Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Büyücüye Bi Bakiş
Arkadaşlar büyücü sadece sağlık mührü için birlik yada guruplara alınan pvp de başarısız takım savaşlarında kağıt gii devrilen bir sınıfmı
büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi
büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi
Amma attın.
harbi ha

)
<<<<<<<
Büyücü zevkli bir sınıf biraz el çabukluğu ile daha da zevkli oluyor.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz
ne doğruya doğru büyücü ve karabüyücü fiziksel hasar dışındaki hasarlarda hemen ölecek sınıflar bir paladin değiller sonuçta casus bile deri giymekte düşünüyorumda kumaşlarla nereye kadar
Büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi
Sövseydin.
ne doğruya doğru büyücü ve karabüyücü fiziksel hasar dışındaki hasarlarda hemen ölecek sınıflar bir paladin değiller sonuçta casus bile deri giymekte düşünüyorumda kumaşlarla nereye kadar
Sen çok yanlış gelmişsin. Kumaş sadece fiziksel hasara karşı daha hassastır.
bence kara büyücüler büyücülerden kat kat daha iyi pvplerde

çok iyi can basıyor + zehırlerını sureklı atıp herkese toplu zarar verebılıyor

büyücüye bi savaşçı focus yeterli... takım savaşlarında etkisiz eleman