insanlar pahalılıktan artık allods pvp serverlara kaçmaya başladı. o yüzden buradan ümidi kesen çok oyuncu var.
Üniversite öğrencisi olarak Allods ciddi zamanınızı alabilir. Oyun genel anlamıyla güzel fakat bir noktada tek başınıza değil grubunuzla hedefe ilerleyebiliyorsunuz. Aktif oyuncu bulamazsanız oyundaki zamanınız grup aramakla geçebilir. Oyunun maddi noktasına gelirsek F2P serverda Allods malesef piyasadaki en pahalı oyunlardan biri. Şöyle ki 100 - 200 TL vererek karakteriniz gelişmiyor. Oyuna binlerce lira yatırdıktan sonra karakterinizi biraz biraz elle tutulur bir hal alıyor. Ya da P2P server t...
@mutrup İletinizden anladığım kadarı ile bir tanıdığınızdan oyun hesabı devralmışsınız. Karşılığında bir ödeme yaptı iseniz oyun kuralları gereği hesabınız süresiz engellenir. Lakin ödeme yapmamışsanız bu noktada Allods GM Takımının insiyatifine kalıyorsunuz. Çünkü sizi hesap alım satımı değil de hesap paylaşımı kuralından yargılarlarsa ; hesabınızın açılma ihtimali olur. Hesap alım satım maddesi kesinlik belirtirken , hesap paylaşımı kuralı kesin ve kati bir cümle içermiyor. Güvenlik riskinden ...
Türklerle yabancılık çekince geriye dönüp kendi insanlarıyla birlikte oynamaya karar vermişlerdir.
Ne yüzle demistim ya işte yüzünüz olmadığı için anca böyle cevap veremeyip kendi seviyende hakaret içerikli bir mesaj atar susturdum sanırsın. Merak etme seviyene düşmeyeceğim. Senin ve senin zihniyetindekilerin ne yaptıkları hangi birlikte oldukları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ama iş Türk oyuncu noktasına gelince sizin gibi güç meraklılarının konuşmaya hakkı yok. Şimdi uzayin monster a mı gidiyorsunuz nereye gidiyorsanız. Güle güle
Selamlar kendi çapınızda attığınız bu adımda başarılar diliyor ve birkaç soru sormak istiyorum. 1. Server birleşiminin üzerinden 1,5 seneden fazla geçti sanıyorum. Bu sürede Türk oyunculara ne gibi bir katkınız oldu yabancı birliklerde kendinizi geliştirmekten başka. Quoted Alıntı: ÇiLeK Server birleşmesinden bu yana içten içe hepimizin istediği gibi bir türk birliği oluşturabilir miyiz, bunun peşindeyiz. 2. Server birleşiminden beri birçok Türk arkadaşımız tek birlik çatısı altında toplanmak iç...
tebrikler güzel bir anlatım olmuş. eline sağlık. yarışmada başarılar
biraz daha uzun detaylı olabilirse daha güzel olacak
güzel konu olmuş. karabüyücüde yeni olanlarında işine yarayacak.