Search results
Search results 1-20 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
Merhabalar, Görevler ilerledikçe, seviye atladıkça karşına çıkacaktır. Önemli görevleri ve dünya gizemlerini atlamadan ilerlemeye devam et. Seviyene uygun haritalarda görevlerini tamamlamaya çalış. Bir sonraki görevler zaten seni yönlendirecektir. Gittiğin bölgelerin ışınlamalarını muhakkak aç. Ayrıca gelişimini daha hızlı tamamlamana yardımcı olacağını düşündüğüm bir link bırakıyorum., Buraya tıklayarak videoları izleyebilirsin.
Merhabalar, Önerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Yetkili departmana iletiyorum.
Selamlar, [F2P] Evolution sunucusunda başlamalısın ve ittifak tarafında başlamayı düşünürsen ( Türkish Front ) birliğine başvurabilirsin.
Önemli görevler genelde birbiriyle bağlantılı olduğundan silmeni tavsiye etmiyorum. Bazılarının konuşması uzun sürebilir ve bir anda ortaya çıkmayabilir.
Merhabalar, Görevin ekran görüntüsünü paylaşır mısın ?
Merhabalar, Bu tür konularda forum üzerinden yardımcı olamıyoruz. Lütfen Destek ekibimizle iletişime geçiniz.
Quoted from "Totim" güncelle ye bastığımda Oyun dosyalarının üzerine yazılamıyor. Merhabalar, Game Center programını Yönetici olarak çalıştırmayı dener misin. Ayrıca antivirüs programının dosyaları kısıtlamadığından emin ol. Diğer şenecek olarak oyun dosyaları hasarlıda olabilir onar seçeneğini kullan. Sorun hala devam ediyorsa, Game Center dosyalarını bilgisayarından kaldırıp tekrar kur.
Merhabalar, Şu anda oyunda bakım çalışması var bu yüzden bu uyarıyı alıyorsun.
Rica ederim. İyi oyunlar.
Merhabalar, Nadir nesne çantanı kontrol et ve kader iksirin oradaysa sağ tıklayıp açmayı dene.
Merhabalar, Öncelikle hoşgeldin ve ittifak tarafında başlarsan bana ulaşabilirsin.
Merhabalar, Bildiriminiz için teşekkürler.
Merhabalar, Işınlayıcıda Gipat Parçası mağaralarına ışınlanma seçeneği açık olması lazım. Kapalı görünüyorsa çantanda bir nesne olacak ona tıkla ve gökyüzüne çık.
Bu küçük detayı bize bildirdiğin için teşekkür ederiz.
Buradan destek sistemine ticket at ve bildir. Oyunda karakter ismin nedir yaz özelden bana lütfen.
Merhabalar, Nadir nesne çantanda Aoidos kıvılcım nesnesi olması gerek ayrıca bu enkarneyi açabilmen için yapman gereken görevler var.
Merhabalar, Launcher üzerinden bağlanmayı denedin mi ?
Merhabalar, Yapabildin mi yoksa sorun hala devam ediyormu ?