evet çok haklısın uzun zamandır oynamıyorum ama okadar emek ve para harcadım ve şuan yeni başlayan birisi benden daha üstün konuma geliyor buna bi telafi bulmaları lazım taşlar mahfazlaar için okadar para harcadım ve yeni başlayan hepsine sahip bumudur adelet bumudur istem en azından neden böyle bişiy yaptılar sebeplerini açıklasınlar geçerli bi sebep9.0 Geldi iyi güzel yeni oyuncular için gönderilen ödüllerin çoğu 4-5 yıllık oyuncularda yok
o kadar zaman ve para harcayıp taş ve mahfaza alan eski oyunculara yönelik hiçbir şey yok
bumu yönetimin oyunculara verdiği değer her geçen gün oyuncu kaybeden oyun yine oyuncu kaybetmeye yönelik çabalıyor saygılarımla
iyi forumlar
bakın 6 taş seti ve 5 taş seti öyle çok ucuz birşey değil türkler için özellikle ve ayrıca mahfazaları saymıyorum bunlardan biz neden faydalanmıyoruz bende daha o mahfazaların yarısı yok ve ben o mahfazalara para vericem yeni başlayan bedavaya alırkenArkadaşlar yeni başlayan oyunculara Silah Görünümü dışında nadir nesneler verilmiyor. Yeni başlayan oyunculara verilen nesnelerin hiç birisi onları sizden daha güçlü kılmaz. Ayrıca bu oyuna biraz olsun teşvik için yapılan bir çalışmadır. Bu sistemde haksızlıkla ilgili bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
Teşekkürler, İyi
ilginiz için gerçekten çok çok teşekkür ederim umarım bi çare bi telafi bulunabilir yani gerçekten apaçık bir haksızlık söz konusu zamanınızı ayırırsanız bizim için çok memnun olurum bizede gönderilmesini istiyoruz bunlarınAçık konuşmak gerekirse benim sadece diğer patchdeki ödüller hakkında bilgim vardı (Silah görünümü ve bilgi cildi vs.). İncelemeye vakit bulamamıştım. Kontrol etmeden yanıtlamam yanlış oldu. Bunun için özür dilerim. Bu konuyu üstlerimle paylaşacağım. Bilgi sahibi olduktan sonra sizleri de haberdar edeceğim.
Teşekkürler, iyi forumlar.
This post has been edited 1 times, last edit by "Drakdish" (Feb 23rd 2018, 1:52pm)
dostum anlamadığın olay şu biz kendimiz bu taşları basıyoruz ve yeni gelen kişi hemen bunu elde ediyor benim demek istediğim verilsin tamam oyuncu sayısı artsın fakat bir şey verilicekse bu bizede verilsin özellikle şu durumda mahfazlaar ve taşlar verilsin bizlerede bunun neresini yanlış anlıyosun açıklarmısın ? sen nasıl anlamak istiyosan öyle anlıyosun sanırım .Var demekki baksana adamlara biri uzun süredir oyuna girmiyorum diyorhala yorum yapıyor . Sanki borsa da burası para kazanıp kaybetme olayı var
![]()
Peki ta sana bu taşlar ve mahfazlar verilse hoş olmazmı demek istediğim yeni başlayanlara tanınan bu ayrıcalıklı durum mahfazalar taşlar bizede tanınmalı yeni başlayanlara tabikide verilsin oyuncu çoğalsın elbette herkesin istediği şeyler bunlar ama biliyosun türkler için bu mahfazlaarı ve taşları toparlamak gerçeten cok zorbendede o mahfalazarın cogu yok![]()