Search results
Search results 1-20 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
Merhabalar, İninal kart ile ödeme yapabilmeniz gerekiyor. Diğer ödeme seçeneklerinde hala sorun devam ediyor maalesef.
Merhabalar, Zaman sınırı olan nesnelerden ve etkinliklerden faydalanmak istiyorsanız size verilen süre içerisinde satın almak zorundasınız. Hediyesiz gün yok etkinliğinde bulunan nesneler ve kuponlar tekrar tekrar karşınıza çıkabilir şansınıza bağlı. Süresi bitmiş olduğundan dolayı şuan faydalanamazsınız.
Yoğunluktan dolayı bazen cevaplar geç gelebiliyor maalesef. Şimdi kafanda şöyle bir soru işareti oluştuğundan eminim ( 1000 Kişiden mi ticket geliyor ) veya bu kadar mı yoğunsunuz ? Support yani destek ekibimiz ticket sıralamasına ve incelemeye göre hareket eder, bu yüzden geri dönüşler zaman alabiliyor. Yakında neden ceza aldığın konusunda sana gerekli dönüşü yaparlar. İyi oyunlar.
Merhaba, Bunun cevabını forum üzerinden alamazsın attığın ticketin cevabını beklemelisin.
Bildiriyorum yarın dönüş yaparım.
Merhabalar, Karanlık adadaki tüm görevleri tamamlaman gerekiyor ve Kristal zırhın 7 parçasını da Lord'un Sesi'ne teslim etmelisin. Vahiy adasındaki tüm görevleri tamamlayınca Sınır ve Parlayan adadaki görevlerini bitir. Geçememenin sebebi görevlerinin eksik olması.
Merhabalar, 1500 yükleme yaptığın zaman 4500 kristal gelir.
Merhabalar, Kişisel adana gidip npc ile konuşmalısın. 250 Bin gold civarı bir ücret ödeyeceksin ve tekrar aktif olacaktır.
Merhabalar, Sürümü aldığınızda ' Yıldırım'ın Anahtarlığı Kuponunu zaten sana veriyor ve Nadir nesne dükkanından 4500 bonus kristal karşılığında ekstradan satın alman gerekiyor. Bu sayede kalıcı olarak kullanabiliyorsun. Kuponun 90 gün kaybolma süresi var bilgin olsun. İyi oyunlar.
Merhaba, Maalesef forum ismini değiştiremezsin.
Merhabalar, Girişlerde problem yok. Sorun hala devam ediyor mu ?
Merhabalar, Gelişimine yardımcı olacak kadar hediye veriyor. Burada tek tek açıklamak oldukça zor. Seviye kasmaya başla ve oyunu çözmeye çalış. Ödüller zaten karşına çıkacaktır.
Merhabalar, İşini görecektir.
Visa kart ile ödeme yapmayı dener misin ?
Merhabalar, Bu sorunla ilgili bankanız ile iletişime geçmeniz ve kartınızı online ödemelere açtırmanız veya reddedilen ödemelerinizi onaylatmanız gerekmektedir. Master card veya İninal kart ile ödeme yapmayı deneyin.
Merhabalar,Önce aldığın ekran görüntüsünü herhangi bir siteye upload et. Daha sonra resim ekle butonuna bas ve yüklediğin fotoğrafın linkini bu kısma yapıştır.
Yazılar Çince ve Arapça gibi görünüyor olsa da ben bu sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Ekran kartınızı kontrol edin ve format atıp oyunu tekrar yükleyin.
En kısa sürede ödüller gönderilecek.
Merhabalar, Grafik kalitesini yükseltip dener misin. Ben bir sorun göremedim. Donanımsal büyük ihtimal.