Search results
Search results 1-20 of 50.
dps talenti ne benzemiş ama altta evliya mührü ile intikam açık olması lazım ve başta kalkan darbesi 3 değil 1 olması lazım ve misillemeyi kapatman gerekir dps (2 ellik silah kullanıyosan ) bağlayıcı lanet içinde sesizlik mühri şart
dostum dps'de sırayla vermesini göstermisşsin peki tank talenti için sırayla verilmesi önerin varmı?
affedersiniz ama bir şey sormak istiyorum bu talent kim nasıl bilgisayarın bi köşesinde uzun süredir duruyordu http://tr.allodswiki.ru/calc/#!1!333.3..…!irfmltn/UAYHWT
umarım iyi alışırsın ben imparatorlukta bulabilirsin(takılı olduğun görevler olursa yardım ederim)
sen tanıdık birisi gibisin ben seni daha önce gördümmü?
Quoted from "WasLey" Quoted from "Davidmashadow" Quoted from "peliyeke" peki ase teph sonraki adada ölüler adasımı ordaki yaratık nerde hiç görünmüyor(kesmeye gidecemde) ölüler adası çok gereksiz bir map bence 30 küsür levellik bir yüzük görevi için gönderiyor uğraşmaya değmez zor bir boss duruyor ortada kıvılcımlı birşey alevli yırtıcı daha ben oynadığımdan beri kesen görmedim (https://www.youtube.com/watch?v=6qjbH9Sa4NM) reaction birliği kesmiş zamanında sadece videosunu bulabildim bir sonrak...
peki ase teph sonraki adada ölüler adasımı ordaki yaratık nerde hiç görünmüyor(kesmeye gidecemde)
değiştirmesebn nolur sanki orda bi hata gibi biş var bana öyle geldi.
çok güzel bunu sorunu olanlara iletirim
amma karmaşık benim zamanımda ben orda bekliyodum nefer ur gözümün önünde ölüp sonraki yaratığı ben akıncılarla kesip ge.iyodum orayı bu kadar basit bir iş
yanlışlıkla oldu ama bna talent verecek yokmu (tapınak)
bana tapınak talenti tercih edebilecek varmı tank yada dps şöyle ulu olana kdr
şu körfezdeki bekçi sırtlanların görevi nası halladecik
bunlar değiştieyse inşallah istifa etmez
ne!!! yav zatin 4.00 dekinin aynısı esans filan verir herhalde tütsü v.b şeyler
adminn yabancıların formunda gördüğüm binekler doğrumu 3 lü biş bineği saldırısı
ne oluyo yav okdr yavaş değil nette sorun vardır en aşağı 1 saatte yükleniyor
eyide bulamadım yeri bi link at
yes sabitlenmeli biş anlamadım ama ben tapınak olarak bana yararı fazla