Peki ya görevle falan binek alabiliyormuyuz ?
Novograd adlı yerde vermişti. Asi Kurt adı. daha yeniyim zaten başak haritalra çıkamadım
Merhaba arkadaşalar. Oyuna yeni başladım ve PVE ağırlıklı oynamak istiyorum. Forumdaki rehberleri inceledim ama 7.0 ile skillerin falan yerleri değişmiş durumda ve nasıl gelişeceğimi bilmiyorum. Tavsiye ve talent önerebilecek olan varmı ?
İyi günler , ben oyuna yeni başladım. Bir tane kurt binegim vardı ama cagirdigimda ahırda at yok diyor. Tekrar nerden alabilirim ? Veya tekrar gelirim yardım edin lütfen
Hocam eline sağlık güzel ve yaralı bir rehber olmuş. Oyuna yeni başladım ama Resimlerdeki yeteneklerin aynısı ve sırası yetenek ağacımda bulamıyorum. sanırım güncellemelerden dolayı değiştirilmiş. Nasıl bir yol izleyeyim PVE oynayacağım Buz-Şimşek ?
Oyunu indirdim. Kurulum dosyasını çalıştırıyorum. My.Com Game Center ile kurulum yaparken hata veriyor. Diske yazımda hata oluştu. 'Bilgisayarım''ı açın ve indirme yapmakta olduğunuz sabit diske sağ tıklayın. İçerik menüsünden ''Özellikler'i ardından ''Araçlar'' sekmesine tıklayın. ''Kontrol Et''i ve ardından ''Disk Tarama''yı tıklayın. Yukarıda yazan hatayı alıyorum. Ve dediği gibi komutları takip ediyorum ama Araçlar sekmesinde Kontrol ET ve Disk Tarama'yı bulamıyorum. Yardım edebilcek birisi ...