You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 29.

Sunday, March 25th 2018, 7:21pm

Author: zollot

İblis Bilimci Hakkında yardımcı olacaklar ?

Quoted from "Ventrue" Merhaba, Tavsiye edebileceğim yetenek ağacı,gelişimler ve beceriler bu şekilde olmalıdır. Pvp ve pve'de rahatlıkla işini görebileceğini düşünüyorum. http://prntscr.com/ivt9d5 sağol deneyeceğim

Saturday, March 24th 2018, 4:11pm

İblis Bilimci Hakkında yardımcı olacaklar ?

Yetenekleri, gelişim aşamaları ve statları nasıl olmalı, öncelikle item kasılması gerektiğinden pve hasarı üzerine yardım arıyorum?

Thursday, August 27th 2015, 2:13pm

Windows 10 da oyun açılmıyor

Bakımdan sonra luncher düzeldi ama oyunu açarken verdi hatayı bu sefer luncher sağlam olduğundan tamir yaptım düzeldi çok şükür olay tamamdır

Thursday, August 27th 2015, 11:18am

Oyunu hiç bir güç bana sildiremez 5 senedir hiç silmedim oyunu hem oyun açılmazsa oynayamazsam bile silmem düzeltene kadar bu oyun benim için çok önemli bir yere sahip

Thursday, August 27th 2015, 10:50am

İnşallah kardeşim ya yoksa windows 10 a saydırmadan edemeyeceğim

Thursday, August 27th 2015, 10:39am

Bakım olabilir kardeşim oyunu 2010 dan beri oynuyorum hiç bir bakım zamanında böyle hata almazsın luncher açılır her zamanki gibi ama bu sıkıntı windows 10 ile oyunun arasında bir sıkıntı gibi duruyor ! ama yine de bakım bitimine kadar beklemekte fayda var tabi ki .

Thursday, August 27th 2015, 10:32am

Güvenlik duvarını da devre dışı bıraktım virüs programınıda ve lunher resimde gözüktüğü gibi kalmakta tamire basınca da aynı hatayı veriyor malesef

Thursday, August 27th 2015, 10:23am

Yeni windows 10 yükseltmesi yaptım dün oynadığım oyunu bugün oynayamıyorum windows 10 daki bu hatayı yaşayıp çözen bir arkadaş var mı ? ya da admin siz yardım edin !

Thursday, April 17th 2014, 11:59am

Bug :( :(

Quoted from "logostraşxx" http://www.youtube.com/watch?v=7mYA8lCzJJs ağaca toslamışınız gemiyi en son

Thursday, April 17th 2014, 11:54am

Simysacı (Yüksek Simya Sanatı)

Quoted from "kisa2002" Amalgam görevinde gulyabaniler nerede acaba bilgisi olan cevap verebilir mi Bütün görevler umoryada ... dediğin gulyabenilerde harabelerde olması lazım hayaletleri keseceksin

Thursday, April 10th 2014, 12:53pm

Sunucu Bakımı

Quoted from "xangle240tr" Quoted from "zollot" Quoted from "xangle240tr" 14:43 saat ne zaman açılır oyun acaba? şuan açılmış galiba sürümü indiriyor giriş ekranı teşekkür ettim bakalım güzel şeyler olmuştur inş oyunda inşaallah olmuştur

Thursday, April 10th 2014, 12:48pm

Sunucu Bakımı

Quoted from "xangle240tr" 14:43 saat ne zaman açılır oyun acaba? şuan açılmış galiba sürümü indiriyor giriş ekranı

Thursday, April 10th 2014, 12:44pm

Sunucu Bakımı

Quoted from "rainbearingg" Quoted from "zollot" Alıntı sahibi "rainbearingg" Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lüt...

Thursday, April 10th 2014, 12:39pm

Sunucu Bakımı

Quoted from "rainbearingg" Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lütfen... muhakkak ellerinden geleni yapıyorlardır...

Thursday, April 10th 2014, 12:35pm

Sunucu Bakımı

umarım bu sürümde adalardaki bazı Bossların isimleri ve üzerindeki etkilerin seri numarası şeklinde yazmalarını düzeltip güzel bir Türkçe ile yazarsınız... halen çevirisi yapılmamış hatırı sayılır miktarda yazı mevcut...

Friday, April 4th 2014, 2:00pm

Kristal Nasıl Alacağız ?

22 yaşındayım zaten ama kredi kartı kullanmıyorum neden bir bankaya borçlanayım nakit almak istiyorum ama dediğin gibi hesap kartı işlerse olabilir...

Thursday, April 3rd 2014, 9:27pm

Statlar

cidden bir bilgisi olan var mı ya çok karışık...

Thursday, April 3rd 2014, 9:21pm

Kristal Nasıl Alacağız ?

Şu anda gördüğüm kadarıyla Paypal üzerinden felan kristal alabiliyoruz MTC game felan kalkmış bize alternatif bir kristal alma yöntemi sunulur mu ? herkesin kredi kartı yok yani !

Thursday, April 3rd 2014, 9:19pm

Kristal fiyatları

53 gold civarıydı

Thursday, April 3rd 2014, 1:05pm

Yetki verilmedi Sorunu !

sorunu çözdüm galiba... oyuna tamir yaptım tamirden sonra girdiğimde açıldı yalnız kullanıcı adınızın yerine e-mail adresinizi girin şifreniz ise kendi yazdığınız... şuan oyundayım