Search results
Search results 1-20 of 147.
nickim reklama girmiyorsa söylerim :d ama oyuna giremiyorum , giremiyorum gerçi girmekte istemiyorum çok sıkıcı girince içim bunalıyor eskiden öyle değildi , şimdi ne değişti bilmiyom ama öyle yani okadar emek verdik giresim var ama giremiyorum bi türlü oyuna. forumda konulara bakar çıkarım günlük oyundaki türk sayısı gayet iyi ama eskiye göre bakarsak çok fazla düşüş var :'(
kaç player var orda sayamadım toplayıp üçe bölmeye çalışıyorum toplayamıyorum
NickName: Bimkasiyeri (f2p) <------------------------>
Ölümün nefesi olan tüm talentlere tavsiye ediyorum aynı zamanda şifa kullanan Level olarak kasılmak için pek ihtiyaç yoktur açıkcası o olmadanda geçebilirsiniz , eğer açmak istiyorsanız açın değişik bir oynanış sunuyor kanınız hiç bitmiyor sürekli ölümün nefesi çakıyorusunuz bide yeni gelen kan bağı falan ama kan alma canımızı yediği için ""4"" saniyede bir açıp kapatmamız lazım sonra kan yenilemesi yani sadece oynanışınız değişir vampirizm asit pıhtısı falan gerek kalmaz ama seri tuşlamanız ger...
Quoted from "waqee" ho 1 inci belli oldu inşallah
hayır yani sordum sadece rusçada yok hmm mantıklı tamam çözdüm olayı
bu araplar ve brezilyalıların forumu yokmu biri ispanyol biride arapça konuşuyor bu dillerde bişey göremedim adamlar dışlanıyor resmen
etkinlikte kıvılcım kabı diyor ama gelmedi yalnışlıkmı var
Quoted from "Tcpandora" Basarilar Teşekkürler
Quoted from "Hinsa" Quoted from "hdofficial" Quoted from "Hinsa" Türkçeyi katletmeden hazırlanan bir rehber görseydim tüm gönlümle onun kazanmasını isterdim . Verdiğiniz bilgiler çok hoş duruyor fakat rehberden ziyade hemen bir bakayım yapılandırmalara havasında olmuş .Başarılar dilerim . Arada oyunla ilgili yabancı kelimeler cümleyi bozuyor dil anlatım sınavı yapmıyoruz, burada amaç bilgilendirmek. gün geçtikçe düzenleyeceğim daha günümüz var ilginiz için teşekkürler. Bekliyor olacağım Ayrıca ...
Quoted from "Hinsa" Türkçeyi katletmeden hazırlanan bir rehber görseydim tüm gönlümle onun kazanmasını isterdim . Verdiğiniz bilgiler çok hoş duruyor fakat rehberden ziyade hemen bir bakayım yapılandırmalara havasında olmuş .Başarılar dilerim . Arada oyunla ilgili yabancı kelimeler cümleyi bozuyor dil anlatım sınavı yapmıyoruz, burada amaç bilgilendirmek. gün geçtikçe düzenleyeceğim daha günümüz var ilginiz için teşekkürler.
karakter adı Bimkasiyeri sınıf Karabüyücü (summoner) birlik Dolunay rol Çaylak Karabüyücüyü sevmek için nedenler ; Çünkü çok yönlü bir sınıf ; ister DPS ister ŞİFACI istersenizde PVP olarak talent yapabiliyorsunuz veya bunlardan bazılarını dps ve şifacı olarak harmanlıyıp veya pvp dps olarak tek bir talentte kullanabilirsiniz , her yönüyle oyundaki en iyi sınıflardan bitanesidir , bolca stun , dps ve şifa yeteneği bulunur. SKİLLERE KISACA GÖZ ATALIM KARABÜYÜCÜNÜN PETLERİ : MUHAFIZ : Dayanıklılığ...
cevap veriyorum : haksızlık olcak ama kurunun yanında yaşta yanıyor tabi bu kötü
genel af olunca HİLE İLE 13rune dizen kişiler? milyonlarca gold yapanlar ne olucak ?
oyun yarın 8 de kapanır 15 te açılır bu süre zarfında giremezsiniz saygılar
ne olursan ol yine dön gel hele gel gel
bence dön çünki itemler baştan yapılacak çokta geri kalmazsın OZAN çoğu partide yer bulur çünkü x2 fervoru var
abooo kozo seni hatırladım kostüm dağıttıydın unutmadıysam sen beni hatırladınmı bende ara verdim oyuna sınavlar var bitsin geri gelcem inş