Search results
Search results 1-17 of 17.
Millet bu kişisel allod umuzu nasıl oluşturuyoruz sonra labirent falan nasıl oluyor birisi anlatabilirmi
Smuglers Paradise ye geçiyorum türk birliği hangileri var
Millet yeni düzende gold kasmanın yollarını söylermisiniz hangi seçenekler var nasıl yapıcaz falan
hadi bee neyse kri çekicez artık :d dedim belki bi umut ..
Millet kader kartları için postadan 7 tane jeton geliyor ya sizce yeni çar açıp bikaçtane 7 karttan birinden binek çıkarma şansı nedir Çıkaran varmı yada 7 karttan binek
Teşekkür ederim iyi forumlar
67 oldum naya ya gittim ama ekipman alma seçeneği yok direk muskaların satıldığı sayfa açılıyor tıklayınca
Ben şuan savaşçı DPS kullanıyorum yeni güncellemeyle tank mı yoksa dps mi kararsız kaldım onu zaten savaşçı bölümünde sordum ama benim asıl merak ettiğim yeni güncellemeyle sizce savaşçının durumu ne ve şuan en oynanılabilir sınıf nedir
Yeni güncellemeyle sizce dps mi yoksa tank mı olmalı savaşçı? açıklayarak anlatır mısınız?
Arapların benzin istasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Quoted from "KenanReyiz" Quoted from "MrSarp" Yeni güncellemeyle birlikte gelicek başlangıç ve koleksiyoncu sürümü pakedi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? 1)Herkesten ayrı yeni bi sunucu mu olucak? 2)Yeni başlıcaklar için mi geçerli şuanki hesabımla paketten yararlana bilirmiyim? 3)Küçük hayvanlar süs mü yoksa bi işe yarıyor mu? 4)Binek rengi bizde yoksa kullanılamıyor mu? Bilgilendirirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkürler 1)hayir . Sunucularda bir degisim olmayacak. 2)her hesapla...
Yeni güncellemeyle birlikte gelicek başlangıç ve koleksiyoncu sürümü pakedi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? 1)Herkesten ayrı yeni bi sunucu mu olucak? 2)Yeni başlıcaklar için mi geçerli şuanki hesabımla paketten yararlana bilirmiyim? 3)Küçük hayvanlar süs mü yoksa bi işe yarıyor mu? 4)Binek rengi bizde yoksa kullanılamıyor mu? Bilgilendirirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Quoted from "Wanzeru" Kart bilgilerini doğru girdiğinize yanlış bilgi girmediğinize emin olun kartın bakiyesine almak istediğiniz kristal miktarını kontrol edin. Anlatamadım inanal kartın sitesine aynı bilgilerle giriyorum bilgiler doğru ayrıca 50 tl den kesilemez ing bankı kullandım kesilse dahi 2€ ya kadar yazdım denedim hepsini ama yine hata veriyor
yardımcı olur musunuz para yükledim alamıyorum kristallerimi
Quoted from "Wanzeru" Merhaba Payment failed almanızın sebebi kart bakiyenizin yetersiz olmasından kaynaklanıyor bütün bilgileri doğru girdiğiniz taktirde yüklmek istediğiniz bakiye 50 tl ise bunu 45 tl olarak yazıp alışverişinizi bu şekilde tamamlamaya çalışın. İninal kart hakkında Merhaba Payment failed almanızın sebebi kart bakiyenizin yetersiz olmasından kaynaklanıyor bütün bilgileri doğru girdiğiniz taktirde yüklmek istediğiniz bakiye 50 tl ise bunu 45 tl olarak yazıp alışverişinizi bu şek...
aninal kartıma 50tl yükledim vergisi yok ing den yaptım bilgilerimi doğru giriyorum ancak payment failed hatası alıyorum