You are not logged in.

Search results

Search results 1-6 of 6.

Saturday, April 26th 2014, 1:40pm

Author: MyLifeBored

[PMB] PimpMyBuild - Mühendis - Grindos (Son Düzenleme + Video)

Zaten mühendise yeni başladım iyi anlıyorum demedim ayrıca ilk rehberim ve ayrıca çok bildiğini iddia ediyorsan ki iyi bildiğine eminim rehber hazırlasan daha iyi olur en azından birincilik ödülünü alırsın. Ben sadece rehber hazırladım zaten mühendisi iyi oynamıyorum sadece eğlenceli bir karakter ve ayrıca ben oyunu kavrayalı en fazla 3,5 ay oldu.

Saturday, April 26th 2014, 11:55am

Arkadaşlar son düzenlemeyi yaptım birkaç sorun vardı giderdim ve en iyisi VİDEOYU EKLEDİM...

Wednesday, April 23rd 2014, 7:04am

PimpMyBuild

http://tr.allods.com/forum/index.php?pag…d&threadID=2152 Grindos - İttifak

Wednesday, April 23rd 2014, 6:55am

Herkese merhaba arkadaşlar ben"Pimp My Build" yarışmasına katılarak 5.0.0 güncellemesiyle gelen"MÜHENDİS" adlı karakteri tanıtacağım. Arkadaşlar mühendis'i yeni başlayan oyuncular için önermiyorum çünkü oldukça karmaşık yetenekleri var fakat ben iyi oynarım diye düşünüyorsanız ayrı. Şu ana kadar açtığım yetenekleri tanıtan bir video çektim. 360p ama kusura bakmayın şu an internet çok kötü. Video en altta. Mühendis’in gruptaki görevi yardımcı veya süreli hasar veren makineler kurmak ve vuruşlarıy...

Saturday, April 5th 2014, 7:16am

Mühendis

Yeni başladım ve mühendisim oldukça iyi bir sınıf oynaması çok eğlenceli oluyor öneririm ama güzel build bulamıyorum internette.

Wednesday, April 2nd 2014, 8:11pm

Yeni başladım !!!

Arkadaşlar oyuna yeni başladım siz imparatorluğu mu önerirsiniz ittifağı mı ? Karakter olarak mühendis düşünüyorum çünkü skilleri hoşuma gidiyor sizce iyi mi ?