Search results
Search results 1-14 of 14.
1) Madraen 2) https://www.youtube.com/channel/UCIhrvB5a-jUnSqmq5vwfjJQ 3) Madraen on Evolution Server
Quoted from "CypRush" P2P sunucusunda oyuncu sayısı yok denecek kadar az her iki taraf içinde. Geri donmeyı dusunuyorsan F2P sunucusunu oneririm her iki taraftada Türk birliği ile Türk oyunculara rahatlıkla rastlayabilirsin. F2P de sadece ittifakta türk birliği var şuan (Turkish Front) Quoted from "RhyaosTR" Evet eğer zevk almak istemiyorsan ve savaşlarda tek yemek istiyorsan f2p oynayabilirsin. Ama gerçekten eşit şartlarda ve zevk alarak oynamak istiyorsan aylık 40-45tl arası bir ücretle p2p s...
Allods Online - Son Seviyeye Gelince Yapılacaklar Rehberi
Allods Online - Anlamsız Bir Video Vol. 3 (Hoşlanmadığım Şeyler, Tek Atmak, Kan Turnuvası)
Allods Online - Heroics Rehberleri Bölüm 1 - Sessiz Girdap feat. Dory
sakın yanlışlıkla rengini alma renk dediği renk sadece bineğin kendisi değil
arkadaşlar kimse gelmedi çağrılarım sonucunda bende bu yazıyı yazdıktan 1 ay sonra bıraktım p2p'i f2p de oynuyorum.
Merhaba son seviyeye gelip ne yapacağım şimdi diye kafası karışan arkadaşlar için liste düzenlemek istedim. Umarım işinize yarar. Sorularınızı cevap olarak konunun altına bırakabilirsiniz. Gerekli olduğunu düşünmediğim şeyleri eklemedim ve sıralama benim ya günlük sırası ile yaptığım veya daha yapılabilir olanlara göre sıraladıklarım şeklinde. Ekleme ve çıkarmaları güncel yamalara göre yapacağım. Aşağıda ki videolu anlatımıda izlemeyi unutmayın. İyi eğlenceler Allods Online - Son Seviyeye Gelinc...
Allods Online - İtem Nasıl Kasılır?
videoda ki çocuğa hayranım
Selam, buildde katılmadığım noktalar olsada en azından kendini anlatabilmişsin. İçerik olarak fena değil ama görsel olarak baya eksik kalmış. Umarım başarabilirsin.
Allods Online - Birlik Otoritesi ve Sadakat Kasma Rehberi
Allods Online - 11.1 Güncellemesi İnceleme (Statlar, Sınıflar ve İRENE)
Selam arkadaşlar, kanalımda paylaştığım videolarımı bu posta cevap olarak atacağım takipte kalın sevgiler