Search results
Search results 1-20 of 84.
Karakter İsmi : SgtSnickers Birlik : SonsOfSigma Rol : Dps Sunucu : Evolution (F2P) Merhaba Yeni bir PMB ile tekrar karşınızdayım. Daha önce 6.0 güncellemesinde yaptığım PMB birinci seçilmişti. Bu yüzden haklı bir gurur var üzerimde yeniden teşekkür ediyorum. Bu dönemden sonra oyuna ara vermek zorunda kalmıştım 10.0 güncellemesi ile yeniden başlamak için imkan ve zamana kavuştum . Casus karakteri benim gerçek hayatımda da olduğu gibi yerinde duramayan hızlı kontrol edilmesi gereken çabuk hareket...
Merhaba bro eline sağlık güzel rehbe ama bir okçu olarak uzakçı okçuda çok eksiğini gördüm yani tomar yetmeyebilir ama düzende yanlışlık var
Sorunumu hallettim tamamen benden kaynaklı bir talent hatasından dolayı mobu kesemiyormuşum teşkkürler
Bu görevi ben mi yanlış yapıyorum yoksa gerçekten karakterimin eksiği falan mı var anlayamıyorum Alastar iblise dönüşüyor fakat bir türlü yenemiyorum yaratığı 4-5 kez denedim fakat olmuyor maalesef acaba yapmam gereken başka bir şey var ve ben mi yanlış yapıyorum ?
arena sistemi gerçekten güzel bi olay oyuna ayrı bir ahenk katıca playerlık bu arenada meydana cıkar
böyle güzel bir oyunu oynamakdan haz alıyorum gerçekten güzel olmuş daha da iyilerini görürüz inş
Quoted from "zorba9859" Peki bu oyun ileriki yıllarda istikrarını korur mu yoksa bir yerden sonra durulur mu? Çünkü sınavlarım var ve 2 sene gibi bir süre için çok aktif olamayacağım.2 sene sonrası aylık ücretli servera katılmayı düşünüyorum ama o zamana kadar insan kalır mı diye merak ediyorum. Gece gece guldurdun beni dostum. 2 yıl sonra ne olacağını elbette kimse bilemez ama şöyle bi düşünürsek 2 öncesinden pay bicerek emin ol büyük değişiklikler olacak ve bu değişiklikler oyuncuların lehine...
Senin oyun stiline istemine düzeyine göre değişir ama önerim uzakcidir hem pvp hem pve e de gayet etkili
Ağzına emeğine sağlık abim gerçekten çok güzel günler geçirdik
Benden kaynaklanıyor olabilir )
Elini alistirdiysan kesinlikle devam etmeni tavsiye ederim.
Yani ücretli server yine batak da oyle mi
Bu kararı daha iyi bir şekilde verebilmek için güncel casus rehberlerine göz atmanı tavsiye ederim
Doğru görmüşsün. Casusa yeni gelen skill ile artık mobladi üzerine alabiliyor.
Quoted from "Chakıcı" Tebrik ederim dostum Teşekkür ederim rehberinin dereceye girememesine gerçekten şaşırdım kardeşim .
Quoted from "MoLLa" Hayırlı olsun elinize sağlık Teşekkür ederim abi
Quoted from "Vladiamtis" İki kere hazırladın galiba rehberi ilki de süperdi bu da süper olmuş kardeşim eline sağlık Aynen maalesef 2 kere hazırladım kardeşim çok teşekkür ederim
Rehber kurallara uygun şekilde güncellendi.
Vay canına tek kelime ile '' Harika'' Tebrik ederim abla