You are not logged in.

Search results

Search results 1-8 of 8.

Friday, June 12th 2020, 8:05pm

Author: u_7715862

Türkler Nerde ??

Merhabalar biz 2 arkadaş bu akşam oyuna başlayacagız (şuan indiriyoruz) . Hangi tarafta ve hangi serverda Türkler daha yogunlukta ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Sunday, October 16th 2016, 11:33pm

Steam kolleksiyoncu sürümü

Şimdi benim sorunum tam olarak şu allods site girisine de steami sectigimde de oturum acılmıyor ve aynı sekilde my.com launcher kısmında da oturum acılıyor diyor 2 dk sonra acılmıyor diyor steamde oynaya basında yani steam hesabımla siteye de oyunada giremiyorum tam olarak sorunum bu .

Saturday, October 15th 2016, 10:37pm

ben bugun collectors paketini aldım ama yanlıslıkla eskı hesabımla gırmısım steamle girmeye denedigimde giremedim. Soyle bır sorun var eskı hesabım daki maile steamdeki mailim aynı bir sorun olur mu yoksa steam mail adresimi degismem lazım mı ve bu sorun ne kdar surer acaba ?

Saturday, October 15th 2016, 10:32pm

Merhaba arkadaşlar bügün steamden collectors paketini satın aldım 75tl olan paket . Oyunu indirdim ama yanlıslıkla eski hesabımla girdim ve bi sorun oldugunu anladım ve megerse steamden giris yapmak lazım oda malum sorundan dolayı gırıs olmadıgı icin steamdende gırıs yapamadım . İnşallah bu sorun biran once düzeltilir . Neyse asıl sorum benım eskı hesabımdaki mail adreslimle steam mail adresim aynı steamdeki mail adresimi degıstım . Degısmeseydim bir sorun olurmuydu ? Gırıs sorunum acaba bundan ...

Saturday, October 15th 2016, 10:20pm

Allods Collector's Edition 7.0 Aldım ama hicbirsey gelmedi yardım .

Cevapladıgın icin cok tesekkurler . Genel olarak bir sorun var steamle girisle ilgili sanırım . Ben bugun aldım paketi ama yanlıslıkla eskı hesabımla gırmısım steamle gırdıgımde gıremedım . Soyle bır sorun var eskı hesabım daki maile steamdeki mailim aynı bir sorun olur mu yoksa steam mail adresimi degismem lazım mı ve bu sorun ne kdar surer acaba ?

Saturday, October 15th 2016, 5:33pm

Aynı sorunu bende yaşıyorum collectors paket aldım ama steamdan giris yapamıyorum eski hesabımla girdim ama steam hesabımla gıremiyorum sorun bir an once düzelir ins.

Saturday, October 15th 2016, 5:10pm

Tamamdır ama şöyle bir sorun var sımdıde steamden oyna diyorum my.com da oturum acılıyor diyor bekliyor . Oturum açma kullanılamıyor diye hata veriyor . Hatayı nasıl düzeltebilirim acaba ?

Saturday, October 15th 2016, 3:08pm

Merhaba arkadaşlar bügün steamden collectors edition paketini aldım 75 tl ye ama hicbirsey gelmedi daha kasma aşamasındayım 10 levela ulaşmadım yardım edermısınız ? Ve bu arada oynadığım hesap steamden paketi almadığım önceki hesabım acaba ondan dolayımı yoksa yapmam gereken bırsey mı var oyunu steamden indirdim ama hicbirsey gelmedı ne kostum ne de başka birsey yardım ederseniz sevinirim .