Search results
Search results 1-12 of 12.
Hepimizin bildiği üzere oyundaki Türk oyuncuların hepsi ayrılmış durumda.Bu oyunculardan yabancı dil bilenleri bir şekilde yabancı birliklere tutunurken dil bilmeyenleri ya küçük bir takım ile serveri geriden takip ederek, yada yabancı dil bilen oyunculardan destek alarak oyuna devam etmeye çalışıyorlar ancak her zaman destek göremiyorlar. Bizde bu sebeplerden dolayı rahatsız olup yabancı birliklerde bulunan ve daha önce tüm raid bosslarında uzun süreli deneyimleri bulunan 23 kişi toplanıp RUSH ...
ben cevaplarımı yazmışım beyler konuyu değiştirin siz hala herkes ne olduğunu çok iyi biliyor sizin kendi birliğinizdeki adam gelip bana utku beni çıkartıp benden düşük dps yapan adamı sırf statı yüksek diye alıyorlar diyosa benimde diyeceğim birşey yok demek. istediğim şey belli - lerinizi + olarak gösterip milleti galeyana getirmeyin.Tabikide sizin ne yaptığınıza karışamam bundan dolayı sizde kafanıza göre raid patlatmanıza insanları statları düşük diye raidden çıkartmaya devam edin. Size kola...
cevabın için teşekkürler ama bazı yanlış anlaşılmalar olmuş onları düzeltiyim ilk olarak; Quoted from "Silas97" Egodan çıkanlarmı olmuş ? evet oldu ben olmadan bos kesemezsiniz sadece ben bilirim tavrında olup özel ilgi alaka isteyen, aradaki dostluk samimiyete istinaden şaka ortamında söylenen biliyorsun ama anlatamıyorsun benzeri bir cümleye alınganlık gösterip büyüten arkadaşlar oldu Raidlerde 4-5 kişinin dpsinin toplamda %80 olması geri kalanının sadece yan gelip yatması sonucu insanları taş...
daha hızlı ve rahat kesmenizmi? cidden böyle birşey varsa helal olsun size benim sorunum hızlı kesilmesi kesilmemesi değil.Belirttiğim gibi insanları kandırmayın sen diyosunki turkuaz itemlerle keseceğiz ama duyduğuma göre katerinaya 7-8 şifacı giriyomuşsunuz bu gidişle siz onu ancak 7.0 çok yakınken keseceksiniz ve sen bunu yapacağız diyerek insanları çekmeye çalışıyosun ama bu bir + değil aksine sizin - nizdir çünkü siz orayı kestiğinizde orası hiç bir işe yaramayacak - yönlerini + imiş gibi g...
Quoted from "AbsoLutVodKa" 7.0 a kim öle kim kala gahahelciğim doğmamış çocuğa isim koyuyorsun turkuaz itemler yapılana kadar kim öle kim kala absolutvotkacığım doğmamış bebeğe isim koyuyorsun
bilip bildiğim konulara atlama mevzusu değil insanları kandırmaktan vazgeç artık.kateridana 9 a kadar kesiyomuş turkuaz olunca ferrisi kesicekmiş insanları bu vaatlerle kandırıyorsun ama kestikten sonra ellerine bir hiç geçecek benim uyarma lafım sana değil sana kanıp eline birşey geçecek sananlara çünkü daha sonradan ejder itemleri kaldırılınca, tüm emekleri çöpe gidince elleri boş kalınca keşke demelerini istemiyorum. Quoted from "AbsoLutVodKa" Yüzüm kıpkırmızı oldu bak görüyomussun ya benim e...
Egodan çıkanlarmı olmuş ? Sadece şunları söyliyeyim sana, bir şifacıya gidip senin malınmış gibi başkasıyla adaya gidemessin sadece benim ile gidiceksin senin yüzünden bişey yapamıyoruz dersen orada durmaz, bir dps karakterini sırf statı düşük diye raidden çıkartıp onun yerine daha az dps yapan birisini alırsan orda durmaz, raidi yöneten kişiye bossu kestikten sonra 24 kişi toplaşıp biz senin dediğinden bişey anlamıyoruz kendi kendine konuşuyosun bişey bilmiyorsun diyip 1-2 gün sonra tekrar gel ...
allods tanrıların oyunu ismi 4.0 patchi ile birlikte değişti o gördüğün dvd herhangi bir işine yaramaz muhtemelen 1.5 yıl öncesine ait patchleri barındırıyordur onun yerine internetten indirsen daha karlı olacaksın.
Hayırlı olsun elinize sağlık.
7.) Irksal yetenekler, ejderha güçleri ve dünya gizemleri ile kazanılan yetenekler. Tapınak şövalyesi şuan 4 farklı ırk ile oynanabilmektedir.Görünüşlerini bir kenara bırakalım bu 4 farklı tapınak şövalyesini ise birbirinden ayıran özellikleri ise ırk skilleridir.Eğer bu skillerin hepsine sahip olmak isterseniz nadir nesne dükkanından 900 kristal karşılığında Sırlar Kitabı Sayfası satın alabilirsiniz. Bu ırk skilleri ise; Komiser darbesi(Zadagan) : duvardaki zararın %70 ini direkt canınıza alırs...
4.) Tapınak şövalyesi için stat dengesi Meleke : Verilen saldırıyı % olarak arttırır. Metanet: Canınız azaldıkça verdiğiniz zararın artmasını sağlar. Vahşet: Rakibinizin canı azaldıkça vurduğunuz zararı arttırır. Öfke: Rakibinizin şifa almasını engeller. Canlılık:Toplam canınız bu stata bağlıdır.Canlılık değeriniz ne kadar yüksek olursa canınız o kadar artar, İrade:Rakibinizden aldığınız kontrol etkilerine karşı bağışıklık kazanmanızı sağlar. Kana susama: Vurduğunuz zararı size can olarak geri v...
rakter ismi : Garahel Karakter : Tapınak şövalyesi Birlik : Kusay Birlik içi rolü : Tank Rehberin içeriği 1.)Tapınak şövalyesini diğer sınıflardan ayıran özellikler nelerdir? 2.)Sevdiğim yönleri ve neden tapınak şövalyesi. 3.)Tapınak şövalyesinin dezavantajları ve bunların çözümlenmesi. 4.)Tapınak şövalyesi için stat dengesi. 5.)Tapınak şövalyesinin saldırı gücünün anahtarı ( Özel beceri : Kanunlar ) 6.)Tapınak şövalyesinin savunma gücünün anahtarı ( Özel beceri : Duvarlar ) 7.)Irksal yetenekler...