeni oyundaki seviyenle eş deger tutmaya çalış talent hakkındada biraz araştırma yaparsan sorun kalmayacaktır..
Arkadaş listesi sorununun bir an önce düzelmesi dilegiyle. İyi forumlar.
Oyunun kurulum dosyasını indirdikten sonra indirme işlemini 2 şekilde devam ettirebilirsin; 1 ) burdan indirmeye devam edebilirsin.. 2) yada buraya tıklayarak indirmeye devam edebilirsin launchere Bilgisayar/(C-D)/Mygames/Allods online/bin/launcher burdan ulaşarak açabilirsin. Eger iki yoldada hız artmadıysa hızı engelleyen başka bir sorun var demektir.
Bende gecen tekrar indirmistim oyunu launcherden indirdigimde internet hızı saniye 30/40 kb olarak gösteriyordu ama my.com game centerdan indirdigimde oyun indirme hızı 2 mb a kadar arttı oyunu iki taraftanda indirmeye calış hangisinde hız yüksekse ordan indir..
Aslında 32.seviyedede pvp alanlarına eskiden girilebiliyodu ama simdi girmen cok zor yeterli oyuncu olmadigi icin çekmeyecektir sen en iyisi Son seviye ol 2/3 dakikada bir rahatça girebilirsin.
Tabi tabi şans oyun müdahalesi yok yani.
Hakkını ara.. destege ticket at. Destek.
Bazı oyuncularda daha önceden laf ettigi kişilere şuanda "yalakalık" yapıyor..
Quoted from "Drakdish" Her türlü eleştirinize açığız ve bunun için de sizlere çok teşekkür ederiz. Quoted from "WasLey" Örn;Gecen hafta a persembe günü altın kuru 460 ken cumartesi 516 dı oldugunu gördüm Tarih :23 Mart 2016 Altın kuru =516 Gold Tarih :26 Nisan 2016 Altın kuru =947 Gold Quoted from "Discotech" Oyun içi kur konusu iletildi. Quoted from "Drakdish" Bu durum oyun geliştiricilerimize de iletildi. Maalesef sadece iletiliyor...