Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Nası oluyor ?
Arkadaşlar sizin için sorun olmayabilir ama ben 2 senedir Allods oynuyorum fakat daha 35 ve 38 lvl çar kasabildim.Dün oyunda 35lvl çarımı kasarken 34lvl Mühendis gördüm. Ben 1 senede 35 kasabiliyorken adam nasıl 3 günde 34lvl kastı ? Bendemi sorun var aceba
( 1 sene diyorum fakat gece gündüz oynamıyorum).Aceba adam gece gündüz uyumayıp mı kastı dicem fakat bence imkanı yok.
Ben herşeyi denerim, ama sadece yapabildiğimi yaparım..
şlar sizin için sorun olmayabilir ama ben 2 senedir Allods oynuyorum fakat daha 35 ve 38 lvl çar kasabildim.Dün oyunda 35lvl çarımı kasarken 34lvl Mühendis gördüm. Ben 1 senede 35 kasabiliyorken adam nasıl 3 günde 34lvl kastı ? Bendemi sorun var aceba ( 1 sene diyorum fakat gece gündüz oynamıyorum).Aceba adam gece gündüz
60 level mühendisler geziyor etrafta 34 yapmak ne ki
şlar sizin için sorun olmayabilir ama ben 2 senedir Allods oynuyorum fakat daha 35 ve 38 lvl çar kasabildim.Dün oyunda 35lvl çarımı kasarken 34lvl Mühendis gördüm. Ben 1 senede 35 kasabiliyorken adam nasıl 3 günde 34lvl kastı ? Bendemi sorun var aceba ( 1 sene diyorum fakat gece gündüz oynamıyorum).Aceba adam gece gündüz
Nasıl kasıyorlar anlamıyorum... Adamlar herhalde yemiyor içmiyor oyuna para yatırıyorlar.
Ben herşeyi denerim, ama sadece yapabildiğimi yaparım..
Nasıl kasıyorlar anlamıyorum... Adamlar herhalde yemiyor içmiyor oyuna para yatırıyorlar.
Valla ben 2-3 günde 21 level hesap kastım. Sadece bilgi cildi kullan yeter. ve uzun görevde kader işaretini kullan. 2 senede 35 kastıysan sorun sende bence. Ayrıca o gördüğün mühenis tr den olmayabilir sonuçta 2 hafta geç başladık sw ye.