.Tabi ki astral,zindanlarda çok güzel dps yapabiliyorum.
.Tabi ki astral,zindanlarda çok güzel dps yapabiliyorum.  

Meleke:Verilen zararı arttırır.
 Meleke:Verilen zararı arttırır.  Canlılık:Sağlığı arttırır.
 Canlılık:Sağlığı arttırır.  Metanet:Metanet zarar aldıkça birikir,her metanet başına daha çok zarar verilir.
 Metanet:Metanet zarar aldıkça birikir,her metanet başına daha çok zarar verilir.  İrade:Stunlardan kalkmamızı sağlar.Eğer irademiz yüksek ise rakibin iradesini bastırabilir.Böylece rakip stunlardan kolay kolay kalkamaz.
 İrade:Stunlardan kalkmamızı sağlar.Eğer irademiz yüksek ise rakibin iradesini bastırabilir.Böylece rakip stunlardan kolay kolay kalkamaz.  Vahşet:Verilen zararı,hedefin kaybettiği her sağlık başına arttırır.
 Vahşet:Verilen zararı,hedefin kaybettiği her sağlık başına arttırır.  Kana Susama:Verilen zararı bize şifa olarak gelmesini sağlar.Tabi % sine göre sağlar.
 Kana Susama:Verilen zararı bize şifa olarak gelmesini sağlar.Tabi % sine göre sağlar.  Öfke:Rakibe yara verme hızını ve zararını arttırır.
 Öfke:Rakibe yara verme hızını ve zararını arttırır.  Mukavemet:Yara alma sıklığını azaltır.
 Mukavemet:Yara alma sıklığını azaltır.  

This post has been edited 48 times, last edit by "Chakıcı" (Jan 19th 2015, 7:13pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "Quantic" (Apr 27th 2014, 9:11am)

Casus »
 Casus » Casus [5.0] Yardim duzeltme .
											(Apr 2nd 2014, 12:43pm)
 Casus [5.0] Yardim duzeltme .
											(Apr 2nd 2014, 12:43pm)
										 Genel »
 Genel » Oyunun En Iyi Okucusu
											(Apr 2nd 2014, 6:42pm)
 Oyunun En Iyi Okucusu
											(Apr 2nd 2014, 6:42pm)
										 Genel »
 Genel » Ses Ver Türkiye  -Hello Europe-