You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 25.

Friday, March 8th 2019, 12:06pm

Author: dilaraalemsenin

Koleksiyoncu Sürümlerini artık Kristal ile satın alabilirsiniz - 05/03/2019

cidden yalancısınız kusura bakmayın ama benim sürümü aldığım gün onur ve yiğitlik sürümünde kostüm görünüyordu haberler kısmında yalan söylemediğimi iyi biliyosunuz kendi hatanızı kabul etmek yerine birde sadece sınır sürümünde var diyosunuz en başta yanlışı siz yapmışsınız tebrik ediyorum sizi benim ticketimden sonra düzeltmişsiniz forum resmini

Thursday, July 26th 2018, 12:07am

Düzen sorunu

teşekkürler

Wednesday, July 25th 2018, 10:14am

Düzen sorunu

Düzenler arası geçiş yapılamıyor görev kalmadı yapılmayan ama ısrarla görevi tamamlayınız diye yazı çıkıyor bilgilendirirseniz sevinirim kendim buldum sizden cevap gelene kadar

Tuesday, June 19th 2018, 1:27am

Şikayetler

grafik ayarlarını değiştirmeni öneririm biraz daha rahatlamanı sağlar(örnek bitkileri kapat ) kasma konusunda birde addon kullanıyorsan güncelle çünkü sürekli düşme sebebin bağlantının kasma sebebidir grafikleri oldukca iyi bir oyun allods ekran kartın diğer oyunlarda sorunsuz çalışsada allods'da sorun yaşatabilir

Monday, May 14th 2018, 2:32pm

Astral sektörler neden 2 de kaldı????

anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Monday, May 14th 2018, 9:09am

Astral sektörler neden 2 de kaldı????

Çok merak ediyorum neden astralde hala 2 sektör mevcut 22.kuşak gemi itemleri ne zamana kadar kullanılacak ayrıca başarımlardaki bazı görevleri yapabilmek için üst kademe sektörlerin açılması gerekiyor bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ...

Tuesday, April 24th 2018, 9:32am

Satış: Akıl Hocası Mahfazası - 23/04/2018

Mükemmellik Anlaşması YazıtıEk 20 (geçici) Karakterisik Puanı sağlar. yanlış çeviri yapılmış geçici değil kalıcı olacak .

Friday, April 13th 2018, 10:43pm

Satış: Işıltılı Kutu - 13/04/2018

Ulu büyücü mührü (gelişim aşaması) ile Sır mührü ( 2 yetenek puanı) mesela bu ikisi 9.0 geldiğinde ilk hafta biten 2 mahfaza aylar oldu sizde takdir edersiniz derdim laf etmek değil bekleneni bildirmek iyi çalışmalar dilerim...

Friday, April 13th 2018, 9:58pm

Peki bitenler ne zaman gelecek eskiden çok daha düzenliydi mahfazalar bitiminden en fazla bir kaç gün geçerdi şimdi ise aylardır bekler olduk bu duruma el atarsanız sevinirim saygılar...

Friday, April 13th 2018, 9:53pm

Sırasıyla gelmedi işte daha benim ışıltılı melisam bu gelenden 2 önceki gelen o bitmedi ki 2 . kez geldi bunun üstüne sanırım yönetim takip etmeden ortaya atıyor mahfazaları bitenleri getirirmisiniz lütfen artık.

Friday, April 13th 2018, 12:50pm

Süresi bitmiş olan o kadar mahfaza varken bu getirdiğiniz oldu mu????

Wednesday, March 28th 2018, 9:16am

Kristal Parça Satışı!

tekrar gelir umarım şimdiye kadar gelen en iyi indirim buydu

Monday, March 26th 2018, 2:33pm

Kristal Parça Satışı!

Tek seferde alınan 480 adet Kristal Parça (% 60 indirim!) 90 Satışımız 26 Mart tarihinde saat 23:59’da sona erecektir! Bu indirimin sadece tek seferde alınan 480 adet Kristal Parça için geçerli olduğunu unutmayın lütfen. İyi oyunlar dileriz! neden erken bitirdiniz????

Sunday, March 11th 2018, 1:35am

Kaderin Tebessümü

kusura bakmayın ama çok karışık getirdiniz mahfazaları süreleri bitenler gelmeden süreleri 70 gün olan ne varsa getirdiniz en basiti sınıf değiştirmelerin 2 ayı var daha bitmesine bu hiç adil olmadı birlik otoritesi açısından iyi olmuş event

Monday, February 19th 2018, 5:02pm

9.0 «Uyanış» güncellemesin yayınlanma tarihi!

büyük ihtimalle yenilikleri oyun açılınca kendimiz göreceğiz sınıflar hakkında belki yarın açıklama yaparlar Ru forumunda inceledim bende

Monday, February 19th 2018, 11:37am

Satış: Işıltılı Kutu - 19/02/2018

Silah görünümü gelmelıydi ışıltı melisa zaten geleli çokda fazla olmamıştı silahların süresi bitti ve 500 kristale yenilenmede kalmış durumda

Monday, February 19th 2018, 11:34am

Koleksiyoncu Sürümleri (eski olanlar da alınabilsin)

yanlız yeni koleksiyon sürümünü getirmeden önce eskisi oyun içinde satın alınacak hale getirilmedi bunun farkındasınızdır umarım