You are not logged in.

Search results

Search results 1-9 of 9.

Tuesday, July 26th 2016, 1:34pm

Author: Defacto

Allods Online'ı tekrardan canlandırma

insanlar pahalılıktan artık allods pvp serverlara kaçmaya başladı. o yüzden buradan ümidi kesen çok oyuncu var.

Thursday, April 7th 2016, 12:50pm

Bi kaç soru

Üniversite öğrencisi olarak Allods ciddi zamanınızı alabilir. Oyun genel anlamıyla güzel fakat bir noktada tek başınıza değil grubunuzla hedefe ilerleyebiliyorsunuz. Aktif oyuncu bulamazsanız oyundaki zamanınız grup aramakla geçebilir. Oyunun maddi noktasına gelirsek F2P serverda Allods malesef piyasadaki en pahalı oyunlardan biri. Şöyle ki 100 - 200 TL vererek karakteriniz gelişmiyor. Oyuna binlerce lira yatırdıktan sonra karakterinizi biraz biraz elle tutulur bir hal alıyor. Ya da P2P server t...

Thursday, April 7th 2016, 12:36pm

Allods Online ile ilgili hayalleriniz/istekleriniz

@mutrup İletinizden anladığım kadarı ile bir tanıdığınızdan oyun hesabı devralmışsınız. Karşılığında bir ödeme yaptı iseniz oyun kuralları gereği hesabınız süresiz engellenir. Lakin ödeme yapmamışsanız bu noktada Allods GM Takımının insiyatifine kalıyorsunuz. Çünkü sizi hesap alım satımı değil de hesap paylaşımı kuralından yargılarlarsa ; hesabınızın açılma ihtimali olur. Hesap alım satım maddesi kesinlik belirtirken , hesap paylaşımı kuralı kesin ve kati bir cümle içermiyor. Güvenlik riskinden ...

Monday, September 14th 2015, 6:25am

Ne oldu acaba o bırlıge???

Türklerle yabancılık çekince geriye dönüp kendi insanlarıyla birlikte oynamaya karar vermişlerdir.

Friday, September 11th 2015, 6:45pm

Turks - Yeni Adım

Ne yüzle demistim ya işte yüzünüz olmadığı için anca böyle cevap veremeyip kendi seviyende hakaret içerikli bir mesaj atar susturdum sanırsın. Merak etme seviyene düşmeyeceğim. Senin ve senin zihniyetindekilerin ne yaptıkları hangi birlikte oldukları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ama iş Türk oyuncu noktasına gelince sizin gibi güç meraklılarının konuşmaya hakkı yok. Şimdi uzayin monster a mı gidiyorsunuz nereye gidiyorsanız. Güle güle

Friday, September 11th 2015, 6:39am

Turks - Yeni Adım

Selamlar kendi çapınızda attığınız bu adımda başarılar diliyor ve birkaç soru sormak istiyorum. 1. Server birleşiminin üzerinden 1,5 seneden fazla geçti sanıyorum. Bu sürede Türk oyunculara ne gibi bir katkınız oldu yabancı birliklerde kendinizi geliştirmekten başka. Quoted Alıntı: ÇiLeK Server birleşmesinden bu yana içten içe hepimizin istediği gibi bir türk birliği oluşturabilir miyiz, bunun peşindeyiz. 2. Server birleşiminden beri birçok Türk arkadaşımız tek birlik çatısı altında toplanmak iç...

Thursday, May 1st 2014, 2:45pm

[PMB] Ozan Sınıfı Talent Rehberi - 5.0 - by Lastrike

tebrikler güzel bir anlatım olmuş. eline sağlık. yarışmada başarılar

Thursday, May 1st 2014, 2:35pm

[PMB] Charmie'den Şifacılık Rehberi [Düzenlendi]

biraz daha uzun detaylı olabilirse daha güzel olacak