You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 25.

Friday, May 30th 2014, 8:53pm

Author: cemkutluck22

Bıraktım.

Quoted from "rshmgb" bi haltını görmedik 2 yıldır bırakman iyi olmus Get loose

Friday, May 30th 2014, 7:47pm

Bıraktım.

Quoted from "Discotech" Real hayatında başarılar. Çok sağolun

Friday, May 30th 2014, 7:11pm

Bıraktım.

Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere ben Mageofiblis/Necronized. Şimdiye kadar kırdığım herkesten özür dilerim hatalarım affola.2 senelik allods online serüvenim boyunca bana destek olan Rush,Them,Kabile,Mellon,Brawewings,LaLeZaaR,Sonsofsigma,Ascendacy ve REVENGE birliklerine ve içindeki dostlarıma,abilerime,ablalarıma,kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. SAĞLICAKLA KALIN HERKESE İYİ EĞLENCELER HAYATTA BAŞARILAR

Thursday, May 8th 2014, 5:07pm

Pimp My Build [PMB] Necronized'in Kara Büyücü Rehberi!

Quoted from "Meginia" kanki harika bi talent olmuş bu ya Hahaha Güneş alt tarafı 20000karakter nedir ki?

Thursday, May 8th 2014, 1:46pm

[PMB]Casus-Chakici

Eline sağlık başarılar kadim dost

Thursday, May 8th 2014, 1:29pm

Quoted from "abazeus1" Gözüm Yollarda Kaldı. Yeni Rehber Bekliyodum . Ellerine Sağlık Kardesim Harika olmuş. Başarılar. çok sağol inşallah işine yarar tekrardan.

Wednesday, May 7th 2014, 12:24am

Quoted from "seyfettin52" Eline sağlık gayet iyi olmuş Sağolasın

Wednesday, May 7th 2014, 12:23am

Quoted from "goukemiago" harika bir anlatım emeğine sağlık Sağolasın.

Tuesday, May 6th 2014, 8:32pm

Quoted from "farangon" şimdiden eline sağlık cem benim sıradışı tallentimide koy istersen hahahha

Tuesday, May 6th 2014, 4:04pm

Büyücüye Bi Bakiş

Quoted from "xxbugraxx" Büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi Sövseydin.

Monday, May 5th 2014, 6:59pm

JakSOON KARA BÜYÜCÜ TALENT

Quoted from "Meginia" Quoted from "JaKSooN" ARKADAŞLAR UCUBE NE SİZCE ? Haberin varmı bilmiyorum ama vampirizm dolum süresi 30 saniye oldu Evet tabii ama o ilk görünüş doğru talent ve biraz zamanlama ile dolum süresi 4-5 saniyedir.

Monday, May 5th 2014, 6:54pm

[PMB] Fantasia Karabüyücü/Summoner 5.0 Pvp talent - Healer talent - Pve talent.

Quoted from "ronarkrh06" karanlığın eli 3 lenmediği sürece sadece zehir etksiini silersin Ölümün nefesi 6 kan damla tüketiyor sen kan stoklarını arttırmazsan dps in düşer hemde bariz düşer bide ölümün nefesinin süreisin kısaltmışsın vampirizme yüklenmişsin zehire vermemişsin zehir aktiftir vampirizm öyle değil ve tek targettır vampirizim. kan anlaşmasınıda 3 lemişsin çok garip bir talent pvp demissin enterasan kolay gelsin. +1 kardeşim biz iyiliğini düşündük sen anlamadın kavgacılık bizi kesmez...

Monday, May 5th 2014, 3:35pm

[PMB] Fantasia Karabüyücü/Summoner 5.0 Pvp talent - Healer talent - Pve talent.

Kardeşim şu talenti bir değiştir gözünü seveyim kalkanlar açık değil adam 2 vurduktan sonra 3.de teke gidersin bu 1. ayrıca sıtma 1 nedir damlayı ne ile çekiyorsun sen. Son olarakta kaynakları açmamakta büyük hata üst üste reanimasyon kullanamazsın bu haliyle. Ayrıca kırık çıkıkçı yada kana akımı şart

Monday, May 5th 2014, 5:59am

Peti yollamanın kolay bir yolu: Ayrıca peti yollamak için " kullanılabilir çekmek içinse tab tuşu oldukça işlevsel olacaktır bunu ayarlamak içinse: Ayarlar>yönetim>Özel Hareketler>Hareket 1= é yani " tuşu (1 in solunda) Hareket 2 = Tab tuşu olarak kolayca kullanılabilir. Skill Kullanım Sıralaması: Pvp'de : Öncelikle etrafta çok düşman var ise her düşmana nörotoksinimiz atıyoruz ve o zehrimizi bulaştırıyor böylece yüksek miktarda zarar veriyoruz hemde dostlarımıza yardımcı oluyoruz canlarını azal...

Sunday, May 4th 2014, 11:43pm

[PMB]Giggity PALADİN/TANK REHBERİ

Eline sağlık Giggity Giggity , Allright!