Search results
Search results 1-19 of 19.
tekrar rehbere bakarken imza dikkatimi çekti "UYUYOR"ne demek ? bıraktı mı oyunu yoksa belli bir süreliğine ortalıkta yok mu? Bırakıtysa oyundan türkler arasında muhteşem okçulardan birini kaybettik demektir. dönücekse en kısa zamanda dönmesi dileğiyle diyelim
senin ilk 3 e girememene gerçekten şaşırdım girmen lazımdı diğer rehberlerde güzel fakat seninki daha bi göze çarpıyordu ama onlar seçilmiş yapcak bişe yok
etkinlik bittiği gün goblinler kazananı belirlicek yazmıyomuydu ya
ben katılmadım ama çok güzel rehberler var sonuçlar bittiği gün açıklanıcak dendi 1 hafta geçti hala tık yok
çok sağlam bir rehber olmuş eline sağlık
yeni pmb için rehber yapıcak mısın chakici ?
peki benim silahlarım turkuaz onlarla ilgili ne olacak ?
Arkadaşlar bana yeni patchi kısaca anlatır mısınız? Taşlar 56 olursa yeni taşlar ile değişiklik mi yapılacak? Şuan ki itemler turkuazın altında ise onlarda değişilmeyecek mi ? Bana şu iki sorunun cevabını verebilirseniz çok iyi olur
bence oynayan kişiler statlarını ve talentlerini iyi ayarlamışlardır tahminimce hile falan düşünmüyorum. Sınıflar arası dengesizliklerde buna etki edebilir
Kusay birliği iyi hoş güzel.Bir şeyler yapmak isteyen bir birlik.Ama bence çok göze batmaya çalışıyorsunuz bunuda belirtmeden geçemicem.Benim eleştirim bu ama siz bu güzel uyumuzunu devam ettirin.Takdir ediyorum bu uyumunuzu.
5.0.2 le ilgili talent vericek misin
O zaman ben my.com gamesten yapayım launcherdan indirmiyor benim
Launcher'dan inmiyor benim güncelleme diğer herkeste böyle mi yoksa bi tek ben demi böyle
videou sildim habersiz yaptıığm için eleştiri aldım
Çakıcı zodiakk devri bitti mi ?
Tebrik ederim 3 olacağını tahmin ediyodum .D
Çok iyi olmuş beğendim eline sağlık