Search results
Search results 1-20 of 86.
Sizdede sıkıntı var mı?Yoksa tek bende mi var oyun açılmıyor şu anda bakım veya herhangi bir şeyde yok görünüyor
oyunu başlat diyorum girmiyor.silip yükledim fakat yine olmadı.onarmayı denedim yine olmadı.var mı fikri olan?
https://www.hizliresim.com/cryv4ti Kristal çekmek istiyorum fakat böyle bir sorun ile karşılaşıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?Her türlü kartı denedim.
resimag.com/p1/ca2a3ffa39a.jpeg resimag.com/p1/9b96665be8d.jpeg Sitede 3000 bonus kristal yazıyor oyunda 4500 sebebi nedir?
Cun Yeraltı Mezarları'nda uyuyan canavar uyandı.BALROG! Film(Movie):The Lord of the Rings:The Two Tower YOU SHALL NOT PASS! CHAKICI Server:Evolution
Kristal çektiğimde çarkıfelek bonusum gelmedi?Yardımcı olucak birileri var mı?
Onuda yaptım fakat olmadı.
Eklentileri sildim,onarımı yaptım,ekran kartını güncelledim ama olmadı.
Başlıktada belirttiğim gibi target aldığımda oyun ekranı böyle oluyor.Sorunun çözümünü bilen var mı?
Ticket attım ve hala cevap verilmedi.Oyuna giremiyorum.
Quoted from "Nefertiity" Öncelikle senden oyunun dosyalarını onarmanı isteyeceğim. Bunu aşağıda ki şekilde gördüğün gibi yapabilirsin. Buna rağmen sorunun devam ediyorsa Destek sistemimize bir ticket atabilirsin. Yardımcı olacaklarına eminim. İyi oyunlar Bunu yaptım yine aynı hata devam etti.Desteğe ticket attım teşekkürler.
Son güncellemeden sonra oyuna girdiğimde sürekli hata raporu alıyorum.Sadece Novogradta gezerken hata almıyorum.Başka bir mape geçtiğimde %90 ihtimalle hata alıyorum ve oyundan atıyor.Tekrar girdiğimde tekrar aynı sorunu alıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
Name: [Chakici] Server: [New Frontier] Suggested Name: Sisli Dağlar Ölülerin Yolu Hüküm Kara Dünya
Manuel ve paketlerde mastercard bölümüne tıklayınca "Session not found" yazıyor.Bu sorunu bilen var mı?
İninal kartım var ve kristal almak istiyorum.Kartın üstünde "MasterCard" simgesi olduğu için Master Card bölümüne tıklıyorum fakat hata veriyor.Bir çözüm yolu var mıdır ?