Search results
Search results 1-18 of 18.
Oyunun suyu cıktı.Bırakmaya bir neden daha bir adam -150/250k damage vurursa bu oyunda nasıl ayakta kalıp savaşacagız. herşey taş deil emege saygı. o kdar item bosuna mı kasıyoruz üstüne bu takım sorunlarda iyice bıktırdı beni
başka link yok mu? çözüm bulun çok gerildim kac haftadır çözün artık bu sorunu tüm yöntemleri denedik.
darkdish baska bir link ver.upload veya turbobit gibi sitelre at 1gb oyunu herkez ordan indirsin gerisini biz yükleriz. şu 1gb inmesi lazım , duvar güvenliği,virüs prog. hepsini denedik ,reset işinide, kendi sitesinde indir linkini atıyosun zaten bizde ordan denedik başka nereden bulaçagız bu oyunu yeni pacht gelmiş.biri bir siteye yüklemedikce biz oyunu bulamayızki 1/2 haftadır delirdim inmiyor acil çözüm bulun oyundan geri kaldık zaten bunun bir telafisi yok zaten
0 kb/sn oluyor 1gb inmedi gtti. upload veya turbobit gibi sitelelre yükleyip linkini bana atarmısnız acilen
Quoted from "blackg0ld" 1 Gb zıplı allods ZIPLII Linkini verebilcek Oyun linkini verebilecek zipli 1gb indirilmiş
Quoted from "Screeamy" hangi aşamada hata aldığını yazarsan sana daha iyi yardımcı olurlar üyelik girişi yaptıktan sonrasında ödeme secmesine tıkladığımda bu hatayı veriyor
Quoted from "Quantic" boos nasıl bişeydi resim varmı cok adayı yaptıkta aklımda degil etrafında agac olan bosmu biraz bilgi verırımsın Quoted from "blackg0ld" Hasta pas bossu nasıl yapılyor. hep healtını fulluyor. nasıl yapılacak bilgisi olan var mı? yanında 2 ağaç var. kendi mavi mor turkaz karısık renkli. yancıları cıkıyor kendileri zmanla ölüyor
http://i.hizliresim.com/389kBA.jpg ilgili görsel yukarsa bakabilirsiniz.lütfen çözümü hakkında bilgi veriniz
http://i.hizliresim.com/389kBA.jpg ilgili resim yukarsa lütfen yardım ediniz
Quoted from "blackg0ld" Hasta pas bossu nasıl yapılyor. hep healtını fulluyor. nasıl yapılacak bilgisi olan var mı? lütfen bilgilerini paylaşın
Hasta pas bossu nasıl yapılyor. hep healtını fulluyor. nasıl yapılacak bilgisi olan var mı?
Error! The store returned invalid payment information bu hatada ne demek.kristal alamıyacağız mı? sorun site ile ilgili mi lütfen yardım ediniz.
1 Gb zıplı allods ZIPLII Linkini verebilcek
1 gb lık oyunu zipli gonderebilecek arklar var mı? my.com 0 kb/sn oluyor virüs prog. güvenlik duvarı ne var ise ayar cektim yinede olumsuz indiremedim
hesabı aktardıktan sonra my.com hesabınız yoksa acıyorsunuz. my.com dan aldıgınız hesapın aynısı oyuna girerken yazıyorsunuz. örnegin my.com kayıtlı oldugnuz: mail@hotmail.com şifre yazıyorsunuz oyuna
hesabı aktardıktan sonra my.com hesabınız yoksa acıyorsunuz. my.com dan aldıgınız hesapın aynısı oyuna girerken yazıyorsunuz. örnegin my.com kayıtlı oldugnuz: mail@hotmail.com şifre yazıyorsunuz oyuna
oyuna giremeyen arklar my.com da hesap olusturduktan sonra. mail@hotmail.com vb gibi mail adresini ve my.com şifrenizi oyuna yazıonuz oyle giriyonuz