Search results
Search results 1-20 of 29.
Nick: RavoIta Server: Smugglers Paradise Are you sharper than my gaze... [
[HORT] Eskiden guildimizde olanlar pm atsın lütfen... yeniden burdayız.
Merhaba arkadaşlar, P2P sunucusunda imp tarafındayız, 8 kişilik bi türk ptmiz ve aktif oynayan yaklaşık 10 tane yabancı oyuncuyla TDD guildindeyiz. Bu entryi gören eski dostlar çekinmeden gametime alıp bize dahil olabilir, p2p oyuncu sayısı eskisi kadar az değil çok daha aksiyonlu; bunu oyun süresi almaya çekinmemeniz için belirtiyorum. Yeni başlamayı düşünen dostlara da her türlü yardımı yapıyoruz, kimsenin yalnız kalmasına izin vermeyiz. herkesi bekliyoruz...
Hello.. can you hear me..
bonjour, le nombre de joueurs n'est pas mauvais, nous sommes du côté emp, si vous entrez dans le jeu, un ami de notre guilde vous aidera
arkadaslar The Death Dynasty guildi olarak impteyiz herkesi bekliyoruz oyuncu sayımız az değil
Sunucu:p2p Smugglers Paradise Nick Ravolta dilenciye para ver 10p Cun Yer Altı Mezarları'nda bir sandık elde et – 10 Puan. Eldzun'da Tembel Ayı bosunu kes – 10 Puan. Evlen veya boşan – 10 Puan. Gök Mavisi satprıma tamamla - 10 Puan. Mor Saptırma tamamla - 10 Puan gök mavisi katman tamamla 10 puan mor katman tamamla 10 puan Sınıfınıza ait kostümünüzü baştan aşağıya eksiksiz bir şekilde giyinin ve başkentinizde bulunan sınıf rehberinizi selamlayın. – 10 Puan. Herhangi bir Zindan elebaşını yen ve c...
Yakınçı okçu yeteneki çok küsel eline salık
Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim.
Serbest tüccar biletlerinden kazandığım muhteşem öz değiştiricinin 3gün 1saat kaldığı andan itibaren sağ tıkladığımda sınıf değiştirme ekranı gelmiyor daha önce bu sorunla karşılaşmış biri var mı ? lütfen yardımcı olun
Yardımcı olabildiysem sevindim
Quoted from "Madraen Forum" videoda ki çocuğa hayranım onu biliyoruz kardeşim ama sesi kalın olan arkadas baya iyi anlatmış
Quoted from "Arslann" eline sağlık çok iyi olmuş Quoted from "Arslann" Teşekkür ederim
Arkadaşlar Linki burayada bırakıyorum izlemenizi tavsiye ederim https://www.youtube.com/watch?v=2_ae3-rih9I&t=25s
Merhaba, ben Ravolta F2P Evolution sunucusunda The Wanderers birliğinde aktif olarak oynamaktayım.Bugün sizlere Kara Büyücü sınıfının oynanışını, yetenek dağılımını ve karakteristiklerini anlatacağım. Öncelikle biraz sınıfın özelliklerinden bahsedeyim; Kara Büyücü sınıfı diğer sınıflara göre daha kırılgın olarak bilinse de aslında biraz öğrendikten sonra kendini çok iyi koruyan ve ölümsüzlüğe kafa tutan bir sınıf olduğunu söyleyebilirim.Merak etmeyin sizlere tüm inceliklerini tecrübelerim kadar...
Eline sağlık artık iblis öz değiştirici alabilirim
oyuna girebilen var mı internetim olmasına rağmen yetki verilemedi sunucuya bağlanılamadı yazıyor
Merhaba 70 seviye aodoi reenkarnemde ki başlangıc ekipman setini yanlışlıkla yere attım ve tekrardan oyun içinde herhangi bir npc den elde edilemiyormuş bu sebepten dolayı reenkarnemde hiç bir ilerleme kaydedemiyorum görevlerde çok zorlanıyorum hatta yapamıyorum uzun süredir soruşturuyorum bu konuda pek tatmin edici bir yanıt alamadım yetkililer bu konuda yardımcı olabilir mi ? teşekkür ederim.