Quoted from "Discotech" Yardımcı Addons eklentileri kullanmakta sıkıntı yok.Harici proğramlar yasaktır ve hesabınızın süresiz olarak kapatılmasına neden olur. Benim bahsettiğim program hangi gruba giriyor söylermisin acaba benim kullanma amacım pve de dps skalasını görmek pvp de buffların ne zaman çıkacağınin cooldown ı gösteren bi program biliyorum ama bulamadım.
Uzun süredir bilmekte olduğum bir şey hakkında bilgi edinmek istiyorum. Allods'u oynayan Youtuberlarda da bunu görüyorum tam adını bilmiyorum ama pve baskın ve pvp lerde çok yardımcı oluyor. Yardımcı program gibi birşey bu ve bu tür programları kullanmak yasakmı bilmek istiyorum. Eğer yasak değilse bilen biri link atabilir mi ? Teşekkürler...
Merhaba, Ben bişi sormak istiyorum. Her iki koleksiyoncu sürümü de planörü veriyor sanırım, Savaş planörünü kuponunu sadece 45 euroluk koleksiyoncu sürümünden mi elde edebiliyoruz ? Teşşekkürler...
Allods online çok rekabetçi cekişmeli bir oyun bu durum bineklerede yansıyor. Yeni iyi binek çıkınca eskisinin bi değeri kalmıyor demek istediğim şu ki, Zamanında almak için fazlasıyla para harcadığımız binekler şimdi 2 düz vuruşa gidiyor örneğin manasiklet. Bu binekler zamanında iş görüyodu ancak şimdi savaş halinde tek vuruşla düşüyor.Buna yönelik yenilikler yapılması benim isteğim. Gerçekleştirime olasılıği %15 gibi İyi Oyunlar...