Nefertiity çok teşekkür ederim yanıtların için , o halde biz de p2p başlayalım
Peki ben Türk serverindeki Equilibrium sunucusundaki hesabımı rus serverindeki equilibrium sunucusuna aktarabilir miyim ? Ve nasıl oluyor ?
Duruma göre arkadaşla p2p başlayacağız ve sizlere katılacağız . Güzel pvp olsun da başka şey istemem Ayrıca bir başşlık açılmış rus ve tr serverleri birleştirilsin diye onu da çözemedim , bir üst yorumda aklıma takılan soru gibi nasıl rus tr serveri olarak ayrılıyor sadece dil değiştirilmiyor mu ? LOL de olduğu gibi server değiştiriliyor mu ? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben equilibriuma başladım 25 lv oldum sonra öğrendim ki sunucuyu sıfırlamışlar bu konu hakkında forumda dolanırken bazı sorular ve cevaplar dikkatimi çekti . İnsanlar hangi ''server'' daha iyi rus mu west mi falan diyorlar cevaplar da rus serveri ucuz ve daha çok kişi var falan diyor. Anlayamadığım sunucu server farkı nedir ? 3 adet sunucu var kaç adet server var ben hangi serverdeyim bir türlü olayı çözemedim. Dil olarak Türkçe indirdim bu TR sunucusundayım mı demek oluyor ? Dil deği...