Search results
Search results 1-20 of 32.
Quoted from "caphich" Oyuna ilk TV reklamları yapıldığı dönemde kaydoldum ve oynadım. sonra zamanla işten güçten çok fırsat olmadı. şimdi yeni pc aldım ve girmek istiyorum tekrar ama oyuncu sayısı, etkinlikler... vs tekrar indirip başlamaya değer mi? Forumda çok fazla yeni başlık göremedim. oyuncular bıraktı mı? tekrar başlamalı mıyım? iyi oyunlar. Merhaba! Oyunun ilk dönemlerinde bulunmuş olman harika, o zamanlardan bugüne çok şey değişti. Şu anda oyun hala aktif, düzenli olarak güncellemeler ...
Quoted from "user_1275331919" I've been fumbling through these quests for this, I'm supposed to find an informer - they tell me the location is between the house of fools and the dwelling of ships. I have no idea what that means. Can anyone help? Hello, House of Fools = Palace & Dwelling of Ships = Port. So it is located on the main street at the Irene entrance. You need to find the “Unremarkable Guest” mentioned in the encrypted message. Good luck
Quoted from "xxtammyjayxx" Hi guys for 2 years basically been stuck in this world mystery quest. “First Night” Go to bed world mystery quest in Sogot. It’s all good until I get up to having to defeat the healer who smites and blinds you. I’ve tried hiding to prevent being blinded and trying to kill him but I can’t and he always defeats me and I fail quest. Is there something I am missing there is no other way around it considering they give you certain skills to use but nothing I’ve tried works...
Quoted from "u_1274327074" Videodaki addon link çalışmıyor üstad. Videoda kurulum anlatılıyor, addonları google'dan aratabilir ya da alloderpro sitesinden bulabilirsiniz.
Quoted from "u_1274327074" Merhabalar ben addonsuz oynuyorum ve addon indirmek istiyorum nasıl indirir ve kurarım yardımcı olur musunuz? Merhaba, İlgili bir rehber linkini paylaşıyorum, buradaki adımları takip edebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=N1kN3VLvt98 Şu anki versiyonda June'24 addonları çalışıyor. İyi oyunlar
Quoted from "sirloth" Quoted from "reRetribution" Merhaba, Eklentiler bağımsız geliştiriciler tarafından hazırlandığından, oyun güncellemelerinden sonra eski, kullanım dışı kalabiliyor. Bu nedenle, ilgili siteden en güncel versiyonlarını indirmeniz gerekiyor. cevap için teşekkürler. ancak bende yeni versiyonlar da çalışmıyor. acaba eksik bir dosyadan olabilirmi? bununla ilgili bilginiz var mı? En son versiyon değil, sitede sol altta yer alan "changelog" kısmından genellikle Haziran'24 tarihli v...
Merhaba, Eklentiler bağımsız geliştiriciler tarafından hazırlandığından, oyun güncellemelerinden sonra eski, kullanım dışı kalabiliyor. Bu nedenle, ilgili siteden en güncel versiyonlarını indirmeniz gerekiyor.
Merhaba, Mail değişimi işlemi maalesef başka bir hesaba yapılamıyor. Ancak, şifre sıfırlama maili orijinal e-posta adresinize ulaşmıyorsa, bu durumu destek ekibine farklı bir hesaptan bildirerek ek yardım talebinde bulunabilirsiniz. Özellikle Gmail dışındaki uzantılara şifre sıfırlama maillerinin bazen ulaşmadığını biliyoruz. Bu şekilde ek bir kontrol yapılmasını talep edebilir ve mailin ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim!
Rusya merkezli bir site olması nedeniyle Türkiye'den bazı ödeme yöntemlerini kullanmakta kısıtlamalar yaşanabiliyor. Bu durumda, uluslararası alışverişlerde kullanılabilen sanal kartlar belki yardımcı olabilir. Ayrıca, PayPal kullanan bir arkadaşınızdan destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, sitedeki iki kişilik abonelik seçeneklerini mevcut, oyun içi arkadaşlarınızdan kristal takası gibi yöntemlerle destek istemeyi değerlendirebilirsiniz. İyi oyunlar
Quoted from "u_1270535064" Oyunu dün akşam yeni indirdim ama lakin oyunu açıyorum oyun kurallar butonlarını tıklamıyor ve kurallar kabul edemedim içinde oyuna giriş yapamıyorum destege bildirdim ama lakin türkçe yazmamam gerekiyormuş moderatörlerden yardım istiyorum bu konuyla alakalı. Merhaba, sanırım laptop ile oynuyorsunuz, touchpad ile etkileşim algılanmıyor. Mouse kullanarak tıklamanız gerekiyor. İyi oyunlar
Bu rehberde Ejderha Formunun ne olduğunu ve nasıl elde edileceğini, ayrıca çeşitli eserler, kullanımları ve hangilerinin sizin için doğru olduğunu paylaşacağım. Ejder Görünümü Ejder Görünümü, belirli oyun içi para birimleri veya aktiviteler ile satın alınarak elde edilebilen ek bir ekipman setidir. Her Ejderha Görünümü eşyası Coşku ve Dayanıklılık istatistiklerinizi artırır ve ayrıca ekipmanınızın genel seviyesini yükseltir. Tüm teçhizatlarda olduğu gibi, Ejderha ekipman özellikleri de Ejder Mu...
Gizemli sislerin ardında gizlenen, kalp atışlarınızı hızlandıracak bilinmeyen maceralar ve paha biçilemez ödüller, tüm Sarnaut sakinlerinin ruhunu harekete geçiren büyülü çağrıdır. Peki, bu efsanevi maceraların izini nasıl sürebiliriz ve elde edilen muhteşem ganimetlerin zevkini nasıl doruklarda yaşayabiliriz? Bu büyülü serüvenin kapılarını aralamaya, sizleri davet ediyoruz! Kahramanlık Maceraları ve Ödüller Kahramanlık Maceraları nedir? Astral boyutun en derin köşelerinde gizlenmiş, karmaşıklı...
Merhaba, İki adet sunucu mevcut, Evolution (F2P) ve Smuggler's Paradise (P2P) F2P: Oyunu başlatmak için herhangi bir ücret ödemek gerekmiyor. Oyuncular, oyun içi para birimi, eşya veya avantajlar için gerçek para harcayabilirler. P2P: Oyunu oynamak için öncelikle bir satın alma işlemi yapmak veya düzenli bir abonelik ücreti ödemek gerekiyor. Oyun içi avantajlar genellikle tüm oyuncular için eşittir ve ekstra ödeme gerektirmez. Bu sunucular arası hesap transferi mümkün değil. Hesap taşıma kısmı T...
Quoted from "ceki28" İyi günler.Ben bugün p2p serveri için 20 euroluk kristali manuel aldım ancak benden banka güncel kur üzerinden fiyat aldı.Sabit kur yok muydu oyunda? Kristal paketlerinde sabit kut devam ediyor, manuel alım yaparsanız direkt usd/euro ile işleme alınır, onaylamadan önce ekranın sol üstünde ücret ve para birimini görebilirsiniz
Quoted from "AppRoot" Selamlar herkese, Tabi ki soru belli f2p de başlamayı düşünüyorum oyuncu sayısı nasıl aslında pvp için soruyorum imp ve ittifak olarak çok üstün bir taraf var mı yoksa ortak haritalarda vs başa baş pvp ler çıkıyor mu ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. İyi oyunlar. Merhaba, sayı olarak İttifak tarafında daha çok oyuncu var, ancak üstünlük (güç) anlamında her iki tarafta da iyi oyuncular olduğunu söyleyebilirim. Son seviyeye doğru Element Krallığı ve Al-Rihat haritala...
Merhaba, sanırım bahsedilen Uğulluk (priden) haritası. İttifak-Kara Sular, İmparatorluk-Ölü Deniz'deki ağacın yanında bulunan Unn ile konuşmak gerekiyor. Ancak Isa'ya ulaştıysanız bu bölgeye tekrar dönülemiyor olması lazım
Quoted from "user_43694667" Ben hiçbirşey göremiyorum oyunu yeniden oynamaya başlayacağımda Merhaba, ilgili başlık eski ve 11.1 yamasına ait, güncel olarak 14.0'deyiz. Forumda yardımcı olabilecek şöyle bir başlık var; Mage PvP 14.0 Ayrıca, resmi Discord sunucusuna katılıp, farklı bilgiler bulabilir ve oyunculardan destek alabilirsiniz. https://discord.gg/VqysaWJYUs İyi eğlenceler
Quoted from "Renness" Yıllarca oynadığım oyuna uzun zamandır girmiyordum. Bir süredir geri döndüm ve oynuyorum. Hesabıma steam üzerinden girerek devam etmek istedim fakat olmadı. Hesabı nasıl steam üzerinden açabilirim. Bu şekilde harici oynayıp steam üzerinden devam eden varsa bi ayrıntılarıyla yardımcı olabilir mi? Merhaba, MyGames hesabınız varsa, oyunu my.games launcher üzerinden indirmeniz gerekiyor. Steam farklı bir platform olmakla birlikte, oynamak için ayrıca hesap açmak gerekiyor. İki...
Quoted from "u_257080096" Hi, How is working this? I know it costs a lot, but is one time purchase and stay forever or is reseted after every major patch, like Maze and need to pay again? Hi, Guild Heraldry Ranks are permanent and do not reset after major patches. When you purchased a Guild Heraldry, it stayed with your guild indefinitely, and you did not need to repurchase it with each new major patch or update.
Quoted from "jezanoo" Paket ve kader kartları yoluyla edindiğim bineklerin canı çok düşük. 105 lw ve turuncu item sahibi olmama rağmen, planör ve köpek bineğimin canı 10k civarında. Bir çözüm yolu bilen var mı? Bineklerin seviyesi ve kademesine göre de canı değişebiliyor. Yem vererek aç bırakmamak ve seviye atlatmak lazım. Yine de bir tuhaflık varsa, ahırın/bineklerin ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha net yorum yapabiliriz