Search results
Search results 1-20 of 141.
net bir cevap alamadım verilen kupon ile ücretsiz bir şekilde binek alabileceğim yani ?
Merhaba; Onur ve Yiğitlik isimli pakette F2P server için ''yıldırım anahtarlığı kuponu'' veriyor. ancak item hakkında net bir açıklama yapılmamış. Paketi alırsam eğer ücretsiz bir şekilde yıldırıma sahip olabiliyor muyum ? Yoksa süreli bir Yıldırım bineği mi alıyorum ?
Araf Yaşayanlar ile ölüler arasındaki bir boşluk o kapının arkasında da ölüler dünyası olması lazım
Quoted from "MuskeTeR" peki bi sorum olucak http://www.ininal.com/index.php linke tıklayınca üye girişi yazıyor e posta adresine kendi msnmisi ama ininal şifresine neyi yazıcaz? kartının üzerinde yazan son 4 haneli kod
Ninja'ya katılıyorum süpüren alevi 2 gerilim boşalmasını 1 yada 2 yapabilirsin şifa için inanç sırra yeteneği gerçektende faydası oluyor onu kesinlikle açmanı tavsiye ederim
Oyunda çektiğim, en güzel manzara resmim Bu ise gerçek hayatta, o resime en çok benzettiğim fotoğraf [/b][/size] Katılan herkese başarılar
Önceden duymuştum ama hiç araştırmamıştım insanın ilgisini ilgisini çekiyor teşekkürler
Önceki forumdada vardı bu konu baya yararlı olmuş bence sabitlenmeli
İşte bu baya güzel olurdu
sebebi şu özel harf kullanamazsın şifre ve kullanıcı adında ayrıca şifrede hem büyük harf hemde sayı olmak zorunda böyle dene birde ?
Quoted from "Tekbiiriim" ben demın facebook dan alış verış yaptım oyundan 2 Tl oluyor sorunsuz beklemıyor su gibi içiyo dedım yoğunlukdandır çünkü bir kere daha garantı kartıyla denedım olmamıştı sonra sabah erkem sağatler de denenım hiç beklemedım br daha yatırım yapim deıdm olmadı bu sefer de gece yarısını bekledım sunucu rahatlar dıye gece de 3-4 gibi denedım yine sorunsuz oldu ama ininal da geceli gündüzlü çalışmalara devam edıyorum hala bir ümit yok kartı aldıgım yerde bayan vardı inanın o...
teşekkürler bilgilendirme için
Merhaba biz 5-6 arkadaş hep beraber birlik açtık şuan birliğimiz 11 level birlik ada savaşları var bunlara katılmak istiyoruz adaya saldırı düzenlemek için ne yapa bilir yada birlik adasını nasıl alabiliriz ?
mufaza neden koleksiyon sikkesi vermiyor acaba ? bug mu yoksa kaldırıldımı ?
Çok teşekkürler bence konu sabitlenmeli
Enkarneyi ulu yapmak için gizemlerin mührü kristali istiyor tanesi 30 kristal 65 tane istiyor. tl olarak çevirimiz 56 tl mi ne oluyor enkarneyi ulu yapmak bu kadar zor olmaması gerekiyor ilerde düzeltilecek mi ?
Element adasına renk katılması harika olmuş. yeni savaş alanları görmeye ihtiyacımız vardı inşallah yeni element adasında para kasabileceğiz artık
Karakterimi başka hesaba taşımak istiyorum bunun için ne yapa bilirm destek sistemine baktım bununla ilgili bir bölüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
eski launcheri kullandığımız için öyle yeni launcher'i indir
hangi aşamada hata aldığını yazarsan sana daha iyi yardımcı olurlar