Search results
Search results 1-20 of 29.
Quoted from "Ventrue" Merhaba, Tavsiye edebileceğim yetenek ağacı,gelişimler ve beceriler bu şekilde olmalıdır. Pvp ve pve'de rahatlıkla işini görebileceğini düşünüyorum. http://prntscr.com/ivt9d5 sağol deneyeceğim
Yetenekleri, gelişim aşamaları ve statları nasıl olmalı, öncelikle item kasılması gerektiğinden pve hasarı üzerine yardım arıyorum?
Bakımdan sonra luncher düzeldi ama oyunu açarken verdi hatayı bu sefer luncher sağlam olduğundan tamir yaptım düzeldi çok şükür olay tamamdır
Oyunu hiç bir güç bana sildiremez 5 senedir hiç silmedim oyunu hem oyun açılmazsa oynayamazsam bile silmem düzeltene kadar bu oyun benim için çok önemli bir yere sahip
İnşallah kardeşim ya yoksa windows 10 a saydırmadan edemeyeceğim
Bakım olabilir kardeşim oyunu 2010 dan beri oynuyorum hiç bir bakım zamanında böyle hata almazsın luncher açılır her zamanki gibi ama bu sıkıntı windows 10 ile oyunun arasında bir sıkıntı gibi duruyor ! ama yine de bakım bitimine kadar beklemekte fayda var tabi ki .
Güvenlik duvarını da devre dışı bıraktım virüs programınıda ve lunher resimde gözüktüğü gibi kalmakta tamire basınca da aynı hatayı veriyor malesef
Yeni windows 10 yükseltmesi yaptım dün oynadığım oyunu bugün oynayamıyorum windows 10 daki bu hatayı yaşayıp çözen bir arkadaş var mı ? ya da admin siz yardım edin !
Quoted from "logostraşxx" http://www.youtube.com/watch?v=7mYA8lCzJJs ağaca toslamışınız gemiyi en son
Quoted from "kisa2002" Amalgam görevinde gulyabaniler nerede acaba bilgisi olan cevap verebilir mi Bütün görevler umoryada ... dediğin gulyabenilerde harabelerde olması lazım hayaletleri keseceksin
Quoted from "xangle240tr" Quoted from "zollot" Quoted from "xangle240tr" 14:43 saat ne zaman açılır oyun acaba? şuan açılmış galiba sürümü indiriyor giriş ekranı teşekkür ettim bakalım güzel şeyler olmuştur inş oyunda inşaallah olmuştur
Quoted from "xangle240tr" 14:43 saat ne zaman açılır oyun acaba? şuan açılmış galiba sürümü indiriyor giriş ekranı
Quoted from "rainbearingg" Quoted from "zollot" Alıntı sahibi "rainbearingg" Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lüt...
Quoted from "rainbearingg" Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lütfen... muhakkak ellerinden geleni yapıyorlardır...
umarım bu sürümde adalardaki bazı Bossların isimleri ve üzerindeki etkilerin seri numarası şeklinde yazmalarını düzeltip güzel bir Türkçe ile yazarsınız... halen çevirisi yapılmamış hatırı sayılır miktarda yazı mevcut...
22 yaşındayım zaten ama kredi kartı kullanmıyorum neden bir bankaya borçlanayım nakit almak istiyorum ama dediğin gibi hesap kartı işlerse olabilir...
cidden bir bilgisi olan var mı ya çok karışık...
Şu anda gördüğüm kadarıyla Paypal üzerinden felan kristal alabiliyoruz MTC game felan kalkmış bize alternatif bir kristal alma yöntemi sunulur mu ? herkesin kredi kartı yok yani !
sorunu çözdüm galiba... oyuna tamir yaptım tamirden sonra girdiğimde açıldı yalnız kullanıcı adınızın yerine e-mail adresinizi girin şifreniz ise kendi yazdığınız... şuan oyundayım