Search results
Search results 1-20 of 20.
Valla neyle başlıcağa o kadar önemli değilya Death note yada naruto yada sao zatne eğilimi varsa birini izleyince ötekileri kendi bulur zamanla
Quoted from "Charmie" Sorun Devam Ederken Büyük hali : http://i.hizliresim.com/JLPkXJ.jpg Keşke sorun devam etme keyfi falan yazsaydın artık zevk almaya başladım
Quoted from "Charmie" Quoted from "onnumarabeşyıldız" Quoted from "Charmie" Quoted from "onnumarabeşyıldız" bende değişemedım genel bi sorun şans eseri değişenler var Aynen hergün birlikte ağlıyoruz D Valla 2 saat anlamaya çalıştım nası değişti diye Bana yarın bakımdan sonra değişiriz gibi geliyor. (Değişemedi) Valla ben o dolum süresini beklıcez dıye dusunuyom inancım kalmadı artık
Quoted from "Charmie" Bakımdan sonra sınıf değiştirme konusundaki hata giderilir umarım Artık nereye yorum yapsan bi bakar oldum acaba gelişme var mı
Quoted from "Charmie" Quoted from "onnumarabeşyıldız" bende değişemedım genel bi sorun şans eseri değişenler var Aynen hergün birlikte ağlıyoruz D Valla 2 saat anlamaya çalıştım nası değişti diye
bende değişemedım genel bi sorun şans eseri değişenler var
1 haftayı geçti bune ya böle artık bıkkınlık geldi server bakımını beklıyelım dedik olmadı belki cumartesi hallederler dedik tık yok sonra bişi soleyıp yazınca kurallara dikkat edelim oluyo yada sakin olun ....
Hayır 1 haftada çözülemımcek kadar büyük bi sorun değil ya bu
Böyle konusmusunuz iyi güzelde ben imp ım ve imp taradındanda vahşiyi seven kımse yok
Yok değişemedim ama yarın resten sonra değişiriz gibi geliyo
Cümlemize hayırlı ugurlı olsun
bide gelen cevaplar probelmi cozmuyo ne yazikki
Ben bişi fark ettım reene geçince kupon süresi gözükmuyo kullanılabilir halde tekrar kullanım süresi gözükmuyo
Sende de bi gelişme yok heralde aynı dıye tahmın edıyorum
Quoted from "keromerozero" Quoted from "onnumarabeşyıldız" Dostum Destek Sistemi ile olan konuşmalarını başkaları ile paylaşamazsın bu forum kurallarına aykırıdır. düzelttim yorumu uyarın ıcın sağol
2 ci ticketıta cevap geldi fakat yapılan işlem sonrasında kupon hala bekleme suresınde 3 ticket da attım bakalım bu sefer nolcak
Bende ticket attım ve ticket cevabı böel bi sorun yok oldu
Neyi tekrar test edıcez anlamadım kuponda zaten kullanım süresi var tekrar kullanma gibi bir ihtimalimiz yok
o görevlerde ata taşda verıyo 3 farklı gorev var turkuaz taş yeşil taş ve turuncu taş sana hangisi yarıyosa onu alıp gelıstıre bilirsin kendını