You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 24.

Sunday, June 7th 2015, 11:45am

Author: MoLLa

Farm/gold Sorunu

Ben oyunun düzeleceğini düşünerek oyuna geri döndüm ama bu gidişat hiç iyi değil umarım bu konu dikkatlerini çekerde bir çeki düzen verirler.

Tuesday, May 19th 2015, 5:54pm

6.0.1: Zaman Boşluğu & Otomatik Grup Arama

Umarım hatasız iyi bir yama olur gelen aktivitenin iyi olacağı kesin gibi leveller ilerledikce artık oyundada farklı aktiviteler gerekiyor.

Tuesday, May 19th 2015, 5:51pm

müzik dediğin :D

Buyrun arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=Z9u1NPpnbg0 https://www.youtube.com/watch?v=Z9u1NPpnbg0

Wednesday, April 8th 2015, 7:27pm

Şifacı

Hayırlı olsun elinize sağlık

Wednesday, April 8th 2015, 7:25pm

[PMB] BÜYÜ SANATI (AbsoLutVodKa)

Wednesday, April 8th 2015, 7:24pm

[PMB]DooMMonarch Pagan Rehberi

Sunday, March 15th 2015, 12:41pm

Kusay ve Kabile Birlikleri Artık bir arada

Hepimiz için hayırlı olur inşallah

Sunday, February 15th 2015, 9:01pm

Dexter 6.0 Kirilmiş Zincirler Yama Notlari

güzel çalışma eline sağlık.....

Sunday, February 15th 2015, 8:58pm

Genel af önerisi

bende o tarftarıyım olabilir ama keske diyor keske zamanında nefsimize yenilmesek böyle hatalar yapmasak banlanana kişiler bugun ittifaktaki olaydaki gördüğümüz gibi banlanan sahıslar oyun yönetimi moderator ardaslara sözlü hakaraet yoluyla yüklenmeye basladı bu zihniyet değişmedi sürece kusura bakmayın ama bazı kişilere ban atmak sevap bi kere ban yediğiniz zaman yönetime sövüyorsunuz akıl alacak iş değil sucu kendin işliyorsun sonra kalkmıs bide yönetime sövüyorsun yönetim ne yaptıysa sonuna k...

Wednesday, February 4th 2015, 8:23am

6.0.0: Arabulucular - Ödül Takası

Quoted from "Discotech" Alıntı sahibi "Edessa" acıklamanız gercekten cok güzel olmus bu konuda uğrasan herkesin eline sağlık Fakat bir sorum olacaktı Pack geleceği zaman bizi bilgilendirecekmisiniz yani gelemden 1-2 hafta önce tarhi vercekmiisniz yoksa herhangibir bakımdan sora serverimiza yüklenecekmi ? Merhaba Güncelleme gelmeden önce duyuru yapılacak forumu takip edelim. Teşekkür ederim

Tuesday, February 3rd 2015, 5:18pm

6.0.0: Arabulucular - Ödül Takası

acıklamanız gercekten cok güzel olmus bu konuda uğrasan herkesin eline sağlık Fakat bir sorum olacaktı Pack geleceği zaman bizi bilgilendirecekmisiniz yani gelemden 1-2 hafta önce tarhi vercekmiisniz yoksa herhangibir bakımdan sora serverimiza yüklenecekmi ?

Thursday, January 29th 2015, 12:57pm

KUSAY hakkımızda

Yenmekte var yenilmekte Her zAman zevk almak için uğras Unutma söyle bir söz var SENİN GİBİ OLAMIYORSAM SENİ BENİM GİBİ YAPARIM! No Sterss Yes hayppy YES TANGA HEP TANGA -------------- https://www.youtube.com/watch?v=Up1MzGUhQG0 -----------------

Thursday, January 15th 2015, 12:15pm

5.0.2 uyumlu Yeni Addonlar

Tebrikler yararlı bir çalışma olmuş elinize sağlık

Thursday, January 15th 2015, 9:58am

Ayasofya ws dolunay dominyon savaşı 2 :)

Quoted from "Spirit" Kimin kazandığıyla ilgilenmiyorum ama forumda hep Türklerin birlik olması beraber olması gerektiğinden bahsediliyor. Fakat siz ve Kusay birliğinin koyduğu videolarda hep Türk oyuncularla yapılan kapışmalar var. Sanıyorum ki Ayasofya gibi birliğin kazandığı başka dominyon savaşları da vardır. Ama neden özellikle içinden ittifakta adam akıllı kalmış tek Türk birliğiyle olanları seçip foruma koyuyorsunuz, anlamış değilim. Kusay birliğinin de sizle ne alıp veremediği var, onu d...