You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 23.

Monday, October 17th 2016, 5:28pm

Author: SoftDrink

Steam kolleksiyoncu sürümü

Öncelikle oyunu steam hesabına giriş yaptıktan sonra steam üzerinden indireceksin eğer böyle yapmışsan steamdan tamir yap sonra my.com başlatıcısı ile tamir yap steam hesabına giriş yap tekrar almış olduğun kolleksiyoncu paketini aktif et ve oynaya bas direk olarak oyuna giriş yapacaktır veya hesabın yoksa henüz saana kaydı tamamlamak için bir mail adresi sorar mail adresini girice oyuna girer. her patchten sonra steam muhakkak bozulur. ama şuanda çalışıyor sorun devam ederse herhangi bir hesap ...

Sunday, October 16th 2016, 3:00pm

Steam kolleksiyoncu sürümü

Quoted from "u_7715862" ben bugun collectors paketini aldım ama yanlıslıkla eskı hesabımla gırmısım steamle girmeye denedigimde giremedim. Soyle bır sorun var eskı hesabım daki maile steamdeki mailim aynı bir sorun olur mu yoksa steam mail adresimi degismem lazım mı ve bu sorun ne kdar surer acaba ? Herhangi bir sorun olmuyor kardeşim bende aynı şekilde kayıt işlemi yaptım. Steam hesabı ile my.com hesapları farklı oluyor. Siteye giriş yapacağında da (alış veriş) için login bölümünde hengi hesap...

Saturday, October 15th 2016, 8:10pm

my.com mağdurları

Quoted from "Zephyric" Steam ile giriş problemi devam ediyor, şu an steam hesabımla foruma giriş yapamıyorum.Yine haftasonu yine bekleyeceğiz. Steam üzerinden oynayan kişiler kesinlikle my.com launcherından çıkış yapmayın. Aksi takdirde tekrar giriş yapamazsınız. Başkan dediğin gibi launcher den çıkınca sorun oluyor ama nasıl olduysa 8 9 saat sonra düzeldi

Friday, October 14th 2016, 12:06pm

my.com mağdurları

bu gün bu sorun halledilmezse daha oymannın bir manası yok çünkü 5 ay taksi diye yalvaramam millete.. geçen 6 gün gitti tekrar 6 gün her patchte 6 gün sonrada ''telafi yapılamayacaktır'' derler dalga geçer gibi olup biter . Ayrıca Discotech gelip bu konudaki şikayetinizi ticket atın demen gerek yok. onu yaptım burdanda oyuna başlayacak olan veya yeni başlayan arkadaşların oyuna ve oyuncuya verilen değeri biraz olsun görmeleri adına paylaşımda bulunuyorm.. bu güne kadarki oyuncu kayıplarına aldır...

Friday, October 14th 2016, 6:54am

my.com mağdurları

Hayırlısı olsun 6 gün daha kendi ürettikleri hatayı düzeltmelerini bekleyeceğiz.6 gün sonra telafi yapılamayacağını söylerler olur biter. gene patch gene çalınan günler. Yazık günah oyunu ne hale getirdiniz

Friday, October 7th 2016, 12:27pm

my.com Mağdurları

Destek Hizmeti Merhaba, Maalesef bu konuda herhangi bir şey yapamayacağımızı belirtmek isteriz. Allods Ekibi Verdiği hizmetlerden ötürü My.com ailesine Ticket bölümünden de teşekkür ettim ancak burdanda tekrar edeyim. Çalışmalarınız devamı dileğiyle üyelerinize verdiğiniz değerden dolayı sizlere teşekkürü bir borç bilirim

Wednesday, October 5th 2016, 2:32pm

Update 7.0.2: "Blazing Skies" – Daily Gifts!

Quoted from "PoloRL" lol p2p left out once again, thanks alot (+1)

Sunday, October 2nd 2016, 8:09pm

Looking For useful Bard spport Guide

Opened a bard in P2P i did good one dps build for myself but want to do spport build for as 2. hope someone can help me about it

Sunday, October 2nd 2016, 5:50pm

Ty for This event

Yes i did it but problem is,, its steam Account and my f2p account is in same e-mail with Steam account its my problem now Crystals are in my steam acc now but dont know how to change them with p2p Subcriptions When f2p account is same e-mail with my p2p steam account

Sunday, October 2nd 2016, 5:36pm

Just A bard

Hello all i'm looking for a good one Bard Spport build hope someone can help me about it. Thank You..

Sunday, October 2nd 2016, 4:45pm

Ty again for this event

Ty again for this event Just want to ask Can i use them for P2P server ? I opened New Account from steam for try p2p and got this 5000 crystal now can i use them for p2p Subscriptions

Thursday, September 29th 2016, 11:04am

My.com Mağdurları

Quoted from "Discotech" Quoted from "u_9550692" Zephyr Quoted from "u_9550692" Sen söylemesen ben daha cevap bekliyor olacaktım saoalsın. aynı düşüncedeyiz bu konuda biz telafi beklerken Memurlar bize sorunun giderildiğini söylemekten aciz yazık harcanan emeklere yazık boş yere kaybedilen oyunculara. Yukarıdaki oyuncu arkadaşı uyardığım gibi senide şu konuda uyarıyorum yönetime karşı algı oluşturmaktan vaz geçin. Ben sadece konuları yetkili departmanlara iletir ve mağduriyetinizi bildiririm.İle...

Thursday, September 29th 2016, 10:26am

My.com MAğdurları

siz galiba ev arkadaşısınız ben 3-4 gundur konuyu takıp edıyorum ve mod discotech ın yazıdgı yorumlarıda görüyorum adamın sizin sorunlarınızı iletip sorunu çözmesine ragmen siz hala ordan burdan kırpıp yönetime teşekkür edeceğinize moderatörü ablukaya alıyosunuz..adam sizin sorularınıza aynı gün içerisinde cevap veriyormu veriyor her problemi iletiyormu iletiyor siz hala herşeyde kusur arıyorsunuz amacınız problemi çözmek degıl yaygara cıkartmak bu cok bariz ortada ister oynayın ister oynamayın ...

Thursday, September 29th 2016, 12:24am

my.com mağdurları

Zephyr Sen söylemesen ben daha cevap bekliyor olacaktım saoalsın. aynı düşüncedeyiz bu konuda biz telafi beklerken Memurlar bize sorunun giderildiğini söylemekten aciz yazık harcanan emeklere yazık boş yere kaybedilen oyunculara.

Wednesday, September 28th 2016, 4:35pm

my.com mağdurları

Kayıp günler için KAyda değer bir telafi bkliyor sayın yetkililer

Wednesday, September 28th 2016, 3:36pm

My.com Mağdurları

Ne yardan Ne serden Bir mektup gelmedi bu gün. Belki yarına belki bir hafta sonu tatilinden sonra ....Bekle bekleeee bekleeeee

Tuesday, September 27th 2016, 4:32pm

My.com Mağdurları

2. bir işlem yaptırdılar bana 20 dk önce tekrar bir takım dosya istediler sürecek bu iş öyle görünüyor. günde 1 tiket cevabı alabiliyor memur mesaisinde çalıştıklşarından 5 dedimi pc den kalkıp evlerine gidiyorlar heralde. Sonuç olarak Sürecek bu iş

Monday, September 26th 2016, 4:15pm

My.com Mağdurları

Sorunun Gidişatı hakkında bir bilgi varsa paylaşın lütfen sorun ne zamana çözülür