Cevaplar için teşekkür ederim birde geçmem için ne yapmam gerekiyor pm atarsanız sevinirim herkese iyi oyunlar
2 yılı aşkın bir dönemdir f2p server oynuyorum ara ara giriyorum iş dolayısı ile ilk sorum p2p ye geçmem için ne yapmam gerekiyor 2 ara ara giriyorum günde 3 saat kadar onlıne olabiliyorum sizce geçmeli miyim
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar ara ara oyuna girmeme rağmen eski oyunculardan sayılırım 67 lvl karabüyücüm var benim sormak istediğim ne zaman 7.0 a uygun rehber yapılacak ve talent buıld ler ıcın yarışma olacak çünkü yeni başlayan arkadaşlar için uygun bir rehber yok uzun aradan sonra dönenler ve yeni başlayanlar epey fazla gördüğüm kadarıyla oyunda, onları oyunda tutmamız lazım suan ruscanın dışında talent calculate yok ne zaman yapılır acil yadım
TAMAM DA KARDEŞİM BİZ ŞUANDA 7.O PATCH INDE MİYİZ ADAM INDIRIP KURDU BİZDE BAŞLAYACAK HALİ YOK
İyi oyunlar arkadaşlar bugün steam' de dolanırken allods onlıne ı gördüm tanıtımı vardı 7.0 olarak fakat rusya server ın daydı sanırım. yeni gelecek arkadaşlar bizim server damı yoksa rusya server ındamı oyuna başlayacaklar ayrıca 7.0 ne zaman gelecek. bilgi verebilir misiniz.