You are not logged in.

Search results

Search results 1-18 of 18.

Thursday, May 22nd 2014, 4:49pm

Author: blackg0ld

Sunucu Bakımı – 22.05.2014 Ve ÜCRETSİZ Abonelik!

Oyunun suyu cıktı.Bırakmaya bir neden daha bir adam -150/250k damage vurursa bu oyunda nasıl ayakta kalıp savaşacagız. herşey taş deil emege saygı. o kdar item bosuna mı kasıyoruz üstüne bu takım sorunlarda iyice bıktırdı beni

Tuesday, April 22nd 2014, 9:58am

Oyunu indiremiyorum!

başka link yok mu? çözüm bulun çok gerildim kac haftadır çözün artık bu sorunu tüm yöntemleri denedik.

Monday, April 21st 2014, 7:36am

Oyunu indiremiyorum!

darkdish baska bir link ver.upload veya turbobit gibi sitelre at 1gb oyunu herkez ordan indirsin gerisini biz yükleriz. şu 1gb inmesi lazım , duvar güvenliği,virüs prog. hepsini denedik ,reset işinide, kendi sitesinde indir linkini atıyosun zaten bizde ordan denedik başka nereden bulaçagız bu oyunu yeni pacht gelmiş.biri bir siteye yüklemedikce biz oyunu bulamayızki 1/2 haftadır delirdim inmiyor acil çözüm bulun oyundan geri kaldık zaten bunun bir telafisi yok zaten

Sunday, April 20th 2014, 3:37pm

My.com 1gb lık oyun inmiyor.1gb link veriniz indirem

0 kb/sn oluyor 1gb inmedi gtti. upload veya turbobit gibi sitelelre yükleyip linkini bana atarmısnız acilen

Sunday, April 20th 2014, 2:17pm

1 gb oyun zipini gonderebilcek

Quoted from "blackg0ld" 1 Gb zıplı allods ZIPLII Linkini verebilcek Oyun linkini verebilecek zipli 1gb indirilmiş

Saturday, April 19th 2014, 11:32am

Ödeme neden yapılmıyor

Quoted from "Screeamy" hangi aşamada hata aldığını yazarsan sana daha iyi yardımcı olurlar üyelik girişi yaptıktan sonrasında ödeme secmesine tıkladığımda bu hatayı veriyor

Friday, April 18th 2014, 10:12am

"ASTRAL ADA '' ile ilgili bilginizi paylaşın

Quoted from "Quantic" boos nasıl bişeydi resim varmı cok adayı yaptıkta aklımda degil etrafında agac olan bosmu biraz bilgi verırımsın Quoted from "blackg0ld" Hasta pas bossu nasıl yapılyor. hep healtını fulluyor. nasıl yapılacak bilgisi olan var mı? yanında 2 ağaç var. kendi mavi mor turkaz karısık renkli. yancıları cıkıyor kendileri zmanla ölüyor

Friday, April 18th 2014, 9:44am

Komut dizisi hata EVET demekten bıktım.Launcer hastalanmış yardım ediniz

http://i.hizliresim.com/389kBA.jpg ilgili görsel yukarsa bakabilirsiniz.lütfen çözümü hakkında bilgi veriniz

Friday, April 18th 2014, 9:43am

Komut dizisine EVET demekten bıktım.Luancer hastalanmıs yardım ediniz

http://i.hizliresim.com/389kBA.jpg ilgili resim yukarsa lütfen yardım ediniz

Friday, April 18th 2014, 9:32am

RE: "ASTRAL ADA '' ile ilgili bilginizi paylaşın

Quoted from "blackg0ld" Hasta pas bossu nasıl yapılyor. hep healtını fulluyor. nasıl yapılacak bilgisi olan var mı? lütfen bilgilerini paylaşın

Friday, April 18th 2014, 9:30am

"ASTRAL ADA '' ile ilgili bilginizi paylaşın

Hasta pas bossu nasıl yapılyor. hep healtını fulluyor. nasıl yapılacak bilgisi olan var mı?

Friday, April 18th 2014, 9:28am

Ödeme neden yapılmıyor

Error! The store returned invalid payment information bu hatada ne demek.kristal alamıyacağız mı? sorun site ile ilgili mi lütfen yardım ediniz.

Tuesday, April 15th 2014, 5:29pm

1 Gb zıplı allods ZIPLII Linkini verebilcek

1 Gb zıplı allods ZIPLII Linkini verebilcek

Tuesday, April 15th 2014, 11:53am

1 gb oyun zipini gonderebilcek

1 gb lık oyunu zipli gonderebilecek arklar var mı? my.com 0 kb/sn oluyor virüs prog. güvenlik duvarı ne var ise ayar cektim yinede olumsuz indiremedim

Thursday, April 3rd 2014, 6:32pm

sa arklar

hesabı aktardıktan sonra my.com hesabınız yoksa acıyorsunuz. my.com dan aldıgınız hesapın aynısı oyuna girerken yazıyorsunuz. örnegin my.com kayıtlı oldugnuz: mail@hotmail.com şifre yazıyorsunuz oyuna

Thursday, April 3rd 2014, 6:06pm

sa arklar

hesabı aktardıktan sonra my.com hesabınız yoksa acıyorsunuz. my.com dan aldıgınız hesapın aynısı oyuna girerken yazıyorsunuz. örnegin my.com kayıtlı oldugnuz: mail@hotmail.com şifre yazıyorsunuz oyuna

Thursday, April 3rd 2014, 6:05pm

sa arklar

Thursday, April 3rd 2014, 6:01pm

sa arklar

oyuna giremeyen arklar my.com da hesap olusturduktan sonra. mail@hotmail.com vb gibi mail adresini ve my.com şifrenizi oyuna yazıonuz oyle giriyonuz