12 kişinin 12 si her gün giremiyor ki zaten öyle bir sıkıntı var 2 kişi gelmese eksiksin tam ekip hep vardı ama belli günler hep eksikler oluyordu ben avrupa serverine para olarak bakıldıgını düşünüyorum ne de olsa euro ile kazanıyor adamlar ama kendi ülkelerinde baya bir oyuncusu var kısacası bu server hep böyleydi yine böyle kalacak maalesef
oyuncu falan kalmadı dostum p2pnin yüzüne bakan yok maalesef daha zevkli bir server ama oynayan yok Adam g ye basıyor 2 klan görüyor çıkıyor zaten
bundan yaklaşık 6-8 ay olması lazım önce bodozlamayla başlamıştık 20 25 online sadece bizim klandı avaricedaki bize katılamyan türkler gelse kesin top 1 klandık şu an kimse yok o zamanlar baya iyiydi adam da vardı pvp de dönüyordu
there are certain players in game and if some of them comes your team in pvp you win if dont you lose. ım just dying in pvp man ıts soo boring in mmorp game what is that game mean if ı just going and get oneshot and doing nothing??? and mmorpg??? ım just saying my last pvp game was just like this: game started and ı ran to middle and one ''healler'' teleported me and oneshot me btw ım a warrior man WHERE İS THE LOGİC OF THİS MMORPG GAME MAN IM A WARRİOR AND YOU ARE HEALLER HOW CAN U ONESHOT ME T...