Search results
Search results 1-19 of 19.
Adaletsizliğin gerçekten dibi bu oyunda yaşanıyor... benim fikrim bu yönde... 90 lvl sin 35 k gs yapıyorsun bin bir emekle... Moblar kesiyor... Önüne gelen tek atıyor... Gel de oyna oyundan zevk al.... taşlar 7. seviye daha ne yapalım tek yememek için size soruyorum... CM acaba hiç mi görmüyor bunları bildirmiyor mu? Görev yapmaktan içim dışıma çıktı 1 m para kasana kadar ne çektik bari slotlardan düşen parayı artırın yaw... Herken kri çekip satamıyorki bu oyunda...
yeni neler gelecek karakterlerde bişeyler değişecek mi?
ren kasarken 79 lvlde görevler bitti 80 olamadık tekrar görevleride çok çok az exp veriyorç tavsiyesi olan varmı. Astralda açılmadı.
Arkadaşlar mistigin defansı çok zayıf gibi geldi 1-1 kaldığı zaman çok hasar alıyor ve ölmeden çıkması zor . Astralda en küçük patlamaya yakalansa direk mefta . Buna nasıl bir çözüm buluyorsunuz ?
En azından bir talent olsa iyi olurdu
have you a fix this problem ?
bu 1.2 hatasının çözümü var mı
Oyun da dosya kontrolü filan yaptıktan sonra oyna butonuna basıyorum fakat tam açılacakken hata kodu 1.2 diyor bir kaç şey denedim olmadı profiles klasöründe game.versiyon dosyasını filan sildim yeniden indirdi düzeltti filan ama yine aynı hatayı veriyor bir türlü çözemedim. Onarma filan işe yaramadı.
29 un da degilmiydi bakım bu gun demi bakım var yazmıyor hic bir yerde
160 tan geri sayıyor sonrada girmiyor ne oldu TÜRKİYE sunucuları kapatıldımı bittimi oyun burda.
şuan oyuna bağlantı kuramıyor dışarı atıyor çok mu yoğun ücretsiz sunucu nedir olay anlayamadık.
8.0 a uygun bir talent arıyorum kendim oluşturdum fakat bir çok eksik gördüm 2. yi şansa bırakmak istemedim.
Güncellemeyi indirdim ancak oyuna erişim yok sanırım anlaşmayı onayla sayfası geldi sonra girmedi attı... Girebilen var mı ?
off 8.0 mı gelecek şimdi...
İyi yine bizlik sorun değilmiş ama az önce 3 4 saniye oyunda kaldım ama yine attı yönetici yok mu bu oyunda GM filan cvp neden vermiyorlar.
oyun mu kapalı yoksa bizde mi sıkıntı var karakterimi seçiyorum sonra yükleme doluyor tam girdiğinde tak oyundan atıyor. bir kere girdi iki adım attım oyundan attı.
oyun serverinde sıkıntımı var neden giremiyor karekteri seçiyorum sonra yükleniyor bitiyor tam ara yüz açılacakken oyun kapanıyor ?
Bu ne biçim bir oyundur anlamadım gitti ilk cıktığından beri ara vere vere hala oynuyorum her girdigimde 1 ay anca dayanıyorum ne item sistemi ne pot ne mob ne sistemini cözmedim. karakterler aynen skilleri öylesine karşık bir binek yok ful yayan yürümekten geberdim. parası olmayan girmesin diyinde işi cözelim ya hu