Search results
Search results 1-20 of 25.
zaten saatte tam 14:00 dı bari yazı geçseydiniz oyun içinde
cidden yalancısınız kusura bakmayın ama benim sürümü aldığım gün onur ve yiğitlik sürümünde kostüm görünüyordu haberler kısmında yalan söylemediğimi iyi biliyosunuz kendi hatanızı kabul etmek yerine birde sadece sınır sürümünde var diyosunuz en başta yanlışı siz yapmışsınız tebrik ediyorum sizi benim ticketimden sonra düzeltmişsiniz forum resmini
Düzenler arası geçiş yapılamıyor görev kalmadı yapılmayan ama ısrarla görevi tamamlayınız diye yazı çıkıyor bilgilendirirseniz sevinirim kendim buldum sizden cevap gelene kadar
grafik ayarlarını değiştirmeni öneririm biraz daha rahatlamanı sağlar(örnek bitkileri kapat ) kasma konusunda birde addon kullanıyorsan güncelle çünkü sürekli düşme sebebin bağlantının kasma sebebidir grafikleri oldukca iyi bir oyun allods ekran kartın diğer oyunlarda sorunsuz çalışsada allods'da sorun yaşatabilir
anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Çok merak ediyorum neden astralde hala 2 sektör mevcut 22.kuşak gemi itemleri ne zamana kadar kullanılacak ayrıca başarımlardaki bazı görevleri yapabilmek için üst kademe sektörlerin açılması gerekiyor bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ...
Rica ederim bu arada güzel mahfaza teşekkürler
Mükemmellik Anlaşması YazıtıEk 20 (geçici) Karakterisik Puanı sağlar. yanlış çeviri yapılmış geçici değil kalıcı olacak .
Ulu büyücü mührü (gelişim aşaması) ile Sır mührü ( 2 yetenek puanı) mesela bu ikisi 9.0 geldiğinde ilk hafta biten 2 mahfaza aylar oldu sizde takdir edersiniz derdim laf etmek değil bekleneni bildirmek iyi çalışmalar dilerim...
Peki bitenler ne zaman gelecek eskiden çok daha düzenliydi mahfazalar bitiminden en fazla bir kaç gün geçerdi şimdi ise aylardır bekler olduk bu duruma el atarsanız sevinirim saygılar...
Sırasıyla gelmedi işte daha benim ışıltılı melisam bu gelenden 2 önceki gelen o bitmedi ki 2 . kez geldi bunun üstüne sanırım yönetim takip etmeden ortaya atıyor mahfazaları bitenleri getirirmisiniz lütfen artık.
Süresi bitmiş olan o kadar mahfaza varken bu getirdiğiniz oldu mu????
tekrar gelir umarım şimdiye kadar gelen en iyi indirim buydu
Tek seferde alınan 480 adet Kristal Parça (% 60 indirim!) 90 Satışımız 26 Mart tarihinde saat 23:59’da sona erecektir! Bu indirimin sadece tek seferde alınan 480 adet Kristal Parça için geçerli olduğunu unutmayın lütfen. İyi oyunlar dileriz! neden erken bitirdiniz????
kusura bakmayın ama çok karışık getirdiniz mahfazaları süreleri bitenler gelmeden süreleri 70 gün olan ne varsa getirdiniz en basiti sınıf değiştirmelerin 2 ayı var daha bitmesine bu hiç adil olmadı birlik otoritesi açısından iyi olmuş event
büyük ihtimalle yenilikleri oyun açılınca kendimiz göreceğiz sınıflar hakkında belki yarın açıklama yaparlar Ru forumunda inceledim bende
Silah görünümü gelmelıydi ışıltı melisa zaten geleli çokda fazla olmamıştı silahların süresi bitti ve 500 kristale yenilenmede kalmış durumda
yanlız yeni koleksiyon sürümünü getirmeden önce eskisi oyun içinde satın alınacak hale getirilmedi bunun farkındasınızdır umarım