Merhaba hiç uzatmadan konuya gireyim; Ammer bölgesinden başlayan ve Sogot'a gitmemizi sağlayan bir dizi görev zinciri mevcut mâlumunuz. Hâli hazırda yaptığım bir görevi, posta yolu ile tekrar almış bulundum ve 2023 yılından beri benimle geziyor çantamda yer kaplıyor. Ne görevi tekrar alabilmem mümkün ne de çantadan atabilmem mümkün. Desteğe geçen yıl bir video atmıştım ve mektubun tıklanamadığını hatta atılmadığını göstermiştim. Destek, teknik ekibin şuan buna bakamayacağını ve bir sonraki günce...
Selamlar dostlar, belirttiğim gibi hem merak edenler için hem de başlamayı düşünenler için P2P'in güncel durumu ile ilgili bir şeyler karalamak istedim, buyrun başlayalım. OYUNCU DURUMU İttifak ve İmparatorluk tarafı yaklaşık 30-40 kişiden oluşuyor(vereceğim tüm istatistikleri, bu gönderiyi paylaştığım tarihi referans alarak veriyorum). Gelen giden, karakter kasan, sadece etkinlikleri yapmak için girenleri bir kenara bırakır ve aktif oyunculara bakarsak; İttifak 10-12 kişiden oluşuyor ve maalese...
Avarice birliğinden size katılmayan Türklerden biriyim ben. Top 1 klan nereye oluyorduk önce ondan başlayalım ; Patch'in sonu zaten bizler yeni başlamışız artifactlarımız ancak 4-5 seviye, itemlarımız daha yeni T3, 115'lik muskalarımız yok ki siz compass dönmeyi bilmiyordunuz. Birlikten ayrılmadan önce lideriniz olacak Bodozlama, kendisine verilen yetkileri(klana istediği gibi oyuncu alma, t3 banner, dc sunucusuna özel erişim) doğru düzgün kullansaydı ve gelen arsenik ile tomarlarınızı fulleseyd...
OYNANIS, KOMBOLAR, YETENEKLER Takıntı barımız, can barımızın altında bulunur. Seal of Chaos ve Ataxy gibi yetenekleri kullanırken bu bardan harcıyoruz. Temel yeteneklerimiz ve diğer formlarda da aktif olarak kullanıyoruz. Takıntı biriktirmek ve kullanabildiğimiz kadar Seal of Chaos kullanmak her zaman ve her formda önceliğimiz. Takıntı biriktirmek için kullanabileceğimiz skiller yukarıda. Gaint formunda Rift of Pain kullanmak, Shadow Flight ile atılmak bizlere takıntı kazandırıyor. Anlık takıntı...
Herkese iyi forumlar, yeni başlamış ya da tecrübesiz iblis bilimciler için bir rehber hazırladım, umarım faydalı bulur ve beğenirsiniz hadi başlayalım Birden fazla form, değişen yetenekler, "açılmalı mı" diye düşündüğünüz onlarca gelişim aşaması merak etmeyin başta karışık geliyor ama zaman ile alışıyoruz Temeli formlar ile atalım ; Demo hali hazırda "Yüzsüz" hali ile toplam 4 forma sahip ve bu formlar kendi içinde bazı özel yeteneklere ve güçlendirmelere sahipler. Faceless(Yüzsüz yazmak bir tuh...