Search results
Search results 1-20 of 67.
Quoted from "u_186338497" ışıltı derken hangi karakterin skili o ? Şifacı.
Quoted from "u_186338497" SEN VARYA ADAMSIN BİDE REANKARNE OLARAK NE YAPALIM ONU SÖYLESEYDİN İYİDİ AMA OLSUN :d Neye karşı oynadığına göre değişir ama ben ışıltı tercih ediyorum kaçmak için.
Kullanıcı adı: Ferekonda Birlik: Monsters.inc Rol: DPS Server: Evolution İçindekiler. Ben kimim? Büyücü nedir? Yeni yama Büyücü'yü nasıl etkiledi? Hala oynanır mı? Yetenek ağacı Gelişim dağılımı Karakteristik puanları Destekleyici etkiler Tercih edilmesi gereken Kadim nesneler Kullanılması gereken iksirler Kullanılması gereken kabuk yetenekleri Oynanış Merhabalar! Uzun bir süredir Büyücü oynayan birisiyim. Sizlere, 11.1 yamasında Büyücü nasıl oynanmalı, incelikleri nelerdir, combosu nasıl yapılı...
Başarılı bir rehber olmuş eline sağlık.
Eline sağlık. Yakın zamanda işime yarayacak güzel bir rehber olmuş.
Gayet yeterli. Eline sağlık
Quoted from "Drakdish" Görselleri hızlıresim'e alternatif foto yükleme sitelerine yükleyin arkadaşlar. Hızlıresim'e yüklenen görselleri göremiyoruz. Uyarınız için teşekkürler. düzelttim
Öncelikle ellerinize sağlık. Gayet başarılı bir rehber olmuş (Bazı yanlış anlatılan Karakterstrik ve Yetenek dışında) Başarılarınızın devamını dilerim...
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Yine de aklınıza takılan sorular var ise imparatorluk tarafında kullanıcı adım Ferekonda. Sorun.
Oyun içinde Ekran alıntısı alıp kaydediyorum ama buraya göndermek istediğimde resmin url`sini istiyor. urlyi nasıl alacağımı bilmiyorum yardımcı olacak var mı?
daha bugün ilk kez karşılaştığım bir sorun. yürürken sanki karakterimin önünde arkasında engeller varmışçasına karakterim aşırı şekilde yavaşlıyor ve titremeye başlıyor. sanki bir yerde sıkışmışım gibi. acil ışınlanmayı denedim oyundan çıkıp oyunu onarmayı denedim her şeyi denedim. yardımcı olabilecek var mı
My Character Name: Ferekonda Suggestion: İnception
Rus serverına yenı bınek gelmiş o bineğin tanıtımını bu postun altında link vb olarak paylaşmanız mümkün mü acaba
Arkadaşlar Kanlı Vadide xxxx isimli şahıs, haritada yok sağ tıkladığımda hiç birşey çıkmıyor attırma oylaması yapılamıyor oyundan düştüğünü düşündüm ancak adam kill alıyor ve hasarı artıyor hatta gözüm önünde düşman adamı görünmez bir şekilde öldürdüler. ss atıcam 4 adet ss aldım aam atamıyorum ss koyma yerınde benden lınk ıstıyor çabuk bakınız modlar Fotoğraf paylaşamıyorum Düzenleme: Başka bir oyuncuyu kural ihlaliyle itham ediyorsun,bundan dolayı karakter ismini açık bir şekilde yazman yasakt...
Quoted from "Drakdish" Facebook etkinliklerimizin sonuçları Facebook'ta daima açıklanır @ Xdeathfull açıklandı mı ? ben bulamadımda açıklandıysa sonuçların linkini atabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba Sorum şu ki ; ben d5 olmak istiyorum ama bunu ödeme yapmadan yapmak istiyorum ve biliyorum şimdi alta bunu yapmak oldukça zor tarzı yorumlar gelecektir biliyorum zor olduğunu ancak ben azmederek yapabileceğime inanıyorum, sizden ricamda şu ki, eğer sizin hızlı bir gold,kristal kasma yönteminiz varsa lütfen bu postun altına yazın. Teşekkürler iyi forumlar
ben foruma fotoğraf video veya ses koymayı beceremiyorumda şöyle açıklıyım, köpeğin Z yeteneği normalde hedefe saldırıp onu 6 saniye hareketsiz bırakıyor, ama bu köpek yetenektede söylediği gibi gerçek oyunculara karşı z kullanıldığında şu anda bunu yapamazsınız hatası alıyoruz yani sadece bende oluyor değil birkaç arkadaşımda söylemişti bu bineğin Z yeteneğinin çalışmadığını
yeni başlayan kişilere verilen köpeğin Z yeteneği çalışmıyor
Ben katıldım ama halen açıklanmadı veya ben sonuçları bulamadım nerden görebilirim?
Quoted from "minikhunter" Evet girdim nasıl giriliyor? bende girebilirmiyim