Search results
Search results 1-16 of 16.
Söylediğin şeye dikkat et Eğer etki kalkarsa ölücülerin sayısı artar
Dragon isimli bineğim evdeki lanet olası bir çocuk yüzünden silindi. En hızlı bineğimdi ticket mi atmam gerekiyor ??
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Öncelikle base'de afk kalıyorlar ve takım kısmından dalga geçiyorlar. Base'de afk kalınca etki de birikmiyor. 5 saat cargallas yapalım ve hep kaybedelim ama ne ki hep çekiyor değil mi . Kaybetmeye devam. Bu arada lider olan kişi zaten 30 40k statlıysa nasıl atmamızı bekliyorsunuz ? İlla herkesin oy kullanmasını beklersek kimse kullanmaz tabi ki...
Şifacı oynamayı bilmiyorsunuz ondan sonra ağlayıp duruyorsunuz. İstiyorsunuz ki 1-2 taşlı adamları ptlere alsınlar...
Merhaba arkadaşlar. En başından beri kararsızım tavsiyelerinize ihtiyacım var. Öncelikle itemleri mavi-mor yapıp daha sonra mı taşları geliştirsem, yoksa direk taşları epikledikten sonra mı itemlere dönmeliyim ?
Bütün Babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun <3 Joddy
Sınıf değiştirme kuponlarında 2k kristal istiyor bildiğim kadarıyla. Bu kristal "bonus kristal" olursa gene de sınıf değiştirebilir miyiz? Yani o 2k kristal bonus kristal olsa olur mu?
Sonuçların açıklanması neden uzun sürüyor acaba? Zaten çok fazla rehber yoktu lütfen biraz çabuk açıklar mısınız sonuçları
Bütün Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun <3
Mükemmel bir rehber olmuş Reen olarak büyücü açasım geldi. Eline Sağlık Abi
Teşekkür Ederim ancak bir sürü konu içimde kaldı paylaşamadığım. Tasarladığım çok şey vardı ancak resimlerde ve yazılarda sorun çıktı :'(
Daha fazla yazmak isterdim ancak sorun oluştuğu için bu kadarını en fazla düzgün yazabildim.
[b] Karakter Adı: Muisca[/b] Birlik : Frozensouls Birlikteki rolüm: Memur Şifacı olduğum için savaşlarda ihtiyaç duyulan bir karakterim.Bu yüzden birlik içerisindeki rolüm önemli Bu patch de şifacı birkaç değişikliğe uğradı.Bildiğiniz üzere Caster(ışık) güçlendirildi. Ancak ben Caster beğenmediğim için eskisi gibi Melee'ye devam ediyorum.Caster'ın pve'de iyi olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden pvp'de Melee kullanmayı tercih ediyorum. Sınıfımı Sevmemin Nedeni; Şifacı her türlü savaşlarda olmadığı tak...
Gerçekten güzel bir rehber olmuş eline sağlık Karabüyücü açmak isteyen arkadaşların işine yarayacak bir rehber.
Arkadaşlar level kastıkça bana hiç talent puanı (skill) ya da ruby puanı alamadım. Alamayacaksak daha neden 60 level'e kasıyoruz? Mantık bunun neresinde yönetim?