Search results
Search results 1-20 of 20.
Konu araplarin servera gelmesi ama yine biri kalkti oyun pahaliya cevirdi. Gold kasilacak yerler var yaziyorum herkesin vakti yok diyor para ile gold al diyorum kristal ile param yok diyor eeee kusura bakma ama oynamayacaksin ya da 333-333 tas d4 olarak oynayip ben para yatirmiyorum zevkine oynuyorum deyip kenarda oturacaksin.Kristal fiyatlarinin düsmesi tabii dedigin gibi cok güzel olur "umarimda olur" Pazarlama stratejinede bayildim ayrica umarimi bunuda oyunun gerekli mercilerindekiler okuyup...
Selamlar ne kadar farkli milletten ve etnik gruptan katilim olursa bence oyun bir o kadar daha renklenir.Almani, Fransizi, Türkü bu kadar aktif olarak oyunda ic ice adasindan pvpsine baya zevkli oluyor. Arap arkadaslarinda gelmesi ile daha zevkli olacagini düsünüyorum. Ayrica oyunun kurgusunda yanlisliklar var ve oyun iyice paraya döndü diyen arkadasinda kurgusu varsa kafasindakini bizimlede paylassin senaryoyu okur begenirsek oskar icin aday yapariz.Evet oyun para gerektiren bir oyun ve bir cok...
Gipatta 3 seri pvp videosu yapmistim sana 4 pvp nin 3 ünde kivilcim musallatida sen oynamistin onuda Koyarsan reytingin artar.
Arkadaslar oyun son birlesmeden sonra gercekten pahali bir zevk haline geldi fakat ingiltere Amerika Türkiye arasindaki gelir seviyesini ha bire konu ederek pek bir yere varilacagini düsünmüyorum.Kendi ülkemizdeki iki mahalle arasindaki gelir farki bu kadar fazlayken sürekli bunu yazmak cok sacma.Sadece gec baslamamizdan dolayi eksik aldigimiz anahtar ve ganimetler 2-3 haftaya yayilarak Tr serverdan gelen arkadaslara verilirse bu en azindan olumlu bir adim olucak.Her pagede itemler taslar cöp ol...
Selamlar 1-1 vs mizide koyarsan sevinirim
@ khorkalba Serverlar birlesmeden önceki cekismeli imp ve itifak yorumuna katiliyorum fakat impdekilerin epik ittifaktakilerin ise turuncu yorumun bence dogru degil. Beraber oynadigin arkadaslarini biraz daha dikkatli incelemeni tafsiye ediyorum 9 epik item basmis (nasil yaptilarsa) ittifak oyuncularina ayip ediyorsun. Evet tas basmak pahali oldu gercekten zorlaniyoruz kader kartindan artik esans bile gelmiyor kesinlikle katiliyorum.itemlerin her pagede cöp olmasi normal her ne kadar ücretsiz ol...
Arkadaslar yeni bineklere gromo atmak epeyce zor bunun bence en rahat yolu köpek ile 6 saniye tutmak ve bir arkadasimizinda gromo atmasini saglamaktir.
Vakit ayirip videoyu hazirladigin icin cok tesekkürler hem görsellik hemde ada icin tanitici olmus.Körü körüne denemeden yapicaz.
Selamlar Öncelikle hos geldin.Pagan önceki sürümlere göre cok daha iyi durumda birkac yeni skill eklendi ve dps si bir miktar artti iyi bir talent ve item ile zevk alinabilecek durumda.Alternatif olarak yeni bir irk eklendi (Mühendis) su an serverda cok sayida degiller ama önümüzdeki yenilemede mühendisede düzenlemeler gelicegi söyleniyor simdiden bazi arkadaslar reenlerine item dizmeye basladilar.Server lar birlesti yeni harita ve adalar eklendi onlarla ilgili forma bakabilirsin.
Quoted from "cihanokr" peki ben ittifaktan geçtiğim için o görev açık olmayabilirmi yani npc de o görev yok bende.ama ittifaktayken yaptıgımı hatırlıyorum. Tas birlestirmeyi yapman gerekiyor ayrica görevi reenlerinlede yapabiliyorsun.
Quoted from "baco1903" Quoted from "ninja" sizin yaptığınız resmen ağlamak şifanız süper oldu dps de düzeldi bide def verilsin size silelim çarları bizde ,sizde king olun ,bi zahmet o kadar şifa arasında ölmemeye gayret ediverin onuda oyundan beklemeyin dps mi düzeldi? sadece gülüyorum Dps nin düzelmedigini düsünüyorsan bence talentinde sorun olabilir.
Selamlar Nadir nesneden aldigimiz mahfazalar dan gelen jetonlar bu seferki etkinlikte yoktu ve bence drop oranlari düsüktü. Söyle özetliyim 350 kutu actim 14 turuncu parca 140 mor parca eder 10500 kristal bu drop oranina göre turuncu icin gereken ortalama kristal 38.000 / 40.000 kristal tabi direk atma sansini saymazsak. (atiyormu ?) Bu da 400 € yani kaba hesap 1230 Tl. sansli isen 900-1000 Tl Jeton bile verilmeyen bir mahfaza icin yüksek bir tutar oldugunu düsünüyorum.
+1 Arenada pvp yapanlara dalip bide üzerine küfür ediyor kardes küfürsüz oyna diyincede "onlar gavur bisi olmaz" diyecek kadar cahil ve yüzsüz.Adam bana soruyor ne dedi diye "bos ver umursama" demekten baska birsey diyemiyoruz tabii adamlara.Ekran görüntülerini alip yollamak lazim.ilk sikayetlerde mute lenip uslanmazsa zaten ban yiyecek bizde bir gereksizden daha kurtulmus olucaz.
Arkadaslar assagida ne yapilmamasi gerektigini 3 farli örnek ile göstermisler. Sana tafsiyem pvp icin mutlaka mese kabugu ve yenilemeyi acmandir talenttende bunlari mutlaka desteklemelisin. simsek tasiyici olarak toplam 2 ruby de ise 6 gelisim var, örnek veren arkadaslar bunlari acmamislar fakat paganin olmaz ise olmaz gelisimidir kullanmani tafsiye ederim.
Eline saglik eskilerin cogu sorunluydu +1
@ Mythrellas O da dikkatimi çekti. Siz forum moderatörüsünüz. Ben türk oyuncu topluluğu için de bir oyun içi Mod olacak sanmıştım. Hani şu gördüğümüz *Mod*Xxxx oyuncular gibi. Gm yardımcıları gibi. Oyuncularla ilgilenen, sıkıntılarını ileten, çözüm bulma sürecinde yardımcı olan. Türkler için seçilmeyecek mi bir tane bunlardan? Şöyle oyunu bilgisi ciddi anlamda iyi olan, mmorpg tecrübesi yüksek, daha önceden hatta benzer tecrübesi olan ve oyunculara sürekli "ticket atın, destek sistemine yazın, o...
"Tas basmak kolaylasicak kristal parca ucuzlayacak." Yine köylü kurnazligi kristali ucuzlat maliyeti arttir tabeladan cakmak degilde nedir bu baska?
Savascinin dps side savunmasida su an iyi en cok tercih edilen karakterlerden biri.Mühendismi var oyunda da 1. sirada olucak.
Ayni sorunu bende yasadim. Miktar olarak 50 yi dene üzerini kabul etmiyor.