Search results
Search results 1-13 of 13.
Quoted from "Krewella" Öncelikle sihirli taş NPC sinden Sihirli taş birleştirici adlı eşyayı satın alıyoruz. Ardından Birinci Düzey Temiz Sihirli Taş adlı eşyadan satın alıyoruz basacağımız taşa göre bu taştan almamız gerekir. Örnek verecek olursak 1 adet 7.seviye taş için 64 adet 1.ci seviye taş gerekir ve bu katlanarak gider 1 adet 8 derseniz yapacağınız masraf 2 katına çıkar. 64 adet yerine 128 adet 1.seviye taş almanız gerekir. Alınan taşları sağ tıklayıp kendi karekterinizin taşı neyse ona...
Quoted from "serkkantr" Öncelikle yönetimin sorunlara anında cevap vermesi gayet güzel fakat nedense oyun içi hakaret küfüre yaptırım yok. dilediği gibi küfür eden biri 2 gün sonra oyunda cevaba gelince yönetimin kararı sorgulanamaz. bu insiyatif karar neye göre ayarlanıyor.yaptırımlar yetersiz. Quoted from "serkkantr" Öncelikle yönetimin sorunlara anında cevap vermesi gayet güzel fakat nedense oyun içi hakaret küfüre yaptırım yok. dilediği gibi küfür eden biri 2 gün sonra oyunda cevaba gelince...
Quoted from "Drakdish" Sevgili Oyuncular, Şimdi hakettiğiniz mükâfatınızı alma zamanı geldi! Kaderin Tebessümü sizleri bekliyor! Son yayınlanan 5.0.02 Tanıtımı haberinde sizlerden 200 beğeni rica etmiştik. Bunu başardınız! Kaderin Tebessümü etkinliği 11 Ekim 2014 Cumartesi saat 21:00'da başlayıp, 12 Ekim 2014 Pazar saat 09:00'a kadar devam ecektir. Etkinlik süresince çifte Tecrübe elde edeceksiniz! Etkinliğimizden memnun kalacağınızı umuyoruz. Allods.com Ekibi Bu iventte kafama takılan bazı sor...
100 kristal =1euro avrupada da parayı sokaktan topladıklarını zanetmiyorum 1kri=81gold kurda tamam bu şekilde devam ettiğini varsayalım oyuncu sayısında artışmı göreceğiz azalmamı ? yeni başlamadıki bu oyuna her sene bu şekilde devam etti ve bana göre çok büyük kan kaybetti pazarlama açısından şu mal için %100 hatalı bir yol izlendiğini düşünüyorum bence bir gözden gecirmelerinde fayda var oyuncu için farketmez benim için hiç farketmez silerim gecerim başka oyuna, evet yeni oyuncu gelir ama şu o...
Quoted from "Prosatanus" Selamlar ne kadar farkli milletten ve etnik gruptan katilim olursa bence oyun bir o kadar daha renklenir.Almani, Fransizi, Türkü bu kadar aktif olarak oyunda ic ice adasindan pvpsine baya zevkli oluyor. Arap arkadaslarinda gelmesi ile daha zevkli olacagini düsünüyorum. Ayrica oyunun kurgusunda yanlisliklar var ve oyun iyice paraya döndü diyen arkadasinda kurgusu varsa kafasindakini bizimlede paylassin senaryoyu okur begenirsek oskar icin aday yapariz.Evet oyun para gere...
doğru herşey mükemmel o yüzden oyuncular bırakıyor oyunu ,bir eleştiri yapıldığı zaman hemen savunmaya geçmek oyuna kar değil zarar verir. evet dediğin yerlerde bunlar yapılıyor belli miktarda gold kazanılıyor fakat yeterli değil çok zaman alan işler bunlar free player olduğunu idda etmek evet gri şserbest olabilir ama oyun bedava değil olmasınıda beklemiyoruz ,pahalı arkadaşım pahalı dolar euro kaç para oldu haberin yok galiba üslubum kaba geldiyse kusura bakma ama doğrular bunlar bi wow değil ...
atladığım bir konu daha var bahsetmem gerekiyor kristal fiyatları çok uçuk emsal benzer oyunlardaki maliyetin neredeyse 2 katı aynı orantıta diğer oyunlara nazaran kalite malesef aşağı doğru gitmekte , ya oyunun kalitesi artsın yada kri fiyatları düşsün kanlı ,vahşi,rihadda slot kesmeden ibaret şu anda oyun .
) varda şu anda oyuncu sayısı gittikçi azaldı bizim türk sorvırında daha çok oyuncu vardı. şuanda bakıyorum yine türkler ağırlıklı online bu geçişten oyunu bırakan oyuncularda var,yeni oyuncular eklemek mantıklı fakat 1 ay sonra yine azalır,çalışmalar oyunun kalitesini ve akışını yükseltmek amaçlı olmalı benim fikrim,oyun kurgusunda ve sisteminde çok büyük yanlışlıklar var ticari yapının çok ön planda olması ,oyuncular rasındaki güç dengeleri saymadığım daha bir çok konu var. yakın zamanda gözle...
Arap topluluğu derken hangi arap ülkeleri ? biraz üstü örtülü olmuş bilgi verirseniz seviniriz.
Quoted from "muxina" Quoted from "dogubey" arkadaslar BU OYUNUN TR SİNİ NEREDEN INDIRCEZ HERYERDE EU VAR Bİ LINK ATARMISIN xangle240trnin yansıttığı resimde oyun dizini diye bi sekme var orda eu versiyonunu bulabilirsin ama tavsiye etmem onuda indirsen tryide indirsen aynı sürede inecek ondan dolayı hiç bulaşma bence
Quoted from "sacrifice" Dostum TR sürümü inmiyor şuanda. Herşeyi denedim. İstiyorsanız Allodsloader_tr.exe'yi upload edeyim deneyin. Bu dosya ile yüklediğiniz içerikten sonra küçük bir güncelleme daha gelmişti. Şimdi bu dosya ile indirip kurduğunuzda o güncellemeyi de almadığı için 5.0 güncellemesi otomatik olarak başlamıyor sanırım. Başka fikri ya da çözümü olan varsa paylaşırsanız sevinir7gb lık güncellemede tamamlandı 7 gb lık güncellemede tamamşandı fakat çalıştırınca yarım ssat güncelleme ...
arkadaşlar patch yüklendi fakat oyuna giriş kullanıcı adını ve parolayı kabul etmiyor ne yapmamız lazım ?