Search results
Search results 1-15 of 15.
İlginiz için teşekkür ederim sorunum bu gün kendiliğinden çözüldü 1000tl gibi bu mebla yuklemistim zaten karta şuan tekrar kullanılabilir durumda hepinize iyi forumlar dilerim
bir gün içerisinde belli bir tl tutarı ,kristal tutarı yada işlem sayısı kısıtlaması varmıdır oyunda bir mod bu soruma cevap verebilirmi rica etsem
You will be redirected to ACS page of your issuer bank in few seconds. bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim hesapta para var ve aynı gün içinde 3 adet ödeme yaptım hesabıma akşam saatlerinde kartıma tekrar para yükledim fakat şu an o tutarı kullanamıyorum. Payment failed Please, check your data and credit card balance (Ödeme başarısız) (Verilerinizi kontrol edin ve kredi kartı bakiyesi)
kimsenin kimseye yardım etmeye amacı yok anlaşılan
eski karakterim taşınmadığı için yeni karakter açtım görevlerde yardımcı olabilecek ve ts ortamında düzgün muhabbeti olan bi birlik varmı imparatorlukta büyücü açtım solo takılıyorum grup ortamında daha zevkli oluyor oyun pm atarsanız birlikte oyun oynayabiliriz EmergencyReiS oyun içi pm herkese iyi forumlar eğlenceli oyunlar dilerim
http://www.allodstr.com/ şu siteyi geri açın lütfen
benim sorunum ne olacak ? hesap adımı söylüyorum o isimde bir hesap yok diyorlar ?
bana dün cevap geldi ve o isimde bir hesap bulunamadığını söylediler ve hesabım komple çöpe gitti arkadaşlar kristaller kostümler kanatlar bineklerim ve renkleri hepsi gitti şimdi tekrardan kasmaya başlasammı diye düşünüp duruyorum ...
Bilgileri gonderdikten sonra cevap alabildinizmi benim 5 gün oldu hala cevap yok bilgi gonderdikten sonra tık yok
Ve hiç bir mod online değil bir mod yoneticilere bilgi göndermesi yapabilirmi
Valla kafayı yicem artık 4 gün 11 saat oldu hala cevap yok
Bir mod cevap verebilirmi lütfen
14/02/2015 saat 12:01 de göndermişim daha fazla surermi sorgulama şansımız yokmu?
Quoted from "Discotech" Merhaba Gerekli bilgileri yolladıysanız en kısa sürede hesap aktarım işlemi gerçekleşecektir yoğunluktan dolayı biraz zaman alabilir,kesin bir zaman vermem doğru olmaz sizden anlayışlı olmanızı rica ediyorum bu konuda. İyi Forumlar. Bilgilendirme için minnettarım, en kısa zamanda oyuna geri dönmek istiyorum
Allods online eski hesabımın aktarılması için bir ticket gönderdim bilgiler istendi ve bilgileride doğru şekilde gönderdim ilgili departmana yonlenditilmiştir diye bir yazı geldi ve sorgum sırada görünüyor hesabımın bana geri dönüş süresi ne kadar olur yada çok uzun surermi?