Search results
Search results 1-20 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
Merhabalar, Astral adalar ve grup zindanlarını tek başına yapabilmen için akıncı kiralayabilirsin. ''P'' Harfini tıkla ve ''Diğer'' İkincil kabiliyetler kısmından, Akıncı Sözleşmesi'ni kullan. Karşına bir ''npc'' çıkacaktır ona tıkla ve paralı asker kirala. Böylece rahatça tamamlayabilirsin.
Merhabalar, Bu videomuzda oyunda önemli bir rol alan ejder itemlerinden bahsettik. Dereceli savaşlar, Nihaz, İrene, Tapınak! Peki Ejder itemi nedir ? Nasıl elde edilir ? Hadi! Bunları Videomuzda hep beraber izleyelim. Sizlerde bize katılmak isterseniz bizimle iletişime geçmeyi unutmayın!
Merhabalar, Bu videomuzda, Serbest Tüccarlar Panayırı oynadık. 391 Bilet satın aldık ve sınırları zorladık. Seçenekler arasında çok değerli nesnelerle karşılaştık. Binekler, Petler, Kutsal Silah Görünümleri, Öncü Jetonları, Mahfazalar, İksirler, Binek için Ahır yeri, Tütsü Paketleri, Karnaval Maskesi, Kırılgan Taşlar, Kristal parçaları ve çok daha fazla ürünleri sizlerle paylaştık. İyi seyirler.
Merhabalar, Sizlere Bu videomuzda Oldukça önemli bir görev olan ''Mühürlü Güç'' Dünya gizemi görevini tamamladık. Ölüler şehri raid zindanında son bulan ve tamamladığınız takdirde size 1 gelişim aşaması veren bu zindanın tüm ''Boss'larını kestik ve A'dan Z'ye her şeyi anlattık.
Merhabalar, Konu Başlığında gördüğünüz gibi, aradığınız tüm içeriklere zamanla ulaşabileceğiniz YouTube' Kanalı açmış bulunuyorum. Bu Kanalda işinize yarayacak tüm Geliştirici ve Öğretici videoları sizlerle paylaşacağım. Sizlerde içeriklerden, Eğlenceli videolardan, Gelişiminize yarayacak paylaşımlardan, Yeniliklerden ve Kişisel olarak düzenlediğimiz Etkinliklerden ve Çekilişlerden haberdar olmak istiyorsanız Abone olup Bildirimlerinizi açmayı ve 'Allods Evreni' Kanalını takip etmeyi unutmayın.
Merhabalar, Astral adalarda tüm bosslardan düşer. İstersen müzayede yoluylada satın alabilirsin.
Merhabalar, Bakım saatleri değişkenlik gösterebiliyor ve şuan bakım çalışması devam ediyor. Genellikle Türkiye saati sabah 10:00'da başlar.
Merhabalar, Durumu destek sistemine bildirdiysen inceleyip sana geri dönüş yapacaklardır. Endişe etme ve destek ekibinden gelecek cevabı bekle lütfen.
Merhabalar, Windows 10'da Defender kullanıyorsanız kapatıp giriş yapmayı deneyin düzelecektir. Başlat düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin. Windows Güvenliğini Kapatmak için, ayarı Kapalı olarak değiştirin.
Merhabalar, Sunucular zaten birleşecek fakat tarih veremiyorum. Duyuruları takip edin.
Yeni sunucuda yok. Bu yüzden göremiyorsun.
Merhabalar, Memnun olduğunuzu duymak güzel. Rica ederiz iyi oyunlar.
Merhabalar, Tespit ettiğiniz çeviri hatalarını buraya tıklayarak bizlere bildirebilirsiniz. iyi oyunlar.
Tespit ettiğiniz çeviri hatalarını bu konu altında bizlere bildirebilirsiniz. Ekran görüntüsü eklemeyi unutmayın. Teşekkürler!
Merhabalar, Görevler ilerledikçe, seviye atladıkça karşına çıkacaktır. Önemli görevleri ve dünya gizemlerini atlamadan ilerlemeye devam et. Seviyene uygun haritalarda görevlerini tamamlamaya çalış. Bir sonraki görevler zaten seni yönlendirecektir. Gittiğin bölgelerin ışınlamalarını muhakkak aç. Ayrıca gelişimini daha hızlı tamamlamana yardımcı olacağını düşündüğüm bir link bırakıyorum., Buraya tıklayarak videoları izleyebilirsin.
Merhabalar, Önerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Yetkili departmana iletiyorum.
Selamlar, [F2P] Evolution sunucusunda başlamalısın ve ittifak tarafında başlamayı düşünürsen ( Türkish Front ) birliğine başvurabilirsin.
Önemli görevler genelde birbiriyle bağlantılı olduğundan silmeni tavsiye etmiyorum. Bazılarının konuşması uzun sürebilir ve bir anda ortaya çıkmayabilir.