Search results
Search results 1-20 of 34.
Ölüm Suyu Damlasının 2 gün boyunca yetenek dağıtacağını yazıyor.
Quoted from "dodo1977" Merhaba, 52.seviye paganım.Beşikteki görevleri zorda olsa bitirdim fakat ordan beni Ölü Şehirde birisiyle konuşmaya gönderiyor.Her şey güzel ama oraya takımla giriliyormuş.Bu takımdakilerde sanırım 65lvl kişiler.Birisine sordum bana seni bu levella takıma almazlar 65 ol sonra girebilirsin dedi.Bu çok saçma geldi bana, bu görev gelişim açısından önemli değilse tamam ama önemliyse nasıl oluyor ? Diğer görevlerin kilidini açmak için 65 level mı olacağız ? Mantıksız bir oyun ...
Quoted from "dsartanyas" Beyler bu soru benim de kafamı kurcalıyor. Bugün 10. gündeyim reen açıcam inş. Kafamda karabüyücü var ata karakter de büyücü ama ne açsam zihnimde tam netleştirebilmiş değilim. Karabüyücü yenilendi felan toplu mob kesebiliyor ws de de en çok zarar veren sınıf ama bi paladin gibi karizmatik durmuyor, paladin de tank hiç ölmüyor neredeyse, rahat kasılıyor bir nevi yanlız kurt. Paladin karabüyücü arasında kaldım ne açsam bilemiyorum az yardım edin 6 taşlı reenkarne kara bü...
Peki, iblisler şehri gibi raid görevleri de tamamlanıcak mı
Başlıkda da belirttiğim gibi oyuna girdikten 10-15 dakika sonra internet kesiliyor .İşin garip yanı 3 saate yakın video izleyince bile kesilmeyen internet oyunu açtığım zaman hendek atlayan deve misali kalıyor. Yardım edebilecek olursa cevapları beklerim
bende yazmayı düşünüyordum ama bunu görünce ...
yetenekleri sırıflamak bedava mı birde f2p sunucusunda sihirli taşlar olduğu için reenkarnelerde seviye atlamak kolay oluyordu burda nasıl işliyor o sistem anlatabilecek varsa sevinirim
en son addonda imp tarafı değilde karşı taraf yazsan daha iyi olurdu
"SFX_World.p5.pak" diye bir dosya var tam 30 dkdır indiriyorum ama inmiş değil oyunda açılmıyor bu inmeden herhangi bir şeklide yardım edebilirseniz memnun olurum.
direk önce reenkarneyi yapamıyoruz yani 320 amblem verip ?
ata karakterde ulu olmayıp reenkarne de yapsam ululuk görevini sıkıntı çıkar mı Bir de ben bu forumda oturum açıncaya kadar en az 1 saat geçiyor bu sıkıntı herkes de var mı
biraz geç oldu da paganda denemişdim olmadı
priden reenkarne açabilecek miyiz
canım sıkıldı böyle bişey yapıyım dedim
Bence kendinizin yapamadığı bir şeyi kötülemek hoş değil yapabilen oynuyor.
daha 5.0.1 yeni geldi sabret azıcık.
sağ ol ekran kartını güncelledim düzeldi İyi oyunlar
sistem gereksinimlerinde xp/vista/7 yazıyordu ve şuan oyun indi ses geliyor ama ekran bembeyaz
abartmıyor musunuz biraz ?