Search results
Search results 1-15 of 15.
Hatırladım kardeşim. Bu benim etkinliğimi hayata geçirmiştik. Katılan arkadaşlara teşekkürler. Yaptığım bir kaç küçük harekette olsa çok eğlendim hepsinden gene olsa gene düşünmeden yaparım. Bu arada her gün kristal alım fiyatı artıyor. Günde 1 altın artıyor. Oyuna girdiğim gün 93,.. sonraki gün 94,.. bugün 97 gördüm. Şimdiden söyleyim yarın 1 kristal 100 altın olursa şaşırmayın.
Merhaba arkadaşlar, Çok uzun süredir aranızda yoktum. Döndüğümde adeta çok boş bir tabloyla karşılaştım. Bazı arkadaşlarım zaten görür görmez tanıdı. Bazıları tr serverdan tanıyıp selam verdi.(hepsine teşekkürler.) Geçen sene lise bitti. Ayrıca sınav vardı. Yazında çalışmaktan geri dönemedim. Oyunu tekrar kurdum. Ancak yabancılar adeta oyunu nirvana boyutuna taşımış. 9-10 taşları geçtim oyunda 11 taşlar bir adım ötenizde ve oyunda astral megafonla bile yazdığımda geri dönen çok az türk var. Bu b...
Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı araya biraz ara vermiştim. Fakat umuyorum ki konuyu takip edenler filmleri çoktan yemiş bitirmiştir. Şimdi en sevdiğim serilerden birkaçını tanıtmak istiyorum. (İzlemiş olma ihtimaliniz yüksek ama genede izleyen arkadaşlar için tanıtıyorum.) 1)Gizemli Adaya yolculuk (Journey) : Filmde bilim kurgunun üst düzey olduğu filmde aranan veya ulaşılmaya çalışılan yerler bir bilim kurgu romanından alınmış olmakla beraber çok sürükleyici olduğunu düşünüyorum. Filmler (1...
Dostum bırakmana bende diğer arkadaşlar gibi üzüldüm. Bir insanın değerli olması için bir yerlere gelmesi gerekmez. O insan sana oyunda değer verip sohbet ediyor ve zor zamanda yardım ediyorsa, işte benim için değerli kişi odur.
Biraz daha yeni tarzda özellikle ileri teknolojiye olan bu hayranlık IMDb puanlarıyla anlaşılıyor. 1)Robocop 2)Real steel (Çelik yumruk) 3)Dredd (Yargıç) Üç filmde kesinlikle bir şeyler bulacağınız kesin. Örneğin "Robocop" filminde insanlar ne kadar robotlara yüklense de insan gücünden vazgeçilmeyeceği anlaşıyor. Bu arada yakında seri filmler olarak en iyi üçlüyü paylaşacağım. İzlediğiniz filmlerle ilgili paylaşmak istediğiniz görüşlere açığım. İyi eğlenceler...
1) Savaşçı (Warrior) 2)Ağır abi (Bad ass) 3)Asla pes etme (Never back down) Herkesin seveceği tarzda filmler yayınlıyorum, fakat genede biraz tarzlarını belli olsun diye yazıyorum. Not: * "Ağır Abi" filmi yazdığınızda "Ağır Abiler (2)" olarak çıkabilir. Bu ikinci filmidir. Fakat önce "Ağır Abi" olan ilk filmini izlemenizi tavsiye ederim. Diğeri o kadar sürükleyici değil. * Asla pes etme (Never back down) filminde ise 1. ve 2. olarak 2 filmden oluşmaktadır. İkisi de izlemeye değer. Ama öncelikle...
Arkadaşlar ne tarz film severseniz sevin, 3-4 bölüm böyle üçer üçer film paylaşacağım. Emin az çok filmden anlayan insanlar zaten izlemişlerdir. 1) Başlangıç (İnception) 2) Dövüş Kulübü (Fight club) 3) Akıl Oyunları (A beatiful mind) Bu filmler asla zaman kaybı olmaz. Eminim hepsini çok seveceksiniz. Ama bu üç filminde ilk izleyişte anlaması zor. İyi eğlenceler
Normalde bilim kurgu, aksiyon, komedi üçlüsünde filmler izlerdim. Dün Kurt Kapanı 2 (Wolf Creek 2) izledim. Biraz kanlı ama güzel film. Tavsiye ederim.
Ben olsam Allods Online`ı satın alırdım. Bu yazıyı gördükten sonra Quantic;
Ben çok forum gördüm. Özellikle büyük oyunların (isim vermeyim) sitelerinde F5 olayıyla karşılaşmadım. Gene eski sistemi 2 katı daha iyi. Allodstr`de yazdığın e-mail`e aktivasyon bile istemiyordu. Hesabı buraya taşırken eminim TR serveri çok sorun yaşamıştır. Destek hattına sormak lazım tabi
Merhaba arkadaşlar Birleşme öncesinden devam eden sorunlar gözüme çarptı. Ayrıca Resmi siteden (Türkiye bölümünden) foruma geçerken ayrı bir sayfa açılıyor. Bunun kasten yapıldığını düşünüyorum ama paylaşmakta fayda var. Hi Guys, I did notice a few errors. If you find that you have noticed the error, please share. Konuya girip F5`e basarak artışı fark edin. / Enter the topic , press F5. Profil tıklama sayısına bakın / Look profil hits F5`e basıyoruz / Click on the f5. Şimdilik bu kadar. İnceledi...
Quoted from "farangon" Quoted from "Quantic" Okumak iyidir millete kötü örnek olma ben okumayin demedim bilgisayar mühendisliği okumayin dedim heleki ODTÜ de sakin ha :-D Sabah sabah tüm şevkim kırıldı. Bizde üniversite girmeye çalışalım
Ben olsam bu konuyu açmazdım (Tabi ki şaka) Oyuna başladığımda şuan ki ben olsam casus açmazdım.
Hoş bulduk. Üniversite olayımı çözüp bu sefer üstüne düşeceğim. Dostlarımla
Merhaba arkadaşlar, Fazla paralı oynamasakta, çok iyi oyuncular arasına giremesekte Allods`da çok iyi dostlarım oldu. İyi kötü günlerimiz geçti. Ne olduysa bu sene oldu. 2014 gerçekten benim en yoğun yılım oldu. Üniversite sınavı, Allods`un birleşmesi... Ama inşallah bu sıkıntılar şu Lys olayından sonra bitecek. Kesin dönüş yapacağım Allah nasip kısmet ederse. Çoğu dostumdan haber alamadım. Yorumlarınız veya özel mesajlarınız ile durumlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Mesela Kristal fiyat...