Search results
Search results 1-12 of 12.
Merhaba arkadaşlar. Allodsu ilk çıktığı zaman başlayıp yaklaşık 1 yıl oynadım. Severek oynadığım ender MMORPG oyunlarındandı. Başka oyunlara merak sarmam ile oyunu bıraktım. Geçen yaz oyunun Steam e ekleneceğini duyunca tekrar başlamaya karar verdim. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen oyun hala Steam e eklenmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar konuyu aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
Oyuna ve foruma bakmayalı 2 yıl kadar oldu. Gerçekten çok zevk aldığım bir oyundu Allods. Başka oyunlara merak salmamla bıraktım oyunu. Steam e geleceğini duyunca çok mutlu oldum. Steam e eklendiğinde tekrar girip deneyeceğim.
Quoted from "ILosMasTeR" Tabii çok kalabalık , bütün kuzey amerikadaki insanlar ve avrupadaki insanlar tek bir sunucuda ve sadece 2 kanal yani ch var , bu yüzden eskisine göre hafif bir lag bile var , önemsiz ama eskiden 10 ping ile oynarken şimdi 100'e çıkmış gibi ilerde artar umarım bu ch'ler . onun adı ch değil sv veyada sunucu birisi paralı sunucu diğeri ise f2p olan sunucu
anlaşılan henüz kimsenin talent ve gelişimler hakkında bir fikri yok
bende henüz oyuna giremedim güncelleem yapıyor ama okuduğum kadarıyla ücretli bir sunucumuz var onun dışında mühendis diye bir sınıf eklenmiş sanırım(oynamayalı epey oldu daha öncede gelmiş olabilir)karakterlerin statları düşmüş herkezin mevcut kristali 1. bilmem kaçla çarpılmış gibi durumlar var girince detaylı biçimde görücez
hocam nedir bu ücretli sunucu nasıl farklılıkları var biraz yardımcı olurmusunuz
güncelleme birazdan biticek bakalım neler değişmiş
yeni sistemin oturması çok zaman alacak gibi
sıfırdan başlamak zor olur savaşcımı reenkarne edip mühendis açabilirim
oyuna sırf bu güncelleme ile tekrar başlama kararı aldım 1 yıl önce bırakmıştım bi gürüp bakıcam beğenirsem eskisi gibi devam ederim benim zamanımda admin kudraydı efsane oyuncular birlikler vardı lina reaction gibi
hesabımı taşıdım ancak güncelleme bitemedi
aynen şifreyi nasıl değiştiricez detaylı bi anlatım iyi olur